Lobstr tav Evil Heuts

Graag deze info doorsturen naar al je eigen contacten

Iedereen met nog één gezonde hersencel, LAAT je niet VACCINEREN (executeren) met de gif prik (Bio-wapen) van Psychopaten.  

Hoop van harte mensen te helpen bij het ontwaken en ze een kans te geven om het Oude systeem snel te begraven.

Rechtspraak op basis van willekeur om het misdaad syndicaat te beschermen is niet langer houdbaar.

Beste E.V.i.L Heuts, Ilse van Garrel en overig systeem knaagdieren jullie mogen bij het grofvuil.

Als je doden personen (systeem creatie) verwisseld met mensen en dan de mens gijzelt omdat de rechtspersoon en de mens geen contract heeft afgesloten, pleeg je een misdaad met opzettelijke foute bedoelingen, om je oude globalisten shit van een wisse dood te behoeden.

Dit dank de beste klokkenluider van bezet Nederland, Fake Queen Maxima.

https://www.youtube.com/watch?v=zt0pHmZuDz0

Men kan me kommen arresteren, maar dan komt er vanzelf een hoop vragen die ik beantwoord wil hebben, daar de rechtspraak niet rechtsgeldig is vanaf 13 mei 1940.

Het is niet te ontkennen, zelf jullie Willy de overbodige heeft zijn excuus aangeboden bij de dodenherdenking 2020 voor het vluchten tijdens de WW2, waardoor Nederland als Koninkrijk niet meer bestaat en Grondwet is vervallen alles wat erna is gebeurd is fraude en bedrog, hij had enkel artikel 21 van de grondwet van 1940 vergeten te vermelden.

Op 18 Mei een Hitler Kabinet is geïnstalleerd tot heden ten dagen, dus we hebben een ongeldig HITLER Kabinet te herkennen aan hun Bilderberg Agenda 21 / 2030 van ongekozen Klaus Schab van het Wereld Economisch Fascisten forum die graag de voorspelling van de Georgia Guidestones in vervulling wil laten gaan. https://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Rutte en Hugo de Jonge als uitvoerders van de Huidige Genocide in voormalig en bezet Nederland.

Documenten van de fake Overheid met de tekst in naam van het Koninkrijk der Nederlanden is FRAUDE, beide bestaan niet meer vanaf 13 mei 1940, alles was een leugen.

Niemand die ontwaakt is te beschuldigen op grond van valse feiten, in een poging om het bedrog levend te houden.

Juist daar ik een Vonnis heb ontvangen, wat een bekentenis van corruptie is, gaat er wel het een en ander gebeuren bij de systeem switch naar de nieuwe toekomst.

Ook dit gaat weer op diverse Website geplaatst worden, want de misdaad tegen de bevolking moet stoppen uit naam van een parasiet die geen koning is, met een fake grondwet die niet geldig is, waardoor alle wetten vanaf 13 mei 1940 tot heden niet geldig zijn.

De mensen verwarren met de uitspraak dat de grondwet in 1983 is gewijzigd is een leugen, er was niets meer om te wijzigen.

De enige optie is het LEGER, dus pak je tandenborstel alvast in want ze gaan komen, DEFENDER 2021

Crypto via www.Lobstr.co

Wat kun je doen om je vermogen veilig te stellen nu het oude systeem in elkaar stort.

De Crash die nu gaat komen is erger als uit 2008 of 1929.

Ik beperk me nu tot Lobstr, die het huidige Wall Street gaat vervangen.

Zelf heb ik vanaf 27 Augustus een wallet genomen, met € 1500 inleg staat mijn wallet saldo nu op ruim € 2600 dus € 800 winst.

Mensen die in aandelen handelen verkopen nu deze en vluchten oa naar Lobstr om hun vermogen veilig te stellen.

Al het in beslag genomen geld of waarde certificaten die van de onteigening van de Globalisten, worden verdeeld onder de bevolking en hun digitale wallet bij oa Lobstr.

Daar vraag en aanbod de prijs bepalen, stijgt de waarde van de XLM.

De XLM is het betaalmiddel om aandelen te kunnen kopen, voor het aanschaffen van XLM betaal je 6,99% omzet fee.

XLM kun je alleen kopen met een creditkaart.

Je Visa kaart kun je opwaarderen tot het oneindige, vanuit je gewone bankrekening nummer.

Zo haal je geld weg bij de bank, zonder dat je de deur uit hoeft en stelt je geld veilig.

Want geld dat op je rekening nummer staat, heb je uitgeleend aan de Bank.

Als de Bank failliet gaat ben jij je geld kwijt, en zal jou tegoed opgenomen worden in de faillissement afhandeling, waar je nooit zelf iets terug van zal zien.

Als je geen creditkaart hebt, kun je deze aanvragen, of je haalt gewoon je geld van de bank.

De Roverheid kan nooit je tegoeden stelen uit je Wallet bij Lobstr.co.

Er is natuurlijk wel een lijst van Systeem criminelen die hun tegoeden bevroren krijgen, bv een systeem crimineel die willens en wetens de bevolking mee heeft onderdrukt op opgelicht zal heel zijn vermogen verliezen.

Het gaat in verschillende opzet een Rode Oktober worden, een waar slachtveld onder de Elite, Rechters, Deurwaarders, hoge Ambtenaren, Burgemeesters en Wethouders.

Iedereen die zich mee schuldig heeft gemaakt aan de Covid19 Genocide, men kan wel vluchten, maar nooit verstoppen, zonder geld kunnen ze nergens heen.

De QFS bewaakt meer als een jaar parallel het oude banksysteem, en weet exact wie waar zijn geld heeft overgemaakt.

Geschreven door Richard,

Laat ik even proberen om jullie uit te leggen hoe je een lobstr account aanmaakt.

 1. Ga naar https:\\lobstr.co
 1. Klik hier op Get Started.
 1. Maak hier je account aan. Nu kun je je emailadres met bijbehorend wachtwoord invoeren. Wachtwoord bevestigen.
 1. Dan krijg je een mail van Lobstr.co kijk of deze niet per ongeluk in de spamfolder is beland. Hier kun je op de link klikken om je emailadres te bevestigen.
 1. Ga terug naar lobstr.co en login met je gegevens.
 1. Nu zit je in je lobstr account. We gaan nu een wallet aanmaken
 1. Klik nu op create wallet
 1. Je krijgt nu een scherm met losse woorden te zien. Dit is je geheime zinsfrase. Kopieer deze in een notepad op je computer en schrijf deze op een papier en bewaar deze op een veilige plaats. Deze heb je namelijk weer nodig als je ooit van telefoon veranderd of je logt in op nieuwe software.
 1. We  gaan eerst regelen dat we XLM in onze account krijgen.
 1. Dit kan via een creditcard of via een cryptowallet zoals coinbase of binance. Ik zelf gebruik coinbase maar deze stort mijn deposit naar coinbase meteen weer terug op mijn rekening. Ik zou in dit geval kiezen voor binance.
 1. Als de XLM in je lobstr account staat kunnen we assets toevoegen. ( elke asset reserveert een beetje XLM om de asset in je wallet te zetten)
 1. Voeg de volgende assets toe en let daarbij op de websites er staat soms ( veel ) fake tussen.

Ik heb zelf nog veel meer toegevoegd voor de leuk. Dat kunnen jullie uiteraard ook doen.

De app installeren op je telefoon nadat je een account hebt aangemaakt op de pc of laptop, zorgt ervoor dat je alleen maar hoeft in te loggen op de app en de wallet ophalen, dan hoef je al die woordjes niet meer in te typen.

Als je VISA kaart hebt, zal je een app op je telefoon moeten installeren, waarmee je betalingen kunt goedkeuren, of geld van je bankrekening naar je creditkaart kunt overmaken om XLM mee te kunnen kopen.

Daar Banken veel zilver verkocht hebben, maar deze niet kunnen leveren is het aandeel Comex589 (SILVER) erg interessant, daar het een paar honderd % zal stijgen.

Ook de Lire  Lira.tomlhosting.com en Diruna https://diruna.org/ zijn zeer aan te bevelen, het is immers valuta, die nu met het Herwaarderen door de RV enorm in waarde lijken toe te menen, Lobstr voldoet aan de ISO20022 norm en is goud gedekt.

Lira is een stabiele munt op stellaire blockchain, het biedt rentetarieven van 5% per jaar die maandelijks worden betaald op de gehouden munten. Italcoin is een startup die stabiele cryptografische valuta wil aannemen op basis van de waarde van de soevereine valuta van de Italiaanse staat, en biedt talrijke voordelen voor houders, met ultrasnelle internationale rente en overschrijvingen, en verwaarloosbare commissies De waarde van lira, 1000 lire = 0,63 usd

Diruna (DRA) is een cryptocurrency-token en werkt op het Stellar-platform. Meer informatie is te vinden op https://diruna.org

Ik wens u allen veen succes en een mooie transitie naar een menselijke economie door GESARA die per 15 Oktober 2021 geplant staat om in te gaan.