Montague Keen

DE EERSTE STAP OM ERGENS TE KOMEN IS BESLISSEN DAT JE NIET BLIJFT WAAR JE BENT
Anoniem

Veronica en ik zijn allebei blij en opgewonden dat we er in zijn geslaagd zoveel mensen uit alle delen van de wereld samen te brengen om de Goddelijke Energie van de Planeet Aarde te herstellen. We zijn iedereen die zonder meer reageerde en de wens uitsprak om als een grote familie van licht en liefde bijeen te komen enorm dankbaar. We hebben de datum gekozen: Zondag 2 Februari 2014.

We vragen jullie om bij ZONSOPGANG of ZONSONDERGANG bijeen te komen: allebei, indien mogelijk. Kom bijeen bij gewijde plaatsen of kies ervoor te mediteren. Gebruik je gedachten op de manier die jij geschikt acht, om het vrijmaken van de energie voor elkaar te krijgen. Je hoeft niet eens je bed uit te komen, aangezien je positieve gedachten zich bij de benodigde hoeveelheid energie zal voegen.

We zijn ons ervan bewust dat zonsopgang en zonsondergang op verschillende plaatsen op verschillende locaties zal zijn, maar het zijn de meest belangrijke tijden van de dag om deze unieke ceremonie uit te voeren. Veronica en een of twee van haar helpers zullen naar Glastonbury in het westen van Engeland gaan. Ze bid om redelijk weer. Mocht er een poging worden gedaan om te voorkomen dat jullie deze plaatsen kunnen betreden, maak je niet druk, wees er dan in de buurt. Je kunt je gedachten, je bewustzijn gebruiken om je doel te bereiken. Veronica maakt zich zorgen omdat ze niet in staat was iedereen te antwoorden.

Mark doet in zijn bericht van vandaag suggesties. Iedereen is belangrijk, niemand uitgezonderd. Iedereen kan input geven. Het kost je geen geld, alleen je tijd. Het is zo geweldig dat er zoveel landen bij betrokken zijn, allemaal popelend om deel te nemen. We hebben een enorme familie van gelijkgestemden gecreëerd. Dit is de eerste keer. Laten we er ons van vergewissen dat dit een memorabele gebeurtenis is die alle grenzen van taal en geloof overschrijdt. Tezamen kunnen we de veranderingen voor elkaar krijgen waar jullie planeet om schreeuwt. Jullie zijn de architecten van de toekomst. Deze gebeurtenis zal historische folklore worden en zal in de komende generaties keer op keer verhaald worden. Ik kan het belang van deze actie niet genoeg benadrukken.

Wees vrolijk wanneer jullie bijeenkomen. Creëer een enorme vortex van energie, helemaal om je heen, met liefde en gelach in de lucht, terwijl jullie je in vrede en harmonie verzamelen. Dit is slechts de eerste van veel van zulke gebeurtenissen. We willen deze daarna regelmatig doen. We zullen de weg wijzen, altijd samenwerkend om vrede en rechtvaardigheid te creëren, die helaas op dit moment niet bestaan. Laat leeftijd geen barrière vormen, aangezien je nooit te oud of te jong bent om wonderen te creëren, want dat is wat jullie gaan ondernemen op die dag.

Ik vraag jullie nu om de tijd te nemen om te lezen wat Mark zo nauwgezet heeft voorbereid als jullie introductie tot het grote belang van leylijnen. Verwelkom en omhels de Magiër van de Ley. Moge hij met jullie zijn om jullie te leiden en jullie interesse in deze zeer gewijde sites en de lijnen die ze gewijd maken, aan te wakkeren. Wij in de Geestenwereld zullen jullie op deze dag der dagen, wanneer jullie het op je nemen om jullie planeet te redden, vergezellen, zodat toekomstige generaties van hun levens op Aarde kunnen genieten.

Samen zullen we dit laten gebeuren. Beide zijden van het leven werken samen zoals nooit eerder. Aan de prachtige mensen die graag hun tijd geven om ervoor te zorgen dat iedereen onze inspanningen kan meebeleven, zorg er a.u.b. voor dat alle landen datum en tijd kennen, zodat er voorzieningen kunnen worden getroffen om mee te doen. Onthoud dat jullie tezamen machtig zijn: jullie zijn de 99%, dus jullie kunnen niet gestopt worden. Jullie zijn de ontwaakten.

Mijn lief, het zal niet mogelijk voor je zijn om volgende zondag met me te schrijven, aangezien je meedoet met de ceremonie van het herstel van de Leylijnen. Geniet ervan om samen te zijn met gelijkgestemden.

Mijn liefde zal je begeleiden, zoals altijd. Je aanbiddende,

Monty
Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob

Bron: galacticchannelings