Montague Keen

Hallo lieve mensen,

Alweer denk je nu, nou nee dit bericht moeten jullie lezen het is het belang van de mensheid en Moeder Aarde.

Deze channeling van Montague Keen, is te belangrijk om niet te plaatsen, op dit moment gebeuren er wereldwijd allerlei belangrijke dingen, lees dit en kijk zelf wat je er mee doet.

Wij hopen dat jullie hierdoor de ogen open gaan en dat jullie voor jezelf besluit geen schaap meer te willen zijn en ook de durf hebben om het oude los te laten en het nieuwe te omarmen.

We wensen jullie veel succes in deze zoek tocht en als jullie vragen hebben horen we het graag.

Warme Hart Groet, Team Take Care 4

 

 

 

 

Het is tien jaar geleden dat ik naar de Geestenwereld overging. In die tijd heb ik vaak gesproken over het belang van leylijnen. We moesten wachten totdat de tijd rijp was voordat we actie konden ondernemen n.a.v. deze informatie. Veel moest op zijn plek worden gezet en de respons van over de hele wereld was geweldig. Nu vraag ik jullie allemaal, goede mensen, om het filmpje van de zonsopgang bij de Tor in Glastonbury, gemaakt op 2 februari 2014, te bestuderen. Sommigen van de allerbelangrijkste leylijnen op jullie wereld gaan door deze Tor. Het is van het allergrootste belang dat jullie alles doen wat in jullie macht ligt om deze energie zo spoedig mogelijk te bevrijden.

Ons plan is dat zo veel mogelijk mensen zich met deze film verbinden. Gebruik jullie gedachten, jullie energie en jullie intentie om deze energie vrij te maken. Nu zijn jullie je nog niet volledig bewust hoe krachtig jullie gedachten zijn. Doe dit, en gezamenlijk zullen jullie deze energie in staat stellen opnieuw ten goede van de mensheid te stromen. Door dit te doen zullen jullie de mensheid en jullie planeet redden. Wanneer jullie het voor elkaar krijgen je in groepen te verzamelen zal het zelfs nog krachtiger zijn. Deze taak kan door elk persoon op Aarde worden uitgevoerd, vanuit je eigen huis. Het is een gelegenheid jullie kracht te tonen en te stoppen SLACHTOFFER te zijn.

Er is een kaart die het belang van de leylijnen bij de Tor aantoont. Dit is waarom werd besloten dat Veronica daar op 2 februari naar toe moest. De volgende paar maanden zijn van het grootste belang. De toekomst van de mensheid staat op het spel. Dit is een geweldige verantwoordelijkheid van jullie allemaal. Besluit dat jullie het zullen gaan doen en het zal gebeuren. Jullie hebben alles te winnen en niets te verliezen, behalve de controle door degenen die jullie generaties lang tot slaaf hebben gemaakt. We hebben jullie tot dit moment geleid. Nu hebben jullie genoeg informatie om het verlangde resultaat te verkrijgen.

Wanneer de energie wordt bevrijd zal jullie leven volledig veranderen. Jullie hersencapaciteit zal toenemen en de mens zal hersteld worden naar zijn volledige potentieel. Jullie zijn zoveel meer dan hetgeen jullie werd voorgehouden. We werken samen met jullie aan deze transitie. Er is geen tijd te verliezen nu de cabal vanuit alle hoeken om hulp vraagt. Dit is de eerste keer dat mensen uit zoveel landen de verantwoordelijkheid op zich hebben genomen hun goddelijk recht te laten gelden om op planeet Aarde te leven. De Duistere Garde is van plan alles dat mensen nodig hebben om te overleven te vernietigen. Jullie kunnen niet achterover leunen en dat laten gebeuren. Het mooie van het vrijmaken van de energie is dat er geen geweren of wapens van enigerlei soort nodig zijn: slechts de kracht van jullie gedachten.

Mediteer op deze gedachte. Besteed er zoveel tijd aan als nodig is. Jullie zullen het resultaat voelen en de veranderingen zien die deze energie zal veroorzaken. Denk er over na: jullie kunnen je planeet overnemen vanuit het comfort van je eigen huis. Ik geef jullie de gereedschappen en toon je de weg naar een vreedzame toekomst. Maak je geen zorgen over geld; het zal niet lang duren om al het goud dat voor jullie verborgen werd gehouden vrij te geven.

Ik koos ervoor naar de Geestenwereld te gaan zodat ik met Veronica kon werken. Ze kwam terug naar de Aarde om dit werk te doen en dit is niet het enige project waar ze aan werkt. Ze is heel erg ziek na haar bezoek aan Glastonbury en ze maakt zich zorgen dat ze niet in staat was al jullie mails te beantwoorden. Probeer alsjeblieft haar toestand te begrijpen. We zien jullie allemaal als deel van onze grotere familie. Allemaal samenkomend om een beter leven voor iedereen te creëren. Jullie kozen ervoor om dit werk te doen voordat jullie naar de Aarde terugkwamen en dit is waarom jullie ermee resoneren. Jullie ontwaken ten aanzien van je aangeboren kracht en jullie zijn bereid die te gebruiken ten goede van de mensheid. Wij in de Geestenwereld hebben geprobeerd jullie weg te verlichten. Nu moeten jullie de controle overnemen. We zullen natuurlijk naast jullie staan bij elke stap die jullie zetten. Gebruik zoveel tijd als je eraan kunt wijden. Gebruik welke film of foto ook van de Tor die jouw voorkeur heeft voor je meditatie. Dat is helemaal aan jou.

Mark heeft een verslag (*) voor jullie geprepareerd. Geloof alsjeblieft dat de energie van de Tor zo spoedig mogelijk moet worden vrijgemaakt. Ik denk dat het voor vandaag genoeg is om over na te denken. Dit is veruit de belangrijkste boodschap tot nu toe van mij.

Veronica’s gezondheid moet sterk verbeteren, dus stuur haar alsjeblieft je helende energie. Onthoud, samen zullen we slagen. Het is allemaal in jullie handen.

Mijn lief, je blijft doorgaan jezelf onder druk te zetten maar je longen moeten genezen. Alles is op zijn plaats. Onze plannen zullen niet mislukken. Ik blijf altijd je aanbiddende

Monty.
Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob

Bron