Sheldan Nidle – 29 oktober, 2013

1 Eb, 15 Tzec, 10 Caban

Dratzo! We zijn er weer met geweldig nieuws! De beweging naar jullie nieuwe realiteit is aan het versnellen. Een aantal geheime besprekingen op deze wereld heeft positieve resultaten opgeleverd die duidelijk zullen worden tijdens de grote ontmoetingen die in de komende week zullen plaatsvinden. Het moment voor collectieve acties die gemakkelijk voorwaartse inspanningen kunnen katapulteren nadert. We verwachten het uiteindelijke groene licht voor gebeurtenissen die nieuwe regeringen manifesteren en nieuwe valuta creëren. Talloze programma’s hebben een punt bereikt waarop het nu nodig is om enige gedachte aan verder uitstel te beëindigen. De economieën van te veel landen liggen in puin en de schulden maken het huidige financiële systeem onhoudbaar. Trouwens, we geloven dat jullie klaar zijn voor schokkende gebeurtenissen die een formeel einde aan de beruchte “UFO cover-up” inhouden. Het is inderdaad tijd voor jullie om over jullie Opgestegen Meesters en ons te horen. Het huidige systeem zit vol gaten en scheuren die niet langer in stand kunnen worden gehouden, en het is logisch om iets anders te initiëren dat jullie in staat stelt jullie glorieuze mars richting volledig bewustzijn te vervolgen.

Derhalve komen we bij een “point of no return”. De duistere cabal leeft op vroegere glorie die niet meer is dan komische illusie. Op een bepaalde manier is ieder van jullie tot het maximum gestrest. We kijken en zien hoe deze huidige realiteit niet langer kan worden vastgehouden. Hij is afgelopen en derhalve is het passend om degenen die deze wrede illusie kunnen transformeren dit gedaan te laten krijgen. We zijn ons bewust van de vele regels en formaliteiten om dit voor elkaar te krijgen. Dit langzame vervelende proces komt tot een einde. Gebruik dit moment om het nieuwe in te brengen. We zijn van plan dit sterk te benadrukken op deze diverse ontmoetingen. Processen die tientallen jaren geleden begonnen schreeuwen nu om voltooiing. Jullie rijk valt uiteen en de energieën voor verandering zijn er. Toen de Anunnaki deze duistere cabal verlieten vroegen ze om een positieve oplossing, die niet gegeven werd. Het heden is het perfecte moment om dit om te draaien en een nieuwe realiteit aan te kondigen voor een opschonende verandering om jullie te bevrijden en de realiteit van een nieuw rijk toe te staan.

Deze transformatie zal de huidige regeringen naar de vuilnisbakken van de geschiedenis verwijzen. Er bestaan vervangingen die een zeer noodzakelijke en grootse makeover mogelijk maken. Het duister kan niet langer haar spel van kattenkwaad handhaven. Er is een spirituele noodzaak om hun lange vermomde leiderschap te beëindigen. Het is het moment voor dapperheid en voor daden van noodzakelijke goedheid. Dit rijk gaat richting het Licht. Degenen die het duister oogluikend toestaan kunnen niet langer worden toegestaan te regeren. Van degenen die dit snappen wordt verwacht om te onthullen wat er nodig is, en om snel te handelen. Deze “stille revolutie” gebeurt langzaam in deze realiteit, en een grote zet zal deze gelukzaligheid op de voorgrond brengen. We verwachten dit en vele andere wonderlijke gebeurtenissen, om tot stand te brengen wat de mensen van deze oppervlaktewereld al lang nodig hadden. We ondersteunen alle gebeurtenissen die naar zo’n succesvol einde leiden volledig!

Tenslotte, de tijd is inderdaad rijp voor een niet-gewelddadige revolutie van immense proporties. Jullie wereld heeft lang gewacht op veranderingen die nog zichtbaar moeten worden. Achter deze sluier schuilt een uitgebreide beweging die de huidige manier van jullie wereld moet worden. Het egoïstische manoeuvreren van de duistere cabal is niet langer relevant. Een nieuwe manier is nodig om te zorgen voor het vooruitzicht op wat de Hemel en wij hebben verkondigd. Jullie wordt een goddelijke Ascentie gegeven die je van beperkt naar volledig bewustzijn brengt. Jullie gaan je spirituele en ruimtefamilies omhelzen en terugkeren naar het pad dat jullie bewandelden in de oude tijden van Lemurië. Jullie breken uit een amnesie die veel te lang in jullie bestond. Jullie worden een zeer geliefd lid van deze Galactische Federatie! Vele avonturen wachten jullie en talloze nieuwe vaardigheden worden jullie erfdeel! Dit zal jullie glorieuze en goddelijke lot zijn!

Zegeningen! We zijn jullie Verlichte Meesters! Deze gezegende wereld bruist nu van barmhartige verandering! Overal vormt zich een transformationele energie en mensen eisen dat een ware verandering van deze wereld nu plaatsvindt. Kleine vingers van veranderingen verschijnen in Afrika, Azië, beide Amerika’s en de diverse Stille Oceaannaties. Genade produceert wonderen, dus degenen die weinig hebben gebruiken hun geringe bronnen en verbeelding om nieuwe manieren te smeden om honger en armoede te bestrijden. Dezelfde energie is duidelijk wanneer de grootse naar spiritualiteit neigende ouderen (the elders) een gelijksoortig geïnspireerd pad volgen. Het Goddelijke heeft gesproken! Het moment voor gezegende verandering van deze realiteit arriveert. We zijn gracieus verplicht om bij dit gewijde proces te assisteren en voor iedereen een nieuwe realiteit te manifesteren. We hebben onze bondgenoten begeleid met het invoeren van de middelen om dit nieuwe tijdperk voor de mensheid te manifesteren! De ontmoetingen om dit te doen vinden nu plaats, met resultaten die snel zullen volgen!

Dit komende tijdperk zal gevuld zijn met veel spirituele wijsheid. We zijn door de Hemel verplicht om jullie te voorzien van een hele lijst onderwerpen die gaan over hoe jullie je gaan verbinden met je “Ik Ben Aanwezigheid” en hoe jullie je zelf gaan voorbereiden op de rest van de Ascentie procedures. Deze lessen zullen heel binnenkort door elk van ons worden geleid. Deze realiteit zal zich spoedig uitbreiden en vernieuwen. We zullen jullie goddelijke gidsen en spiritueel benoemde toezichthouders zijn, en we nemen deze speciale rol heel serieus. Het duister heeft haar talloze krachten lange tijd gebruikt om jullie voor hun wensen te vormen en te kneden. Deze macht zal worden verwijderd en jullie zullen de begunstigden zijn van deze genadevolle uitwisseling, om te leren en dingen te doen die het gewijde toneel voor jullie Ascentie opzetten! Jullie ruimtefamilies komen om de handeling uit te voeren die jullie in staat stelt om te veranderen in volledig Bewuste Lichtwezens!

Gedurende millennia hebben we Agartha gebruikt als onze basis voor goddelijke operaties. Het Licht verlicht nu het pad om jullie daar te brengen en jullie de middelen te laten zien om naar jullie vroegere zelf terug te keren. Jullie hebben lange tijd in onwetendheid omtrent wie je werkelijk was geploeterd. Zelfs wij waren beïnvloed en het is alleen onze speciale aandacht en gewijde hulp die ons onze grootse triomf toestond. We weten wat het kostte om ons huidige niveau van spirituele kennis en gemanifesteerde vaardigheden te bereiken. Ken de aard van deze moeilijkheden en verheug je in de goddelijke dispensatie die jullie werd gegeven, want het is waarlijk een wonderbaarlijke gift. Accepteer de grootse gift van de Hemel en vergezel ons. Samen zullen we een zeer nodige nieuwe sterrennatie produceren en de Schepper’s grote dromen vervullen. We zullen een zeer machtig en vruchtbare arm van de Hemel zijn! Hosanna! Hosanna!

Vandaag bespraken we hetgeen er rond deze groen-blauwe bol gebeurt. We hebben verhaald omtrent het meeste waarover we het voorrecht hebben het te weten. Jullie spirituele en ruimtefamilies zijn klaar om jullie in je nieuwe geascendeerde staat van zijn te verwelkomen! Veel goedheid is klaar om jullie in vreugde, vrede en welvaart te omringen! Weet, geliefden, dat de eindeloze overvloed en de nooit eindigende rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)
Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Rob

Bron: galacticchannelings