Mike Quinsey – SaLuSa

Hallo lieve vrienden,

Deze boodschap is belangrijk voor iedereen ik werd er telkens naar toe getrokken dus dan mag je er iets mee doen, delen met jullie om je meer inzicht te geven hoe bepaalde zaken lopen/ontvouwen.

Ga deze ontdekkingsreis aan en laat je verassen wat je tegen mag komen.

Ik wens je een fijne tocht toe.

Warme Hart Groet, Team Take Care 4.

 

 

21 februari 2014

Jullie zijn op Aarde aanwezig in een heel belangrijke periode en als Lichtwerkers hebben velen van jullie een specifieke rol te spelen om de veranderingen te laten manifesteren. Ieder van jullie wilde vrijwillig het Licht dienen in deze belangrijke tijd; wees ervan verzekerd dat elke bijdrage essentieel is voor het geheel. Mits je op je taak gefocust blijft zul je jouw deel doen om de veranderingen te helpen brengen die essentieel zijn om het Licht te laten manifesteren. Het is een feit dat, omdat zoveel mensen op deze wijze helpen, de Duistere Garde haar strijd om de heerschappij te behouden verliest. Hoewel ze zich concentreren op het grotere plaatje hebben wij ze onder totale observatie en zijn we ons volledig bewust van hun plannen. Onze gezamenlijke inspanningen zullen uiteindelijk resulteren in een bloedloze coup die de Duistere Garde zal dwingen haar nederlaag te accepteren. Ze zal totaal overrompeld zijn door de vooruitgang die door ons is gemaakt en we weten precies wanneer we onze hand moeten uitspelen.

De situatie op Aarde vergt veel van jullie maar onthoud dat er immense veranderingen plaatsvinden. Jullie kunnen gerust zijn dat de uitkomst bij ons bekend is en inderdaad vaak met onze hulp is opgezet. Laat je dus niet afleiden door wat er rondom jullie gebeurt, in de wetenschap dat er al een succesvolle uitkomst gepland staat. We zijn ons duidelijk bewust dat de Duistere Garde zal vechten tot het bittere einde maar we hebben de zaken onder controle en we zullen niet toestaan dat ze uit de hand lopen. Vanwege karmische redenen die zichzelf moeten uitspelen om uitstaande verantwoordelijkheden op te lossen kunnen we in sommige gevallen niet ingrijpen.

Nu de trillingen op Aarde zich beginnen te verhogen zullen sommigen van jullie ontdekken dat psychische krachten toenemen en dat jullie over het algemeen intuïtiever worden. Het zal jullie helpen te beslissen wat te doen wanneer je met een aantal keuzes wordt geconfronteerd en dan zul je in staat zijn met vertrouwen voort te gaan. Onthoud dat we altijd bij de hand zijn en nooit ver weg wanneer jullie wat hulp nodig hebben. Probeer echter nooit te anticiperen hoe of wanneer die zal worden gegeven, accepteer eenvoudig dat we zullen doen wat het beste is voor jullie. We hebben het voordeel dat we in staat zijn het grotere plaatje te zien en daarmee in overeenstemming te handelen. Soms moeten we bijvoorbeeld veranderingen in jullie leven introduceren en die op hun plek zetten kan moeilijk zijn. Mensen lijken een sterke overtuiging te hebben en verwelkomen verandering niet altijd.

De tijd versnelt nog steeds maar jullie raken daar nu aan gewend. Het betekent dat jullie beter georganiseerd zijn en er volledig gebruik van maken. In de toekomst zul je een volkomen andere tijdbeleving hebben, waarin de dagelijkse beslommeringen die jullie nu ervaren niet langer nodig zullen zijn. In de meeste van jullie behoeften zal eenvoudig door pure gedachte worden voorzien en dat zal op hetzelfde moment gebeuren. Zelfs nu projecteren jullie krachtige gedachten die de resultaten brengen die jullie wensen, aangezien jullie meer power hebben dan jullie je momenteel realiseren. Mettertijd zullen jullie in staat zijn je gedachten te beheersen en op een zeker hoog trillingsniveau zullen niets minder dan positieve gedachten je geest binnenkomen. Nu al werken de zielen die op het pad van Licht zijn bewust of onbewust aan een toestand die alles met een negatieve aard uitsluit.

Als wat er van jullie wordt verwacht moeilijk of veeleisend klinkt, wees ervan verzekerd dat alle veranderingen zich zullen manifesteren wanneer jullie klaar zijn. Niemand zal jullie opjagen naar fasen van verheffing totdat je er klaar voor bent en er is altijd veel hulp beschikbaar. Het feit dat je hier bent, in deze belangrijke periode, is op zichzelf voldoende aanwijzing van jullie vermogen om adequate vooruitgang te boeken. Onnodig te zeggen dat elke bijdrage helpt om het Licht te manifesteren en de kennis te verspreiden die de waarheid omtrent jullie geschiedenis bekend maakt alsmede de toekomst die jullie wacht. We hebben jullie vele malen verteld dat niets dat een impact op je leven heeft bij toeval gebeurt. Alles gebeurt met een reden en is bedoeld om je vooruitgang naar het Licht te bevorderen.

We zullen nogmaals bevestigen dat President Obama een belangrijke rol speelt in het brengen van het Licht naar de Aarde, en in een blijvende positie die ervoor zal zorgen dat de waarheid naar buiten komt. Nog belangrijker is dat hij eveneens een balancerend spel speelt tussen het duister en het Licht, totdat de tijd rijp is voor de volgende grote stap die moet worden gezet. Zoals jullie je uit vorige ervaringen moeten realiseren hebben we een onuitputtelijk geduld en er word geen stap gezet voordat de uitkomst zeker is. Na zolang gewerkt te hebben aan het veranderen van het tij gaan we geen fouten maken nu de finish in zicht is. Jullie geduld raakte soms bijna op, maar we zijn bijzonder verheugd vanwege het toenemende niveau van begrip dat jullie hebben verkregen.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik ben verheugd om jullie te vertellen dat we strakke controle hebben over de activiteiten van de Duistere Garde. Als jullie de indruk hebben dat we dat niet hebben, wees je ervan bewust dat we, door het erop te laten lijken dat we ze toestaan hun plannen voort te zetten, een val voor ze zetten. Tegen de tijd dat ze zich realiseren hoe ze zijn beetgenomen, zal het te laat zijn voor ze om zich te herstellen. Dan zullen we eindelijk het toneel voor onszelf hebben en snel doorgaan met de veranderingen waar we lang op hebben gewacht. Het zal een zeer opwindende tijd zijn met grote blijdschap en vreugde.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Rob

Bron: galacticchannelings