Med beds of ook wel Celestial Chambers

Med beds of ook wel Celestial Chambers genoemd zijn medische kwantumbedden gebaseerd op de natuurwetten en het universum.
Deze bedden worden aangedreven door kunstmatige intelligentie (AI) en ook bediend door een kwantumcomputer om ervoor te zorgen dat het proces en de procedure van deze geavanceerde technologie niet uit de hand lopen. Het Med Bed voert eerst een volledig onderzoek van het menselijk lichaam uit, dat zich uitstrekt van de huid tot de eigenlijke analyse van het DNA. Terwijl het DNA van begin tot eind volledig wordt geanalyseerd, kan de schade worden opgespoord en dus hersteld met onze DNA CODE, die in ons lichaam aanwezig is. Met andere woorden, onze DNA-CODE kan virtueel een exact beeld van de DNA-structuren herscheppen en deze zelfs herstellen in een gezondere en sterkere staat. Hierbij worden plasmatische en tachyondeeltjes gebruikt, zodat het menselijk lichaam door positief harmoniserende trillingen en frequenties op atomair en subatomair niveau van energiestralen wordt voorzien. Daardoor heeft dit eenvoudige proces een positief effect op al onze zintuigen, spierspanning, onze geest, enz. en kunnen dode en verzwakte cellen worden geregenereerd en sterker worden opgebouwd.
Tijdens dit hele proces zijn er geen of minimale onschadelijke bijwerkingen.

 1. hoe verloopt een behandeling precies?
  Allereerst hebben we een normaal consult met de behandelend arts, waarbij we onze klachten, zorgen en angsten delen. Terwijl dit gebeurt, worden deze problemen ingevoerd in de
  Quantumcomputer en deze Quantumcomputer beslist dan over de dag, de plaats en de periode van de behandeling.
  Hoe lang duurt de Med Bed behandeling?
  De duur van de behandeling hangt af van de moeilijkheidsgraad. Dit betekent de mentale, psychologische en ook spirituele toestand van de persoon. (ongeveer 3 minuten – 12 uur).
 2. welke ziekten kan het Med Bed genezen?
  Het Med Bed zal alle ziekten kunnen genezen.
  Hieronder volgen enkele voorbeelden:
  Alle soorten kanker kunnen genezen worden.
  Ja, het kan worden genezen.
  Obsessieve-compulsieve stoornissen van alle soorten ✅ Ja, dit kan verholpen worden.
  Alle soorten eetstoornissen ✅ JA kunnen worden verholpen.
  Multiple sclerose van alle soorten ✅ JA kan worden verholpen.
  Epilepsie van alle soorten ✅ JA kan worden verholpen.
  Hartkwalen van alle soorten ✅ Ja, dit kan verholpen worden.
  Chronische of ongeneeslijke ziekten zoals colitis ulcerosa, vlinderziekte, Kreuzfeld Jacobs, COPD ✅ Ja, kunnen worden verholpen.
  Dementie, Parkinson, Alzheimer ✅ Ja, dit kan verholpen worden.
  Lichamelijke handicaps zelfs sinds de geboorte ✅ Ja, dit kan verholpen worden.
  Geestelijke handicaps zoals schizofrenie (zelfs ernstige waarbij je denkt dat je de hoop hebt verloren) ✅ JA kunnen worden verholpen.
  organen en ledematen opnieuw laten groeien ✅ (de natuur heeft het zo bedoeld), Ja.
  Verslavingen van alle soorten ✅ JA kunnen worden verholpen.
  Blokkades van ongewenste gedachten ✅ Yessir.
  Blokken van herinneringen ✅ (Voor een beperkte tijd, zodat men ze beter kan beheersen door terugkerende momenten).
  Het leren van wereldtalen ✅ Ja, kan met succes worden bereikt door het downloaden van de DNAS. Maar men moet een geldige reden hebben.
  Decimeren van gewichten ✅ JA kan.
  De lijst is eindeloos.
 3. Kunnen medische bedden ook dieren of huisdieren genezen?
  Aangezien mensen en ook dieren trillende wezens zijn zoals de aarde, kunnen zij ook genezen worden. Vanwege de verschillende afmetingen van de dieren zal er ook een oplossing zijn.
 4. Hoeveel soorten medische bedden zullen er zijn?
  Op dit moment is er geen preciezere informatie. We hebben het over 3 – 5 Med Beds. Het aantal zou veel hoger kunnen zijn.
 5. Hoe zullen de medische bedden werken?
  Door Tesla-spoelen of Tesla-torens met elkaar te verbinden, worden ze functioneel gemaakt. Er zijn zeker nog veel meer belangrijke factoren die hierbij een rol spelen.
 6. Wanneer komen de Med Beds?

Met de afkondiging van NESARA (Nationaal) en GESARA (Wereldwijd) zullen deze bedden officieel worden bevestigd door het Verbond. Het is belangrijk om eerst naar de ernstig zieken te gaan. Bovendien zijn deze medische bedden al in gebruik voor de kinderen die bevrijd zijn uit de D.U.M.B.S. (Deep Underground Military Bases). Natuurlijk worden ook de soldaten zelf ermee behandeld, want zij brengen zelf hun leven in gevaar door gevaarlijke en ongewone gebeurtenissen.
8) Wat betekent dit voor de ziekenhuizen, grote farmaceutische bedrijven en psychiatrische ziekenhuizen?
Aangezien de vraag naar deze medische bedden enorm zal toenemen, zal de tijd van ziekenhuizen, grote farmaceutische bedrijven, psychiatrie enz. geleidelijk opraken omdat ze mettertijd steeds overbodiger en minder belangrijk worden. In plaats daarvan zullen out of pharma gezondheids- en genezingscentra en medische beddencentra worden gebouwd zodat ze niet geassocieerd worden met het huidige medische systeem.
9 Zijn er kosten verbonden aan de behandeling?
De behandeling is voor iedereen gratis.
Als men onschuldig is aangevallen door de diepe staat via verschillende factoren, of het nu gaat om supplementen, chemotherapie (negatieve straling), chemtrails, 5 G en nog veel meer, waarom zou men daarvoor moeten betalen of waarom zou de Earth Alliance er iets voor willen hebben als men er niets aan kan doen?

 1. wat moet men in de tussentijd doen als de medische bedden er nog niet zijn?
  Het is raadzaam om veel in de natuur te zijn en er contact mee te maken. Verder moet men de trilling naar onze Schepper hoog houden door de Heer te loven en te waarderen, op voeding te letten, veel vocht te eten, meer te lachen, het positieve denken te versterken, meer te bewegen door te sporten, weinig op mobiele apparaten te kijken (vanwege straling, vooral mobiele telefoons) en nog veel meer.
  Geliefden, blijf geloven, want de goede kant zal altijd winnen. ❤️