WAAROM ZIEN WIJ EEN FILM EN NIET HET EIGENLIJKE WERELDGEBEUREN. .?

Nov.23, 2022
GTB 768.

Dat komt omdat wij veel zien wat geplanned is en gespeeld wordt.
Neem Trudeau, de man is volgens internet info al in Maart 2022 opgepakt door het leger en zijn plaats is ingenomen geworden door een cloon, EN DIE CLOON SPEELT EEN ROL. Je kunt zien, dat het een cloon is aan diverse lichaamsafwijkingen, maar hoofzakelijk aan de ogen, het ogenwit is onder de pupillen steeds te zien. Dat is een van de merkmalen van een cloon.
Dat is ook heel duidelijk te zien bij Macron. De originele Macron ligt ergens te slapen en zijn brain is gecopieerd en overgeplant in de brain van zijn cloon. Dus die cloon voelt en denkt en handeld hetzelfde als de origineel , die in slaap is gebracht. Het is mij niet bekend of de slapende ook alles meemaakt, wat de cloon vanaf de copiering mee maakt. Ik vermoed, dat die registratie weer electronisch terug overgebracht moet worden op het originele brein.. Ik heb al gezegd dat echter de ziel bij het origineel blijft, wat slaapt. Daarbij aangemerkt dat de cloon gemakkelijk geprogrammeerd kan worden op gedrag en handelswijze, indien nodig.
Dus ook de Macron cloon speelt dus een rol….
Velen zijn gecloond of met een plastic masker of een getrainde dubbelganger. Kijk naar Biden, kijk naar Johnson en ik verdenk ook Rutte, dat hij gecloond is geworden, er zijn er veel meer die een rol spelen in deze film. Een voorgeprogrammerde opgelegde rollen.
Toen de verkiezingen van 2020 gestolen werden, zijn deze diefstallen van stemmen al op alle fronten gefilmd en geobserveerd, soms gestimuleerd. De militairen waren volledig op de hoogte. En hebben deze geschied vervalsing volledig geregistreerd en in beeld gebracht. Twee dagen voor 6 januari 2020 heeft Trump de presidentionele macht bewust en gepland schriftelijk overgedragen aan de militaire top van het land en zichzelf aan het hoofd geplaats als Commander in Chief.
Dus toen begon eigenlijk voor ons al de film. Geprogrammerd om het volk echt wakker te maken en de grote verdeeldheid op te heffen, die door de tientallen jaren heen door de Dems en de Cabal in het volk gebracht is geworden. Er is namelijk een groot gevaar van burgeroorlog. Alle statistieken wezen een verdeeldheid en splitsing aan in het volk van ca. 50%. Op zeer vele fronten.
Dit percentage is zeer gevaarlijk ten aanzien van mogelijkheid, dat een burgeroorlog slechts enkele vonken nodig heeft om te onstaan.
Dus men heeft nu dit gevaar weten aftewenden, door het volk bewust wakker te maken, door allerlei negatieve en onzinnige regerings
maatregelen. Twee jaar lang duurd de film nu. Men wist al door het project looking glass, wat de uitkomst zou zijn.
Doch er waren nog veel onzekerheden, en die zijn nu een voor een aan het verdwijnen. Wij staan nu voor het demaskee van de smeerlappen.
Overal in de wereld is systematisch de macht van de Cabal en de “Global Corporate Control” terugbracht. Het einde is in zicht en kan plosteling met een laatste definitieve knock out slag zich manifesteren
Vrees niet, God is met U en uw geest. Heb vertrouwen…..
GTB.