Mogelijke tijdlijn van mondiale valutareset, herstelde Republiek:

Vr. 17 november middernacht Groen licht ingeschakeld voor wereldwijde valutareset.
Zon. 19 november De Global Valuta Reset en het Mondiale Financiële Systeem ISO20022 zijn om 15.00 uur EST live gegaan.
Vanaf ma. Op 20 november waren Amerikaanse staatsobligaties waardeloos geworden door de Global Monetary Reset, had de Federal Reserve letterlijk geen geld meer en was elke bank die niet aan ISO20022 voldeed failliet.
dinsdag, wo 21 nov, wo. 22 november Start Project Odin: Starlink EBS, X, Nieuw financieel systeem, 10-daagse film.
wo. 22 nov. nieuwe valutakoersen van kracht. EBS Actief: EBS 22 november! | Alternatief | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)
donderdag. 23 november Start WO3 (Rusland valt Duitsland binnen?), Trump Return.
Vr. 1 december Einde van de valutawissels, Zim-inwisseling bij inwisselingscentra.
Op ma. Op 1 januari zouden alle door goud/activa gedekte valuta’s over de hele wereld op één lijn staan ​​met elkaar; in de VS zullen de socialezekerheidsuitkeringen veel hoger zijn en zullen de SS R&R-betalingen op maandelijkse basis beginnen.
Over drie tot zes maanden zal de Rodriguez Trust beginnen met het beheren van een “universeel basisinkomen” voor burgers van alle GESARA-conforme landen. Het bedrag per individu of gezin zal afhangen van de status, de behoeften, het werkgelegenheidsniveau en de leeftijd van de persoon/het gezin en zal mensen aanmoedigen om te werken als ze dat kunnen.
Mondiale valuta reset:

ma. 20 nov. TNT : De Three Letter Agencies hebben groen licht gekregen, maar weten niet wanneer de camper gaat vertrekken. De banken kregen te horen dat dit nog vóór het einde van de maand zal gebeuren.
ma. 20 november MarkZ: “Citigroup begint met ontslagen terwijl Wall Street zich schrap zet voor het ruige einde van 2023. IMF publiceert handboek voor digitale valuta voor de centrale banken van de wereld, waarin werd gesproken over Blockchain en door activa gedekte valuta – die de wereld afleiden van de afhankelijkheid van de Amerikaanse dollar. Ze hebben een handboek voor landen om hun eigen soevereine digitale munt te creëren. Dit is het IMF dat de VS onder de bus gooit… en de wereld laat zien hoe ze de dollar kunnen de-dollariseren… Dit stuk is enorm. De financiële markten over de hele wereld zouden tot uitbarsting moeten komen. Direct. Forbes: “De ineenstorting van de Amerikaanse dollar “versnelling” 33,7. Biljoen schok Fed-inflatiewaarschuwing en maakt de “bullish” zaak voor Bitcoin, Ethereum, XRP en Crypto prijsstijging” Dit zijn alternatieven voor de Amerikaanse dollar……..Rechtop zeggen ze zeggen dat de dollar instort en versnelt. De de-dollarisering van Rusland en China is bijna voltooid. Ongeveer 95% van de transacties wordt nu in hun nationale valuta afgehandeld. Egypte en India laten de dollar volledig varen. De centrale bank van Sri Lanka gaat over op een rapport met variabele rente en de verzameling van buitenlandse reserves. Dit betekent dat ze de koppeling losmaken… Ze zijn er klaar voor dat de markten hun waarde bepalen. Lid: Argentinië heeft zojuist de inkomstenbelasting afgeschaft.
Zon. 19 november CaptainMarvelJunior op Telegram: Vandaag informatie gekregen. “Alles overal tegelijk” Hoewel er GEEN DATUM werd gegeven, wordt aangenomen dat dit binnen een tijdsbestek van 72 uur tot 96 uur zal zijn .

4

3

Za. 18 november Texas Snake: Ik werd opgenomen in een internationaal gesprek vanuit verschillende landen over de hele wereld, waaronder de Amerikaanse steden NYC, Reno, Miami, plus Zürich, Hong Kong en Irak. Alle reorganisaties van het geld zouden deze week aan de burgers worden voorgesteld en het CBI wilde dat dit land samen met hen onze nieuwe munt zou aankondigen, maar als dat niet het geval was, zouden het CBI en Irak op eigen kracht optrekken. De aankondigingsdata zijn dinsdag 21 november met ingangsdatum woensdag. 22 november van komende week. Volgens meerdere op de oproep is aan alle vereisten zoals FOREX voldaan. Bedenk dat ik slechts een boodschapper ben, maar ze klonken erg zelfverzekerd over deze informatie.
ma. 20 november Goud als ultieme veilige haven: De Nederlandse Centrale Bank geeft toe dat zij zich heeft voorbereid op een nieuwe goudstandaard – American Media Group (amg-news.com)
ma. 20 november Beheersing van het Quantum Financial System: uw ultieme gids voor het overboeken van geld en het openen van een QFS-account – American Media Group (amg-news.com)

1

Wereldwijde financiële crisis:

ma. 20 november BOOM! De financiële storm: Amerikaanse staatsobligaties, Apple ‘Hedge Fund’ en de val van Walmart! – Amerikaanse mediagroep (amg-news.com)
ma. 20 november Moody’s verlaagt de kredietwaardigheid van JPMorgan Chase, Wells Fargo en BofA: Amerikaanse bankreuzen zien sombere vooruitzichten tegemoet – American Media Group (amg-news.com)
Wat als de BRICS stoppen met het gebruik van Amerikaanse dollars? https://watcher.guru/news/10-us-sectors-to-be-affected-if-brics-stops-using-the-dollar
ma. 20 november https://beforeitsnews.com/alternative/2023/11/the-qfs-debit-card-revolution-is-here-3803005.html
US DOJ bevriest 225 miljoen aan gestolen USD gekoppeld aan internationaal misdaadsyndicaat: https://tether.to/en/following-investigations-by-tether-okx-and-the-us-department-of-justice-tether-voluntarily- bevriest-225 miljoen-in-gestolen-usdt-gekoppeld-aan-internationaal-misdaadsyndicaat/
Aartsbisschop Vigano: Het WEF dreigt de regeringsleiders van de twintig meest geïndustrialiseerde landen ter wereld om de Grote Reset uit te voeren. Het is een mondiale staatsgreep, waartegen het essentieel is dat mensen in opstand komen. Degenen die naties regeren zijn allemaal tot slaaf gemaakt of gechanteerd door deze internationale maffia.
Bayer-aandelen dalen en zullen niet overleven: https://twitter.com/zerohedge/status/1726605096698491099?t=4JiNzVI0mR_dAhsnVkb32w&s=19
JP Morgan: De man die Amerika bezat (video) – American Media Group (amg-news.com)
Herstelde republieken:

Vervolg op De val van de Cabal – Deel 27: “Het Wereld Economisch Forum – Het einde van Homo Sapiens”: https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=228289
Het echte nieuws voor maandag. 20 november 2023:

ma. 20 nov. Vanuit verschillende delen van de wereld daalt dezelfde INTEL: het mondiale plan van de Khazariaanse maffia, een eeuwenoud plan verijdeld – American Media Group (amg-news.com)
ma. 20 november Breaking News: onthulling van de verontrustende gebeurtenissen in het Capitool: valse vlaggen en de kracht van bedrog – een nadere blik op 19 november 2023 (video) – American Media Group (amg-news.com)
ma. 20 november 6 januari Een leugen, en ze wisten het al die tijd: https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2023/11/so-it-was-all-a-lie-on-jan-6th- ze-wisten-het-altijd-geredigeerd-nieuws-live-3678486.html
VRAAG UZELF af waarom de Amerikaanse media niet één keer bericht hebben over alle Indiase troepen en Indiase speciale eenheden die in Alaska worden getraind? De afgelopen 4 jaar. Plotseling zijn Indiase steden met een Tartaars verleden bedekt met onthullende smog, terwijl luide muziek en vuurwerk ondergrondse operaties in heel India verdoezelen, net zoals we dat doen in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Oekraïne en Israël.
ma. 20 november. Grote militaire oefeningen gingen door rond het Amerikaanse Capitool in Washington DC. Ze begonnen vroeg op zondag. ochtend 19 nov.
Hoax over klimaatverandering: c40 Lock Down-nachtmerrie! Als u in een van de 100 steden woont; Jouw wereld staat op het punt voor altijd te veranderen! | Politiek | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com) Deze enge kaart laat zien hoe klimaatverandering uw stad zal transformeren | BEDRADE
ma. 20 nov. Breken! Het is echt voorbij. ⁉️Dit verandert alles! – Groot Supreme Nieuws | Opinie – Conservatief | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)
ma. 20 november Italië: https://www.coastfm.co.uk/news/world/ndrangheta-over-200-gang-members-sentenced-to
NU IS ER BEWIJS: videoserie van Investigate J6 toont politie en overheid. Agenten besproeien de J6-menigte met rubberen kogels, explosieve munitie en geluidsgranaten ZONDER WAARSCHUWING! https://www.truthfightersnews.com/2023/11/20/now-there-is-proof-video-series-by-investigatej6-shows-police-and-govt-agents-spray-j6-crowd-with- rubberen kogels-explosieve-munitie-geluidsgranaten-zonder-waarschuwing/

3

Nooit eerder vertoonde beelden onthullen artsen die probeerden president John F. Kennedy te redden nadat zijn moord beweerde dat er meer dan één schutter was . Ze werden vervolgens bedreigd hun mond te houden na de mysterieuze dood van getuigen die dicht bij de moord op JFK stonden
ma. 20 november David Wilcock-update: Er vindt ook een financiële oorlog plaats tegen de Amerikaanse Corporation. De Chinezen hebben Amerikaanse staatsobligaties gedumpt in een poging de FRB en hun dochteronderneming in Washington DC te laten instorten. Dit was voor de KM aanleiding om wraak te nemen door de computersystemen van Chinese banken te hacken. Reuters meldde deze aanval.
Een ransomware-aanval op de Industrial and Commercial Bank of China (ICBC) heeft donderdag een aantal transacties op de Amerikaanse staatsobligatiemarkt verstoord, aldus het ministerie van Financiën.
De Canadese inlichtingendienst zegt dat wat er werkelijk gebeurde was:
“De Fed heeft een obligatie van $24 biljoen uitgegeven die landen kunnen kopen om de schulden te dekken. NIEMAND heeft zelfs maar een cent gekocht. China kocht oliefutures van IRAN en betaalde 33 biljoen dollar, maar niet in Amerikaanse dollars – wat zegt dat over de VS in de wereldaangelegenheden; ZE ZIJN KLAAR”
Deze gevechten vinden plaats in de aanloop naar de topontmoeting tussen ‘president’ Joe Biden en de Chinese president Xi Jinping op 15 november. Onze bronnen vertellen ons dat “Biden” (de Rockefellers) zal proberen Xi te sussen door de staat Californië aan China aan te bieden.
De Chinezen hebben echter duidelijk gemaakt dat de VS “zijn arrogantie en vooroordelen moet loslaten en moet stoppen met zijn hegemonistische, dominante en pestpraktijken.”
Het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken merkt op dat “de Verenigde Staten hebben gevochten of militair betrokken zijn geweest bij bijna alle ongeveer 190 landen die door de Verenigde Naties zijn erkend.
Geen wonder dat de zogenaamde koning Charles III van Engeland is afgezet, volgens MI6 (witte hoeden) nadat hij een toespraak had gehouden waarin onder andere werd beweerd:
De Europese Unie probeert een “Duits plan” te introduceren dat zou resulteren in “de vernietiging van de Poolse staat”, waarschuwt Jarosław Kaczyński, de voorzitter van de Poolse regeringspartij.
“Er zal ook een ‘Defensie-unie’ worden opgericht, die Poolse strijdkrachten kan inzetten zonder toestemming van de regering in Warschau”, waarschuwt Jerzy Kwaśniewski – voorzitter van het Ordo Iuris Instituut voor Juridische Cultuur. “De Europese verdragen bevatten geen definitie van de rechtsstaat”, voegt hij eraan toe.
Terug naar het natuurrecht. Tot ziens maritiem recht:

4

Laten we beginnen met het feit dat dit bewijst dat u geen aandelen bezit. U bezit geen obligaties. U bezit geen contant geld in het systeem. Zij bezitten het. Ze gebruiken het legalese tegen jou, de stroman. Technisch gezien bent u de uiteindelijk gerechtigde, waarop het recht rust, maar niet de directe eigenaar. Dit probleem is heel oud, misschien zelfs eeuwenoud. Dit is wat de Engelse Kroon probeert te doen sinds de Bank of England in 1694 werd opgericht, om terug te nemen wat zij beschouwen als het hunne, vooral wat verloren is gegaan tijdens de Revolutionaire Oorlog. De koning stuurt zijn agenten naar vreemde landen, in een poging om alles terug te nemen, in welke vorm dan ook (denk er nog eens aan dat dit al honderden jaren aan de gang is). En deze onzichtbare kracht kan het opnieuw drukken (herhypothecatie genoemd), momenteel gedaan via het ESF van de NY Fed, keer op keer. Wat er dus gebeurt, is dat de banken en makelaarskantoren optreden als tussenpersonen voor de DTCC, letterlijk optredend als een “Central Asset Clearing Depository” waar ze alle daadwerkelijke (echte) aandelen aanhouden, in plaats van de nep-synthetische aandelen. “Fichelin’s” (nep-Chinese Michelin-imitatieaandelen en -obligaties) kunnen bijvoorbeeld in uw makelaarskantoor of 401(k) bij Fidelity, Vanguard, BlackRock, State Street, enz. zitten. Dus in wezen zijn alle varianten van aandelen en obligaties binnen alle vormen zoals beleggingsfondsen, ETF’s, zelfs het rechtstreeks aanhouden van aandelen en obligaties binnen het systeem, zijn niet anders dan cryptomunten die bij Coinbase aanwezig zijn; dat in het legalese het makelaars- of bankdeposito eigenlijk een synthetische claim is. Alle aandelen zijn synthetisch in het systeem. AMC en GME Apes hebben deze les op de harde manier ontdekt. Het engste en gekste is dat ze feitelijk op een knop kunnen drukken om te zeggen dat het hele financiële systeem insolvabel is, en dat de bestaande jurisprudentie over faillissementen de bewering ondersteunt dat een handvol onbekende mensen (gewaarborgde senior crediteuren van de DTCC) zouden kunnen liquideren. eigenaar van alle activa binnen het systeem. Het klinkt vergezocht, maar we weten niet wat ze gaan doen. We hoeven alleen maar de feiten bij elkaar te voegen om te zien wat mogelijk is, en dan waarschijnlijkheidsschattingen te maken. Dit zijn de redenen waarom de elites en de meeste politici binnen het systeem goud, zilver EN Bitcoin haten – omdat ze niet weg kunnen komen met hun monetaire misdaden tegen de menselijkheid, omdat ze geen stroman hebben! Dus verdiep je in harde activa en dingen die daadwerkelijk waarde hebben! Het afwikkelen van het papier staat op het punt te beginnen. Geniet van de voorstelling.