Val Rutte III

Beste Pieter Omtzigt

Pieter Omtzigt toont zich sportieve verliezer: "Hugo is een ...

Het zou lullig van me zijn om je te feliciteren met de tweede plaats binnen het CDA.

Dat je door je vasthoudendheid over gevoelige zaken door fraude af-geserveerd bent geworden.

Er dient dus duidelijk een agenda waar jij niet aan mee gewerkt zou hebben, om dat te redden heeft je eigen CDA de boel geflest om aan de macht te blijven, want Hugo heeft geen geweten of ziel.

Feit is dat Rutte nu zijn meerderheid echt kan verliezen, waardoor de Genocide wet van Satanist Hugo de Jonge niet in werking kan treden.

Ik vraag je vriendelijk om de stekker met mede CDA collega’s uit Rutte III te trekken en alle lopende zaken te stoppen tot GESARA een feit is.

Mocht je door EGO of welke andere rede je dit griezelkabinet redden, je medeplichtig bent voor GENOCIDE en mensenhandel, pedofilie, en lid van een Satanische criminele organisatie die geen bestaansrecht heeft door het ontbreken van wetten vanaf 13 mei 1940.

Allen die een eed op de niet bestaande grondwet hebben gedaan aan een niet bestaande Koning hebben het volk jaren belogen en bestolen, want als Nederland niet bestaat, we ook geen belasting hadden hoeven betalen aan een Maffia Regering.

Gisteren was duidelijk te zien hoe Fascisten bij de politie in burger kleding, mensen in elkaar sloegen om het Hitler kabinet aan de macht te houden, daar is de hele politiek mee verantwoordelijk voor.

Zij die het zien en zwijgen zijn net zo schuldig, als ze dit Nazi Bilderberg kabinet blijven steunen of niet stoppen.

Groet Rinus ver Hagen