Poetin bombardeert kloneringslaboratorium in Oekraïne


Door

Michaël Baxter

12 november 2023

De Russische president Vladimir Poetin heeft vrijdag opdracht gegeven tot een kruisraketaanval op een Deep State-kloonfaciliteit in een deel van de Donetsk-regio die nog steeds in Oekraïne ligt, vertelde FSB-agent Andrei Zakharov aan Real Raw News.
De aanval werd uitgevoerd door admiraal Grigorovich, een Russisch oorlogsschip van de Zwarte Zeevloot, dat een golf Novator Kalibr-raketten losliet die het laboratorium verwoestten, de inzittenden doodden, en levenloze klonen van Amerikaanse en Russische politici die in rijpingscilinders groeiden.
Volgens Zakharov bevatte het laboratorium meerdere klonen van Vladimir Poetin, Donald Trump, Marjory Taylor Greene, de Russische minister van Defensie Sergei Shoigu, voorzitter van de Federale Vergadering Volodin Vyacheslav Victorovich en Jim Jordan, naast andere, minder opmerkelijke voorstanders van anti-Deep State. Zakharov vermoedde dat ‘geprogrammeerde’ klonen bedoeld waren om de werkelijke personen te vervangen nadat er kwaad opzet in het spel was.
“Deze kloonbatches zijn allemaal kopieën van mensen die vechten tegen de Globalists Deep State. We hoorden pas een week geleden van deze plek en president Poetin zei dat we het moesten bombarderen. We kregen eerst een man in het laboratorium en hij zag al deze klonen in cilinders. We kregen, hoe zeg je dat, een tip dat de fabriek was omgevormd tot een kloonlaboratorium,’ zei Zakharov.
Twee Oekraïens sprekende FSB-agenten met vervalste legitimatiebewijzen kwamen op 8 november Oekraïne binnen. Ze deden zich voor als codehandhavers en voerden valse structurele integriteitsinspecties uit bij bedrijven in de buurt van het kloonlaboratorium. Maar toen ze probeerden het laboratorium te inspecteren, stuurden zes gewapende politieagenten die bij de ingang stonden hen onder schot weg. De politie zei naar verluidt dat Volodymyr Zelensky eigenaar was van het gebouw en dat alleen bevoegde personen het konden betreden. De bevelen van Zelenskyy, aldus de politie, gingen boven de bevoegdheid van de staatscodehandhaving.
‘Ze agenten, ze zijn toen vertrokken. Ze wisten meteen dat dit de plek was, maar wilden toch even naar binnen kijken. ‘s Nachts kleden ze zich in het zwart en sluipen ze rond het gebouw, waarbij ze de politie daar ontwijken, en ze zoeken naar een raam of zoiets, maar die is er niet. Alle ramen zijn gecementeerd”, zei Zakharov.
De agenten klommen bovenop het dak en vonden een toegangsluik dat naar binnen leidde. Het luik had een opening die breed genoeg was om glasvezel door te laten, en de agenten zagen een zestal arbeiders en rijen en kolommen klooncilinders met daarin de hierboven genoemde personen. Nadat ze de beweringen van de tipgever hadden bevestigd, verlieten ze onmiddellijk het gebied en rapporteerden hun bevindingen aan het hoofdkwartier van de FSB in Moskou.
“We hadden het bewijs, dus zei president Poetin dat we het gebouw tot stof moesten maken en niemand in leven moesten laten”, zei Zakharov.
Vrijdag om 03.00 uur werd het bouwwerk door een spervuur van raketten getroffen.
Zakharov zei dat de aanval ‘enige bijkomende schade’ veroorzaakte, maar hij wilde geen verdere details geven.
De aanwezigheid van het laboratorium bewijst categorisch dat de Deep State niet alleen zijn productie van adrenochroom naar Oost-Europa heeft verplaatst, maar ook zijn uitgebreide kloonactiviteiten.