Montague Keen Lylijnen

Goedemiddag Lieve mensen,

Ik wil deze oproep van Montague Keen over de Lylijnen met jullie delen, we weten dat er op dit moment nog heel veel mensen de ogen dicht hebben (slapende schapen) aangaande alles wat er zich wereldwijd afspeelt.

We worden bestookt met des informatie zo giga veel dat je er onder bedolven zou kunnen raken, nu is de vraag aan jou wil je bedolven worden of wil je je vrij kunnen bewegen, het is geheel aan jou.

Montague Keen roept ons op om samen te komen en de Lylijnen in Rome helemaal open te maken, zodat de energie die van ons allen is niet meer door een handje vol gewetenloze figuren word geblokkeerd door OBELISKEN die wereldwijd gebouwd zijn.

Er word gevraagd om ons met zijn allen hierop af te stemmen en deze blokkades helemaal te verwijderen.

Lees de channeling rustig door hij is heel belangrijk.

 

We wensen jullie een hele fijne avond.

Warme Hart Groet, Team Take Care 4.

 

 

 

16 maart 2014

Het is weer tijd voor actie, vrienden. Hoewel het belangrijk is het werk bij de Glastonbury Tor voort te zetten, moeten we verder met onze plannen. Vandaag vraag ik jullie te kijken naar de belangrijkste leylijnen in Rome. Vrienden, wanneer ik zeg dat de leylijnen belangrijk zijn, geloof me dan alsjeblieft. Zij zijn een paspoort naar een vreedzame wereld. Veronica heeft deze zaak bestudeerd en stelt voor dat jullie hier ook naar kijken.

EEN KWAAD: DE VATICAANSE HOLOCAUST. DEEL 1

Misschien wil je alle delen lezen als je maag er sterk genoeg voor is.

8 Egyptische OBELISKEN staan in Rome. Vraag je af WAAROM?

Waarom moeten zij alle antieke kennis beheersen?

Waarom voorkomen zij dat dit in de handen komt van de mensen waarvan ze zeggen dat ze hen dienen? Er is zoveel voor jullie om te onderzoeken over dit onderwerp. Het zal jullie duidelijk helpen te zien wat jullie werd aangedaan. De tijd voor zelfgenoegzaamheid is al lang voorbij. Jullie vechten om te overleven. Samen kunnen jullie bergen verzetten: nu moeten jullie de berg obstakels verwijderen die het licht voor jullie tegenhoudt. Dit zal jullie ogen openen voor hetgeen zo knap voor jullie werd verborgen. Het is nu tijd de feiten onder ogen te zien: totdat jullie dat doen zal er niets veranderen. Het zal voor velen moeilijk en pijnlijk zijn om de waarheid onder ogen te zien, maar dit is wat gedaan moet worden om verder te kunnen gaan.

De kaart met de leylijnen zal jullie voorzien van alle informatie die nodig is om met jullie geest te werken om deze energie te bevrijden ten goede van de hele mensheid. Ik vraag jullie je hiervoor te concentreren op de Lente Equinox (Maria Boodschap, 25 maart 2014) of zo dicht mogelijk bij deze datum als maar mogelijk is. Dit vergt een enorme inzet van jullie want dit is The Big One! Wat we doen, doen we vreedzaam en krachtig, we gebruiken alleen onze gedachten en onze ziel om het vrijmaken van de spirituele energielijnen die jullie met Alles Dat Is verbindt, voor elkaar te krijgen.

Toen jullie van deze energie werden afgesneden werden jullie in duisternis geworpen. Nu laten wij in de Geestenwereld een licht schijnen op dit alles en laten we jullie zien hoe dit licht te herstellen. Werk met ons en jullie zullen veranderingen tot stand brengen die de hele mensheid uit slavernij zal bevrijden. We laten een licht schijnen op elk controlegebied op jullie hele wereld en werken geleidelijk naar het creëren van een vreedzame wereld voor iedereen. Wat jullie nu wordt aangedaan is kwaad tot in de diepste kern. Alleen de heel domme mensen en zij die mindcontrolled zijn geloven wat hen als waarheid wordt verteld. 2014 zal het jaar zijn waarin vrede en waarheid worden hersteld. Wanneer de bloedstroom die door jullie aderen vloeit onderbroken wordt resulteert dat in ziekte; wanneer de energie die door de leylijnen vloeit wordt geblokkeerd resulteert dat in een erg zieke wereld. Hier gaan jullie wat aan doen. Ik ben ervan overtuigd dat nog veel meer mensen deze keer met ons mee zullen doen. Samen zullen we slagen. Jullie realiseren je dat het een immense hoeveelheid energie kost om de blokkades in Rome te verwijderen, dus hebben we iedereen nodig, met zuivere gedachten en eerlijke intenties, allemaal werkend ten goede van de mensheid.

Toen we het hadden over de duistere energieën die onlangs op de wereld werden losgelaten om angst, wanhoop, hopeloosheid en zelfmoordgedachten te veroorzaken schreven velen van jullie, uit verschillende delen van de wereld, aan Veronica omdat ze dezelfde verschijnselen hadden ervaren. Hier is het bewijs dat deze duistere energie wordt gebruikt om stress en angst te veroorzaken. Wees alert voor al deze inmengingen in jullie levens. Deel met anderen wat je ervaart. Jullie leven in heel erg moeilijke tijden. Alles dat duister en kwaad is wordt op jullie losgelaten om te voorkomen dat het licht wordt hersteld.

Om met succes door te gaan moeten jullie bijeenkomen en jullie onderzoek delen. Help anderen te begrijpen wat we voorstellen om te doen. Sommigen onder jullie zijn geboren leiders, die naar voren zullen komen om de weg te wijzen. Deze individuen zullen overal verschijnen om de weg naar voren te wijzen.

Heb geduld met degenen die nog maar net beginnen te ontwaken. Velen zijn angstig, nog steeds in 3D denken, bang om te stappen in wat voor hen het onbekende lijkt. Erken dat het een grote stap is om te zetten, maar eentje die urgent moet worden gezet nu de tijd voor de cabal afloopt. Al het goud dat ze gedurende jaren vergaard hebben zal ze niet helpen, nu ze worstelen om meer oorlogen uit te lokken in de hoop dat dat ze meer tijd geeft. Maar het is tijd dat het doden stopt en dat de mensheid als een geheel gaat samenwerken.

Gebruik je meditatie om begeleiding te krijgen en je een helder inzicht te geven omtrent wat er gedaan moet worden. Je zult worden begeleid. Wij in de geestenwereld werken met jullie. Wanneer het licht hersteld is zal er een grotere verbinding zijn tussen de twee zijden van het leven en een beter begrip van wat jullie dood noemen en wat het echt betekent om te sterven. We verlaten jullie nimmer. We waken over jullie. We zijn er voor jullie.

Plan hoe je gaat werken aan de leylijnen van Rome. Beslis wanneer en waar je elkaar gaat ontmoeten etc. Verbind je mentaal en spiritueel en geloof er in dat je zult slagen, want niets kan jullie stoppen. Het doet er niet toe hoeveel valse vlag gebeurtenissen de cabal produceert, jullie worden niet afgeleid, want dit werk heeft prioriteit boven al het andere.

Onthoud, ALLE WEGEN LEIDEN NAAR ROME. Nu is duidelijk waarom dat zo is.

We zijn onderweg. Een leger van licht, dat al het duister en corruptie aan de kaak stelt, terwijl we voortgaan de weg vrij te maken en het licht te herstellen. Wees vol goede moed, want hiervoor zijn jullie in deze tijd op Aarde. Dit is jullie doel.

Mijn lief, die kleine rampen in huis worden veroorzaakt om je te verontrusten. Je zult worden geholpen dingen weer in orde te maken. Zie het leylijnenwerk als een enorm avontuur. De consequenties ervan zullen geschiedenis schrijven. Het zal de planeet weer heel maken.

Altijd, je aanbiddende

Monty.
Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob

 

Bron: galacticchannelings