Sheldan Nidle – 5 november, 2013

Goedemorgen bezoekers en lieve vrienden,

De bedoeling van de channelings die ik hier plaats is dat je het leest en weer gelijk los laat.

Het is niet de bedoeling dat je je hier aan vast gaat houden.

Wens je veel leesplezier.

Warme Hart Groet,
8 Cauac, 2 Xul, 10 Caban

Selamat Balik! We komen nu om een aantal gebeurtenissen te verklaren die op jullie wereld plaatsvinden. Het duister blijft zich terugtrekken. Haar geheime officieren zijn klaar om zich over te geven zodra daar om wordt gevraagd. Onze verschillende verbindingsmensen sluiten een serie persoonlijke discussies met de diverse leiders van onze aardse bondgenoten af. Deze gesprekken hebben een aantal recente datums voor de gebeurtenissen die voorafgaan aan de landingen opgeleverd, die zullen worden aangekondigd door het nieuwe bestuur. De gesprekken hebben ook de datum voor het einde van de UFO cover-up vastgesteld alsmede wanneer we formeel ons schema aan de oppervlakte mensheid kunnen aankondigen. We zijn zeer gedreven om alles wat we moeten doen voordat we jullie kunnen ontmoeten af te ronden. Onze mentoren zijn klaar om een speciale interactie met elk van jullie te beginnen, maar dat vereist eerst dat we een paar gesprekken moeten voeren omtrent wat dit mentorschap allemaal inhoudt. Bovendien moeten we in het kort jullie geschiedenis beschrijven en hoe jullie in beperkt bewustzijn vervielen. We zijn jullie familie en wensen van harte om te helpen jullie naar je vroegere staat van bewustzijn terug te brengen. Daarbovenop hebben we technologieën die jullie kunnen helpen bij deze overgang naar een volledig bewuste levensstijl.

Volledig bewustzijn zal een zeer vergrote realiteit openen – een realiteit die jullie gemakkelijk zullen kunnen horen, ruiken, proeven en voelen. Deze realiteit bevat niet alleen jullie gewone 3D waarneming, maar tevens een aantal andere dimensies. Deze toegenomen serie mogelijkheden opent een wereld die jullie je nog niet volledig kunnen voorstellen! De primaire taak van onze mentoren is jullie voor te bereiden op wat er gaat komen. Dit houdt een groot aantal “hands-on” sessies in waarin jullie tijdelijk kunnen ervaren wat er gaat komen. Verder zijn we van plan dit proces te helpen wanneer jullie onze vele moederschepen bezoeken. We hebben educatieve middelen aan boord die jullie kunnen helpen te ervaren wat jullie gaan worden. Als onderdeel van deze grootse serie procedures zullen we jullie introduceren bij jullie Binnenaarde verwanten, de Agarthanen. De tijd nadert voor het einde van dit grote geheim dat het duister lange tijd voor jullie verborgen heeft gehouden. Alle planeten en sterren zijn hol. Onder de oppervlakte van Gaia is een andere wereld dat altijd binnen het rijk van volledig bewustzijn is geweest. Deze 5D realiteit is in feite groter dan jullie je voor kunnen stellen.

Dit is waarom Gaia moet uitzetten wanneer jullie planeet zich als 5D realiteit herenigt. Dit vergrote rijk zal tevens de terugkeer zien van twee manen die voor driekwart de omvang hebben van jullie huidige “Maan”. Elk zal een omloopbaan hebben van ongeveer 180 graden van elkaar verwijderd. Het verplaatsen van jullie huidige satelliet zal worden vergezeld van een serie gesprekken door ons die de ware oude geschiedenis van jullie wereld zullen verklaren. In dit Licht kunnen jullie beter het gekunstelde ratjetoe begrijpen dat jullie huidige serie filosofische overtuigingen is. Dit is iets dat jullie niet als heilig hoeven te behandelen, maar om je te realiseren dat het eenvoudig een manier was die door jullie voormalige Anunnaki-meesters werd gebruikt om jullie te misleiden en te manipuleren. Dit zal worden vervangen door waarheid en een idee van wat waarlijk goddelijk is. Jullie Opgestegen Meesters zullen jullie een zelfs nog intenser begrip geven van wat het betekent om zowel onsterfelijk als volledig bewuste Lichtwezens te zijn. Deze feiten zullen een basis vormen die jullie kunnen gebruiken om een idee te krijgen van wie jullie werkelijk zijn!

Ware identiteit geeft nogal wat kracht en het kan je een glimp gunnen van wat de Hemel werkelijk is, alsmede de goddelijke relatie tussen het fysieke en het spirituele rijk. Deze gewijde interactie is de belangrijkste motivator voor al onze sociale handelingen. Jullie gaan een rijk, gevuld met waarheid, rituele en speciale handelingen tegemoet. We zijn zowel individuen als een collectief. Jullie zullen precies leren hoe alles één is, en over de glorie die alle realiteiten overstijgt. Jullie zullen in staat zijn om te allen tijde met jullie spirituele en fysieke gidsen te overleggen. Dit is iets dat we als heilig beschouwen. Jullie gaan hierover leren en ontdekken hoe jullie hier het beste mee om kunnen gaan. Jullie hebben allemaal een waarlijk uniek aantal spirituele en fysieke relaties. Deze vormen de basis van onze dagelijkse interacties binnen onze galactische samenlevingen. Je mentor zal je hiervan iets laten “proeven” en realiseert zich de noodzaak om je voor te bereiden op het begin van je nieuwe leven als galactisch Wezen.

Namaste! We zijn jullie Verlichte Meesters! We komen met zeer gezegend nieuws! Jullie zijn heel dicht bij de veranderingen die jullie eindelijk zullen bevrijden. Onze medewerkers en degenen die hen helpen het nieuwe financiële systeem te creëren hebben een fundamentele serie overeenkomsten bereikt. Deze gezegenden hebben de finale datum voor jullie te manifesteren gewijde zegeningen vastgesteld. Eveneens werd het scenario dat het nieuwe bestuur laat verschijnen overeengekomen. Derhalve zijn jullie nu in de laatste periode vóór het einde van deze zeer duistere en moeilijke realiteit. De verandering in valuta, zowel als de arrestaties die zullen plaatsvinden zijn de voorbode van een toename van het Licht en de transitie naar een hogere staat van bewustzijn. We zijn zeer verheugd en maken ons momenteel klaar voor de openbare lessen die we moeten geven. Er is veel kennis en wijsheid die jullie kunnen gebruiken om naar deze nieuwe realiteit over te gaan. Onze grootse zegeningen gaan naar jullie uit!

Wees te allen tijde, terwijl jullie ontvangen, bewust waarom dit gebeurt. De duistere cabal verliest haar rijkdom terwijl jullie die van jullie krijgen. Er is sprake van Goddelijke bedoeling. Gebruik daarom deze fondsen wijs en laat jullie broeders de vruchten van deze welvaart eveneens smaken. Realiseer je dat er een nieuwe werkelijkheid opdoemt en denk na over jullie nieuwe fortuin. Wees bereid, indien het nodig is om uit te leggen waarom er nieuw bestuur is opgedoemd. Dit zal jullie leven op deze wereld drastisch veranderen, en het is allemaal onderdeel van de decreten die worden uitgevoerd, in pure liefde door de hoogste regionen van de Schepping bepaald. Jullie zullen niet alleen van ruimtefamilies en ons ontvangen, maar ook van je spirituele families. Jullie isolatie gaat formeel eindigen en wordt vervangen door een grote reünie van allen die de mensheid in deze Melkweg omvatten.

We komen als vertegenwoordigers van de Geestenwereld en dragen het Licht uit – het Licht dat voortdurend vanuit de hoogte ontspringt! We willen de grote verantwoordelijkheden uitleggen die voortkomen vanuit deze grote reünie. De levende ziel die Gaia is wenst van harte om terug te keren naar haar vroegere glorie en weet wat jullie toekomstige taken zullen zijn. Ze is trots op jullie allemaal en wil haar deel doen door de basis te zijn voor jullie zeer heroïsche en grootse galactische samenlevingen. Er gaat veel gebeuren nadat jullie deze nieuwe sterrennatie hebben gecreëerd. De Hemel decreteert ons vele zaken omtrent die verantwoordelijkheden die we als collectief gaan ondernemen. Inderdaad, de hele familie van de mensheid verwacht grootse daden van ons! We gaan vreugde brengen en zullen deze daden gebruiken om de ontvouwing van de Schepping in de hele fysicaliteit te bevorderen. We zeggen dit en roepen Hosanna’s tegen de Schepper van ons allen!

Vandaag continueerden we onze boodschappen. Zoals jullie kunnen zien zijn we heel dichtbij alles dat we verlangen. De tijd dat iedereen deze nieuwe werkelijkheid in vreugde aanvaardt en volledig begrijpt wat er van ons gevraagd wordt, komt er aan. Deze grote reünie nadert. Wees klaar om alles te aanvaarden wat dat inhoudt! Weet, geliefden, dat de eindeloze overvloed en de nooit eindigende rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)
Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Rob