Val van het kabinet, jullie zijn failliet

Beste Geert en Thierry.

Ik wil mijn info met jullie delen.

Eerst even een stelling.

Als we in de zomer een drenkeling vinden met een Unox ijsmuts op en de schaatsen om, dan lijkt me reanimatie niet meer uitvoerbaar want de drenkeling zal in ontbinding zijn.

Jullie zijn met deze info kennisdrager van strafbare feiten.

Een aangifte tegen de regering is niet mogelijk bij het OM, wel bij het ICC in den Haag.

Ik had alle presidenten van de rechtbanken een brief gestuurd, als je deze leest zal alle helder worden.

Niemand geniet immuniteit voor zijn daden, of deze in opdracht van een openbaar lichaam, rechtspersoon.

Beide die hier gevolg aan geven zijn als natuurlijk persoon aansprakelijk.

De revolutie die komt zal als een orkaan over de politici komen, zij die verantwoordelijk zijn voor de GENOCIDE die in opdracht van het Schabinet is gepleegd.

Tussen nu en 1 oktober verwacht ik dat het hele fiat geldstelsel vervangen worden, wat betekend dat de QFS het overneemt met het CIPS protocol, deze zal jet Swift systeem vervangen en centrale banken uitschakelen.

Alle bank gegevens van iedereen op aarde is bekend in de QFS, dan is het niet moeilijk voor te stellen dat alle misdadigers uit de politiek onteigend gaan worden en van het nieuwe geldsysteem buiten gesloten worden.

Graag had ik een reactie van jullie als je het serieus meent om dit globalisten NGO Bilderberg kabinet te ont-machten voor hun verraad aan de mensheid en onze bevolking in het bijzonder.

Geen Rechter is bevoegd om recht te spreken, zeker niet als we een provincie van Duitsland zijn, dan is de wetgeving namelijk niet meer van toepassing.

Het was geen toeval dat de bevolking met Prinsjesdag hun blijk van woede hebben gegeven.

Dank de misdaden van de politieke toneel spelers is de bevolking ontwaakt.

Het is ons recht ons zelf te verdedigen tegen tirannie van smerige bureaucraten die opzettelijk de bevolking vermoorden, onteigenen en onmenselijke wet en regelgeving opleggen waar de NGO politiek van het bedrijf Nederland NV helemaal niet bevoegd voor is.

De bevolking heeft nooit gekozen om lid te worden van de duister sekte die de politiek is, en geen enkele bevoegdheid of mandaat van de bevolking heet gekregen.

De Demonen van 666 en WEF aanhangers zullen door een Neurenberg tribunaal berecht gaan worden.

Ik heb het eerder verteld dat de politiek zichzelf vogelvrij heeft verklaard, wat nu komen gaat zal een storm zijn die de wereld zuivert van kwade elementen die geen toegevoegde waarde hebben aan het normale leven van de bevolking.

Welke onzin er ook over het beleid is verteld, zonder bevolking hebben jullie geen macht meer, het is zo eenvoudig, we betalen geen belasting meer, centrale banken kunnen nu geld meer krijgen van de FED.

Het Vaticaan roept op dat alle centrale banken overmaken naar de Vaticaan bank voor 1 oktober.

In Duitsland waarschuwt de politiek voor 24 september.  

Het hele oude systeem zakt door de knieën.

Hartelijke groet Rob Brekel

Bijlagen: