Sheldan Nidle

Hallo en welkom beste bezoekers en vrienden,

Weer een mooie channeling van Sheldon Nidle, hier geeft hij een perspectief van wat er  staat te gebeuren en of al gebeurd is.

Deze channeling geeft je inzicht in van wat er op dit moment wereldweid gaande is en waar de gevestigde orde de cabal/Bildenbergroep zich nog steeds met hand en tand verzet, de veranderingen volgen elkaar in rap tempo op, wij voelen door onze lichamen van alles wat we niet thuis kunnen brengen en waar al zeker niet de medische wereld een antwoord op heeft omdat ze het niet weten, zie het als groei pijntjes, je lichaam is aan het veranderen elk levend wezen heeft dit.

Ik wens je nog een fijne avond toe ,

Warme Hart Groet,
4 Ix, 17 Yaxk’in, 10 Caban

Selamat Jalwa! We komen weer om veel uit te leggen! Gedurende de laatste paar weken werd er veel vooruitgang geboekt om legaal een aantal belangrijke zaken te laten gebeuren. De belangrijkste monetaire organisaties die de wereldvaluta in de gaten houden werden verteld zich voor te bereiden op een monumentale reset als gevolg van nieuwe bankreguleringen en uiteindelijk een serie van op kostbare metalen gebaseerde valuta. Deze grote verandering zal de voorbode zijn van de levering van de welvaartfondsen en de opkomst van nieuw bestuur. Dit proces gaat nog steeds door. De verschillende groepen waaruit onze Aardse bondgenoten bestaan hebben een aantal verbijsterende overeenkomsten afgedwongen die getekend moeten worden alsmede verscheidene kritieke memo’s die uitgevaardigd dienen te worden. Deze items veroorzaken nu het verschijnen van de gewenste verandering op een tijdige en goddelijke manier. We verwachten echt dat deze dingen zich heel binnenkort gaan manifesteren. De belangrijkste beweging voorwaarts begon tijdens het Amerikaanse Thanksgiving toen Europa zich fundamenteel toewijdde aan een wereldwijde valuta reset. Dit stelt de data voor het vrijgeven van pas gerevalueerde valuta vast. De volgende stappen zijn onderweg!

Overeenkomsten worden getekend om te verzekeren dat het belangrijkste principe achter wereldwijde welvaart zo spoedig mogelijk plaatsvindt. Een aantal regeringen hebben een ontmoeting gehad met onze bondgenoten en in detail gekeken naar wat er vervolgens gaat komen. Een enorme hoeveelheid beschermd goud en zilver is nu in positie om stabielere valuta in de wereld te brengen. De voorgestelde revaluaties zullen een valutasysteem opzetten dat de dominantie van Noord Amerika en West Europa beëindigt. Een nieuwe realiteit is afgesproken, die is gebaseerd op een niet conflictgeoriënteerde diplomatie. Deze overeenkomsten bevatten een pad naar disclosure en het vrijgeven van een enorme hoeveelheid nieuwe technologieën, die momenteel onderdrukt worden. Deze technologieën zijn een middel om het hele disclosure scenario te ondersteunen. Het is van groot belang om elk bestaand obstakel t.b.v. disclosure en volledig bewustzijn te verwijderen. Het duister en diens verschillende handlangers zijn op de korrel genomen. Desalniettemin begrijpen we dat jullie tijd nodig hebben om volledig te bevatten wat dit allemaal betekent.

Onze verbindingsmensen werken tezamen met die van Agartha. Ons goddelijke doel is om dit alles zo snel mogelijk te regelen. De Opgestegen Meesters informeren hun geliefde volgers over hetgeen nu nodig is. We moeten de verscheidene dringende behoeften in het internationale recht gebruiken om dit allemaal op orde te houden en steeds voorwaarts te laten gaan. Verscheidene monetaire instituten hebben in ons voordeel besloten en een paar fundamentele tijdschema’s opgesteld. Deze worden momenteel vooruitgeholpen door onze aardse medewerkers en worden geholpen door het werk van onze wederzijdse liaisons. Onze toewijding blijft gericht op het ontwarren van de huidige door het duister gedomineerde puinhoop die jullie wereld regeert. Verscheidene belangrijke regeringen die aan het hoofd staan van deze chaos kennen onze toewijding en weten precies hoe breekbaar hun positie is geworden. Dit leidt tot enige paniek, en wat ze in Azië en in Europa bekokstoven zal niet lukken. Derhalve dwarsbomen talloze andere regeringen openlijk dan wel in het geheim deze verschillende intriges.

Onze invalshoek, en die van de Agarthanen, is redelijk gelijk in optiek. De tijd komt om deze uitzichtloze situatie te stoppen. Het is tijd om deze zaken te beëindigen en door te gaan met de volgende stappen, die een volledige wereldwijde disclosure inhouden. Disclosure brengt een einde aan deze lachwekkende capriolen en laat een volledige onthulling toe van wat er de laatste tien tot vijftien jaren is voorgevallen. In deze laatste jaren werden gigantische pogingen ondernomen om jullie terugkeer naar volledig bewustzijn te torpederen. Deze mislukten grotendeels. Wat er nog over is zal stoppen zodra disclosure heeft plaatsgevonden. Het kattenkwaad dat het duister prefereert is bekend en wordt momenteel ingeperkt. Een paar dingen zullen nog opdoemen, maar die zijn slechts tijdelijk. De middelen om deze obstructies ongedaan te maken zijn voorhanden. Wat er momenteel gebeurt is bedoeld om te voorzien in een manier om te versnellen wat het duister vertraagt. We gaan goed vooruit en zijn van plan om jullie heel binnenkort goed nieuws te brengen. Het duister loopt op haar laatste benen en realiseert zich dat het einde inderdaad heel nabij is!

Gezegend! We zijn jullie Verlichte Meesters! We komen vandaag met wat gezegend nieuws! Jullie wereld treedt het begin van een nieuwe realiteit binnen. Vele valuta veranderingen doemen op in jullie wereld. Deze veranderingen gaan gevolgd worden door andere gebeurtenissen die een nieuwe welvaart zullen brengen, en dramatische wijzigingen zullen het ontstaan van nieuw bestuur en veel striktere bankreguleringen bevorderen. Onze vele acolieten zijn betrokken bij operaties om een gezegende realiteit voor deze goddelijke bol te brengen. Jullie rijk is momenteel verwikkeld in een serie heel belangrijke onderhandelingen om welvaart en vrijheid te brengen. Intussen vernaderen nieuwe gewijde energieën de hele opmaak van jullie fysieke zelf. Deze transformaties van jullie lichaam introduceren nieuwe chakra’s, en met hun verschijnen gaan wat pijntjes en andere ongemakken gepaard. Deze zijn slechts bedoeld om jullie weg naar volledig bewustzijn te plaveien.

Deze spirituele en fysieke wijzigingen zijn onderdeel van een groter plan om deze gewijde realiteit naar het Licht te brengen. De Hemel besloot enige tijd geleden dat de heerschappij van de duisteren ten einde was. Deze tijd is de transitie waarin de macht van het duister taant en het Licht begint aan zijn hernieuwde overwicht. Onze goddelijke missie is deze transformaties te versnellen en jullie te informeren wat dit allemaal betekent m.b.t. jullie heilige geloofsovertuigingen en t.a.v. jullie vele geliefde visies op deze realiteit. We begrijpen jullie verwarring helemaal als jullie naar de vele gemanipuleerde verhalen die de media van plan zijn te ventileren luisteren. De handlangers van het duister realiseren zich nog niet helemaal wat voor hen het juiste is om te zeggen. Het beste voor het Licht is om naar voren te treden en op het juiste moment uit te leggen wat er waarlijk rondom jullie gebeurt. Ons is deze zeer gezegende taak gegeven!

Jullie wereld is in beroering. Gaia schudt alle misbruik en folteringen die haar dagelijks door de vele vertegenwoordigers van het duister wordt toegebracht van zich af. Dit proces veroorzaakt een veelvoud aan sterke aardbevingen, vulkanische uitbarstingen en vreemde weersverschijnselen over de hele wereld. Dit wordt nog veel erger totdat de belangrijkste martelinstrumenten van het duister volledig gestopt worden. Geld is daadwerkelijk iets dat in grote mate macht over jullie uitoefent. Het moet in het juiste perspectief worden geplaatst. De huidige reset, een wereldwijde goudstandaard, schuldkwijtschelding, nieuwe welvaart en strikte nieuwe bankreguleringen zullen helpen dit doel te bereiken. Geld, dierbare Harten, is niet van levensbelang. Jullie groei in bewustzijn en grootse zorg voor elkaar is dat zeker wel! Hiermee tezamen is de behoefte aan Liefde, Leven en Goddelijke Wijsheid essentieel. Dit is de weg waarop jullie gezet zijn! Hosanna! Hosanna! Hosanna.

Vandaag gaven we jullie nog een boodschap in onze serie over de transformatie van deze realiteit. De Hemel en de vele goddelijke Hemelse helpers op deze gewijde globe gaan snel vooruit naar een oplossing voor de talloze effecten die jullie door het duister werden aangedaan. Het moment, dat alles wat jullie gekweld heeft verdwijnt, komt eraan. Een nieuwe dag breekt aan voor iedereen die op de oppervlakte van deze Aarde verblijft! Weet, geliefden, dat de eindeloze overvloed en de nooit eindigende rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)
Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Rob

Bron: galacticchannelings