Wat vertellen de Sterren ons

Hallo Lieve Bezoekers,

Het nieuwe jaar is al weer in volle glorie begonnen. Net zoals iedere dag eigenlijk in volle glorie begint. Hoe maak JIJ je Glorie iedere dag -week-maand-jaar ?!

Wat is je behoeften die bevredigd wilt worden die JIJ zelf oplegt en van je EIST.

of

Laat je het gewoon gebeuren zonder er een labbel aan te hangen en je EIGEN IK in VREDE EN RUST laten genieten iedere dag die je ontwaakt en adem haalt. Heel bewust de dagelijkse dingen aanneemt en behandelt in liefde en vrede. Zo creeér je RUST in de CHAOS. Zo ontstaat Ruimte in de Beweging.

Plezier ieder moment van de dag. Zo ontdek je nieuwe dingen die je ervaren en waarnemen mag,in alle vormen die het heeft. Zo leer je JEZELF KENNEN, JE EIGEN WAARDE EN EIGEN NORMEN die ieder van ons bezit, je KWALITEITEN die in je verborgen zijn. Die je ontvangen hebt toen je geboren werd hier op het Aardse dat in de vergetelheid is geraakt.  De uitdaging is ; DOEN = GEWOON DOEN.

Wat laat je toe en hoe reageer je op de buitenwereld die elkaar afslacht in welke vorm en hoedanigheid dan ook. Kies voor jezelf hoe te ervaren in liefde dan geef je het door en manifesteert het tegen over gestelde je geeft het geen aandacht meer. Jij danst door de dag en dat wil een ander dan ook. SIMPEL meer is er niet, geniet van wat je hebt en ben tevreden en ga in liefde en rust de uitdagingen aan die je geboden worden.

WEET DAT DE VERANDERING DIE JIJ MAAKT JOUW KEUZE IS. DOE HET OP LICHAMELIJK-GEESTELIJK EN ZIELSNIVEAU . DE VERANDERING BEN JEZELF EN DOE JE ZELF. IN ALLES, IN ALLE VORMEN. JIJ MAAKT DEEL UIT VAN HET GEHEEL, JIJ BENT EEN DEEL ERVAN. EN JIJ DOET ER WEL DEGELIJK TOE, JE AANWEZIGHEID HEEFT EEN FUNCTIE. ANDERS WAS JE ER NIET ?!!

We zullen eens gaan luisteren wat Kapacha ons te vertellen heeft.

Gepubliceerd op 30 december 2014

As ik mijn nieuwe toekomst te ontwerp, laat ik delen van mijn verleden los, hoe meer ik oplet, hoe meer ik zal nemen wat zal blijven.

As I design my new future,I let go of parts of my past,
The closer I pay attention,The more I will take what will last.

BOODSCHAP =

Er zijn niet zulke intense aspecten geweest bij het nieuwe jaar voor duizenden jaren! Ik ben niet gek …. kijken naar de grafiek in deze week Pele Report. Het voorspelt een tijd van grote veranderingen, van grote beslissingen, grote bewegingen, en dramatische gebeurtenissen. Terwijl ze een gunstige tijd voor creatieve bedrijven, zoals de mantra doet vermoeden, zal het ook nuttig zijn om zeer bewust, wakker te blijven zijn, en de praktijk terughoudendheid. De Mars tegenover Jupiter kan de neiging om overboord te gaan dus het beste om ‘alles met mate’ oefenen als je gestaag en zeker bewegen in de richting van uw nieuwe toekomst. Echt een tijd van grote ontwaken en zelf-ontdekking die alleen kan leiden tot betere resultaten. Gelukkig Nieuwjaar! Injoy.

12.23.2014

We wish Kapacha bring a very loving and challenging in 2015 to his messages to humanity and the beautiful workshops that he may give worldwide.That we may bring his messages to mankind on our site. And thus may be in communication with him.

WHITE LOVE FOR YOU ALL.

AND HAVE A GREAT  2015.