Wat vertellen de sterren ons

Hallo Lieve bezoeker,

ja het is een tijdje geleden dat ik de uitspraken van Kapacha geplaatst heb.

Ik zal dus ook al die op volgorde plaatsen en de laatste van 3 Dec.

Zo wat hij vertelde dat het een heftige storm kan zijn, is wel duidelijk zowel bij mij eigen omgeving als wat er Innerlijk speelde, ook dat de website is aan gevallen door een Hacker die afkomstig is/was/zal zijn uit de plaats van Ukraine. Helaas en waarom ;  dat vroeg ik me af  ;; waarom;;; ??!!  maar het geeft een trigger omdat te doen op de een of andere manier !! Erger vind ik nog dat de bezoekers waar wij een  melding van kregen van een virus  THANKS DAARVOOR NOGMAALS . Dat ook bezoekers zijn het slachtoffer geworden van deze creatieve persoon. We hebben dit weer overleeft en ik ben hem eigenlijk wel dankbaar het heeft ons en de site sterker heeft gemaakt met zijn actie en daar door staan we nog steeds alleen steviger. Zoals jullie op de site zien zijn we bezig en heel met ons Hart aan het werk om de Stichting Peyote en de 5 projecten te laten draaien en het gaat steeds meer vorm aan nemen ; body gaat zich vormen. We doen dit geheel op eigen kracht geen ondersteuning van Gemeente en de Anbi en sponsors hebben we ook niet. Nee, we doen dit op eigen kracht, de kracht van de mensen die ons hierbij een schouder geven en mee het omhoog tillen. Zo kan het volgend jaar tot uitvoering komen. De Peyote site is eff van het web af . Het krijgt een make-over. SPANNEND.

Zo zie je dat alles mee verandert in synchroniciteit en tegelijkertijd anders hinkel je en loop je ongelijk hahaha. De Strompel face zijn we NU voorbij.

Zelf is bij mij ook het een en het ander aan het veranderen, en dat geef ik graag rust om het intens en in het geheel te ervaren en waar te nemen. Zo kan het integreren en kan ik de dingetjes die ik nog niet verwerkt heb afsluiten op een nette en leerzame manier. Zoals het hypewoord ; ” IN ZEN ZIJN “ Gewoon ; Innerlijk gehoor geven in stilte.

2099e9604dba0fff814520e1bb732d73

Zo we zullen eens gaan luisteren hé, genoeg over mijn gewauwel gehad. Wat zal het geven ?! En wat geef je JEZELF op deze dag ?!

3 dec =

I see a bright future,
for myself and mankind.
The cost is small,
Compared to all,
We will receive in time.

Ik zie een mooie toekomst,
voor mezelf en de mensheid.
De kostprijs is klein,
in vergelijking met alle,
zullen we in de tijd ontvagen.

Mijn visie = Door de oude patronen echt los te laten en niet ernaar lopen, of mee lopen of een gedeelte los laten. Naar jezelf kijken en kijken waar je de oude patronen toch nog koestert en in leven houd. Nee, echt los laten, handelen vanuit het HART, zo zullen de lichamelijke klachten ook verdwijnen ent zo goed als de psychische dat zullen doen. dat geeft hij ook aan luister het anders nog maar eens wat hij zegt lief mensen kind.

Iets nieuws proberen kan in ANGST gehuld zijn maar dat doe je toch echt zelf. een nieuwe weg is onvoorbereid en zonder oordeel en veroordeel. Spannend dus …………….. alles wat jij onderneemt is goed want HET IS GOED VOOR JOUW. JIJ LEEFT EN ADEMT HET IN EN UIT. dus…………….

Vandaar dat het rommelt Wereldwijd net een GEBOORTE van een kind,dierenwezen .

Een weerspiegeling van de baby die weg is gegooid en gevonden is een paar dagen terug, wat zegt dat : De vrouw of man die dat doen zijn radeloos en op dat moment gevoelloos,SCHREEUWEN OM HULP – AANDACHT. Ze schudden de andere mensen wakker van het WEG GEGOOIDE KIND PAS GEBORENE. Daar schrikt ieder van en heeft een oordeel erover en is gesprek van de dag.Maakt veel los,maar kijkend naar zichzelf de weerspiegeling in het geheel doen ze niet, of wordt niet gedaan .Nee, een oordeel klaar hebben is gemakkelijker en niet naar zich zelf wijzend. Waar of Waar. De mens heeft zijn eigen innerlijke kind weg gegooid, we lopen allemaal als schapen rond die bang zijn voor de WOLF ??!! Kinderen worden benaderd door de grote BANKPILOTEN MACHTHEBBERS en dat laten we wel toe. Vandaar dat de Overheid ook de uitgevers vrijstelling geven in het onderwijs om  info te verzamelen terwijl het de PRIVÉ RECHTEN SCHAADT Heeft het toch vrij spel == het kind wordt weg gegooid.

Ook dit is wake up om Bewust te worden de onderliggende mysterie te zien. Als je dit ziet en begrijpt dan heb je geen klachten, je ademt gelijk met Moeder Aarde. Je ademt liefde uit en vrede in. Eb en vloed – Winter en zomer- Herfst en Lente. Dit zijn iedere keer nieuwe patronen ook al lijkt het het zelfde maar lang niet zo saai als jouw leven gebaseerd = op ……………………. OP WAT ??!! Leef je leven in alles onderneem -ervaar- neem waar het leven. JIJ BENT DE CREATOR VAN JE EIGEN LEVEN ??

JIJ HEBT HET IN HAND DUS HOU DE TEUGELS ZELF VAST EN LAAT VIEREN WANNEER JIJ DAT NODIG ACHT.

Gemakkelijk is het niet dat geef ik graag toe ik ben daar ook geweest. en ga nog steeds al is het in meerdere mate haast geen meer toch ga ik er nog wel eens door. Dat is wat leven heet en wat het je brengt de ; BEWUSTWORDING IN AL.

HAVE FUN TODAY ON 5 DEC. MY FRIEND.

Thanks Kapacha voor deze mooie boodschap.

WHITE LOVE FOR YOU ALL

bron en info =

http://newparadigmastrology.com/

casakin.org/mysteries-of-the-jaguar/

http://newparadigmastrology.com/products-page/books/a-book-of-mantras-2013