Montague Keen

Goede morgen lieve mensen,

Het geen Montague Keen hier aanhaalt gebeurd bij veel mensen die zich tegen hert oude systeem keren en zaken naar boven halen die niet mogen, wij onder vinden het ook dagelijks.

Je site proberen ze plat te leggen of ze kijken mee met je webcam (mijn advies plak hem af) of je ziet op eens je muis verspringen zonder dat je iets doet dan weet je ze zitten ongevraagd in je systeem.
Op dit moment zijn zij in rep en roer en zijn bang voor ons en rat in het nauw maakt rare sprongen, hun tijd is ten einde.

Helaas zien wij dat de meeste nog slapen en zich als een schaap gedragen, het is jullie leven maak er iets van.

Hopelijk mag deze channeling je iets brengen.

Warme Hart Groet,
Team Take Care 4.

 

 

ER BESTAAT GEEN WREDER TIRANNIE DAN DIE WELKE WORDT TOEGEPAST UIT NAAM VAN DE WET EN ONDER HET MOM VAN RECHT
Charles de Montesquieu

Terwijl de mensheid door gaat met ontwaken t.a.v. wat er werd gedaan om mensen te onderwerpen en te controleren, en wat er gepland is om ze onder die controle te houden, worden er nu venijnige aanvallen uitgevoerd op degenen die het op zich hebben genomen om anderen wakker te schudden voor het licht van de waarheid.

Mijn eigen lieve echtgenote lijdt vanuit twee hoeken onder zulke aanvallen. Ze gebruiken slaaponthouding, nachtmerries en stress. Dit wordt gedaan met microgolven en scalaire energie.

Er wordt geknoeid met haar bezittingen. Er lekt water in huis, er zijn elektrische problemen, autoproblemen en natuurlijk werd de computer gehackt. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat Veronica e-mails kan beantwoorden zodat het onmogelijk wordt informatie door te sturen. In plaats daarvan verschijnt er een bericht op het scherm om haar te waarschuwen voor een onechte bedreiging. De computer weigert om bepaalde letters weer te geven en de printer werkt niet. In huis gaat de verwarming uit, de lichten gaan vanzelf aan en nog veel meer.

Onderdeel van hun plan is om sceptici te produceren, om zodoende het werk dat mijn vrouw met mij doet te veroordelen. Ze zullen dezelfde sceptici erbij halen die altijd in zulke gevallen worden gebruikt. Veronica en ik hoorden ooit R W aan C F vertellen dat ‘een scepticus zijn heel lucratief is, weet je.’ Dat zegt je alles wat je over zulke mensen hoeft te weten. Ze zijn van plan dezelfde tactieken op Veronica te gebruiken als die welke ze gebruikten op David Icke. Icke weet maar al te goed waartoe ze in staat zijn. Helaas hebben ze “THE PEOPLE”S VOICE”, waarin hij zoveel energie gestopt heeft, geïnfiltreerd. Nu is het aan al diegenen die voor pal staan voor WAARHEID om er voor te zorgen dat het zal overleven.

Vergeef me alsjeblieft, maar dat moest gezegd worden. Nu, door met onze eigen onderwerpen.

De respons op ons verzoek om vrijwilligers voor het Leylijnen project blijft ons verbazen. Geweldig is het enige woord om dat te omschrijven. Het heeft alle grenzen doorbroken. Dit is zeker een unicum. Dit zal BEWIJZEN dat wanneer mensen bijeenkomen, alles mogelijk is. Mark heeft uiteengezet hoe we verder zullen gaan. Het kostte tijd en moeite om met een actieplan te komen, maar dat hebben we gedaan. We zullen jullie spoedig laten weten welke datum wij in de Geestenwereld hebben gekozen om de energie van jullie planeet schoon te maken en te herstellen. Twijfel daar niet aan. Het zal gebeuren en jullie zijn de mensen die werden gekozen om de feitelijke taak uit te voeren. Er is een groot aantal mensen die dit door middel van meditatie zullen doen: dit geeft iedereen de gelegenheid om betrokken te zijn bij deze historische taak.

De tijd is rijp. De Geestenwereld wachtte totdat de juiste mensen op hun plek en voldoende aantallen ontwaakt waren om succes te garanderen. In de toekomst zullen jullie je kinderen en kleinkinderen kunnen vertellen dat je mee hebt gedaan aan het bevrijden van de mensheid en het herstellen van Licht en recht. Houdt je strak aan waarheid en wankel niet onder dreiging van repercussies, want er zijn er te veel van jullie en dat hadden ze niet verwacht. Jullie kracht ligt in de aantallen die nu ontwaakt zijn. Het Licht dat jullie creëren onthult alle geheimen die jullie tot slaaf maakten. Elke dag sinds 2014 begon worden er onthullingen gedaan die jullie schokken en doen walgen. Helaas moeten jullie dit tot je nemen en er iets mee doen.. Jullie moeten de waarheid kennen over alles wat er rondom jullie gebeurt onder de sluier van heimelijkheid. Alleen wanneer jullie dit allemaal tegemoet treden zullen jullie in staat zijn een gemeenschap te vestigen die veilig is voor iedereen. Dan zullen alle valse barrières omvallen en zal vrede worden hersteld.

Jullie leven in zeer opwindende tijden. We houden alles wat jullie doen in de gaten en begeleiden jullie voorwaarts. Jullie wereld heeft zolang geen vrede gekend dat jullie hebben geaccepteerd dat oorlogen onvermijdelijk zijn. Nu begrijpen jullie de ware redenen voor het creëren van oorlogssituaties. Op dit moment proberen ze “EEN NIEUWE PEARL HARBOR” te creëren OM GENOEG VAN JULLIE BANG TE MAKEN ZODAT JULLIE ZE GELOVEN EN TOESTEMMEN IN EEN DERDE WERELDOORLOG. Maar ze zullen deze keer geen succes hebben. Je kunt sommige mensen soms voor de gek houden, maar niet alle mensen altijd. Valse vlag gebeurtenissen zijn nu zo duidelijk. Maar zoals jullie weten houden ze zich strak aan dezelfde oude formule, steeds maar weer.

Spoedig moeten ze in het reine komen met het feit dat hun tijd om is, hun heerschappij voorbij, en het is tijd voor ze om Planeet Aarde vreedzaam te verlaten. De mensheid heeft genoeg geleden onder hen.

Bedenk eens waar je naar uit kunt kijken wanneer energie vrijelijk voor de hele mensheid stroomt, waardoor de mensen in staat zijn het leven op Aarde te leiden zoals het geleefd zou moeten worden, met schone lucht, goed gezond voedsel om te eten, onbesmet water om te drinken, met een lucht die vrij is van chemtrails. Banken zullen de mensheid nooit meer gijzelen.

Jullie acties zullen dit allemaal tot stand brengen, vreedzaam. Mocht je problemen tegenkomen, dan kun je dit alles ENERGETISCH voor elkaar krijgen. Onthoud, het is de intentie die telt.

Geloof in jezelf. Jullie kunnen het!

Mark zet vandaag de plannen voor jullie uiteen (Ned. vertaling hier). Bestudeer ze. Er is veel over nagedacht en veel werk in ze gestoken. Het is belangrijk dat je helemaal begrijpt wat er van je wordt verwacht. We zullen allemaal aan dit project samenwerken.

Veronica, mijn lief, je koos dit pad voordat je naar de Aarde terugkeerde. Je hebt zulke paden vele levens bewandeld. Ik laat je nooit in de steek. Ik bewijs je dit constant. Deze aanvallen zijn slechts de laatste pogingen om macht en controle te houden. Goede mensen zullen je bijstaan en er voor je zijn. Net als ik, mijn lief.

Voor altijd, je aanbiddende

Monty.
Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob

Bron:  galacticchannelings