Lees aandachtig onderstaand verhaal want het gaat ons allemaal aan, we willen voorkomen dat Europa een tweede Aleppo of kalifaat der Satanisten wordt.

Chantal, Politie bonden en Leger bonden, Deurwaarders bond, orde van Advocaten, Russische Ambassade en Peter Hoekstra, Rechters van bezet Nederland.

Lees aandachtig onderstaand verhaal want het gaat ons allemaal aan, we willen voorkomen dat Europa een tweede Aleppo of kalifaat der Satanisten wordt.

Dit is je vorige mail,

Dat je het hebt gedaan het contact opnemen met de US en of Russische Ambassade is prima, of je antwoord krijgt is afwachten. Rusembassynl@mid.ru

Ik raad iedereen aan om dit ook te gaan doen, bel en mail ze plat, het is ons recht om hulp en steun te vragen om het als bevolking te overleven.

Deel deze info op twitter en Facebook, de link met de site zal op Facebook straks te vinden zijn op Take care 4 EU, dan kunnen ze per twitter verzonden worden.

We laten ons niet langer regels opleggen om te onderdrukking door een Corona Hoax en ons als debielen te laten misbruiken.

Een liefde volle wereld kan alleen komen als het kwaad verdreven is.

De laag IQ nep Elite der Satanisten heeft geen bestaansrecht meer.

Bel gerust allemaal naar Peter Hoekstra, Hij is ook een van ons. +31 70 310 2209, hij staat in direct contact met Donald J Trump.

Amerikaanse ambassadeur in Nederland, werd geboren in Groningen en emigreerde met zijn gezin naar de Verenigde Staten. Hij werd een prominente politicus en zakenman met een lange geschiedenis van openbare dienstverlening.

Ook hij weet dat de tweede wereldoorlog nooit is gestopt maar de Nazi’s ons stelselmatig steeds verder hebben bedrogen en ons bestolen.

Nederland is de kraamkamer voor de Globalisten en Nieuwe Wereldorde geweest, zo als Obama in de video zelf verteld.

https://www.bitchute.com/video/NrBrRr3OYxaA/

Wij de bevolking zijn de werkgeven van Politie en Leger, dat moeten ze zich goed realiseren.

De CIA is ontstaan door de OSS operations Special Service en de Gestapo na 1945, en stonden onder de aansturing van de FED eigenaren.

De staatsgreep die Wilhelmina, Bernhard samen met het Kartel politieke partijen, hebben de Nederlanders verraden en gegijzeld vanaf 5 mei 1945.

Rutte die de belangen van Standhouder Willem Alexander voorop stelt is schuldig en medeplichtig aan de Genocide van de MH370 en MH17.

Als de politie de hulp van Interpol en de US, en Rusland inroept zal het niet meer stil te houden zijn.  

Het is van belang dat de bevolking uit zijn angst en twijfel komt, het momentum om in actie te komen is nu.

Poetin en Trump hebben Pedofielen de oorlog verklaard, Daar Europa nog niet soeverein is om Gesara conform te zijn, moet er nu actie komen.

Europa zijn bezettingsmacht van de VS heeft zijn verantwoordelijkheid om ons daarbij te ondersteunen, want het is ook in de VS niet meer uit te leggen dat alle soldaten die gesneuveld zijn het slachtoffer waren dan de FED eigenaren die ons allemaal hebben bedrogen.

Daar per 1 Juli het nieuwe systeem in werking treed, zal er voor die tijd iets moeten gebeuren.

Hoe dit gaat gebeuren kan ik je niet zeggen.

Op FB kan ik nog 19 dagen niets doen.

Daarom zal ik mijn FB account binnenkort sluiten, ik heb er mijn buik van vol, zolang het Sallafisten Kabinet er nog zit.

Er zijn mensen bezig die info aan het verzamelen zijn om arrestaties mogelijk te maken.

De politie is geïnfiltreerd met Nazi’s die het vertrouwen zelf bij de politie ondermijnen.

Alles uit de koker van Mark Rutte en zijn VVD rat Remkes die deze valse verstoring van de demo van zonder opzettelijk hebben verstoord.

Voor de veiligheid van de eerlijke politie en bevolking, is het noodzaak dat de politie zelf in kaart gaat brengen welke mensen de Waffen SS van Rutte en Remkes spelen.

Een handige knutselaar kan met spullen uit een bouwmarkt genoeg wapens maken om de Nazi’s van de VVD terug te slaan en zwaar te verwonden.

Het is de politiek die de burgeroorlog aan het begaan is tegen eigen bevolking.

De eervolle mensen van Politie en leger zullen in actie moeten komen en de aansturing van de politiek los moeten laten.

Trump heeft zijn plannen klaar ook voor Europa, dat zal hij samen met Poetin doen om hier de zuivering door te voeren.

Als deze GENOCIDE Hitler regering niet wordt gestopt, veranderd Europa in een Islam Dictatuur, en verzinkt in diepe armoede.

Alle hoge posities in leger en politie, OM, en rechtspraak zijn door en door corrupt.

Wilders en Baudet hebben de kans laten liggen om voor de bevolking te kiezen.

Zij willen het politiek stelsel dat op 18 mei 1940 is ingevoerd door de Nazi’s in stand houden.

Als zij een statement hadden afgegeven en erkend dat we geen koninkrijk meer zijn en ook geen geldige grondwet meer hebben vanaf 13 mei 1940.

Dan zou de grote omslag in een keer komen.

Ik heb het vermoeden dat ze gecompromitteerd of gechanteerd worden om zo als gecontroleerde oppositie de schijn te wekken dat ze tegen het Hitler kabinet zijn.

Iedereen die van goede wil is kan met deze info het hele ratten systeem neer halen https://www.takecare4.eu/welke-rechtsstaat/

Het moet toch iedereen de ogen openen wie waar voor verantwoordelijk is, en wie de kans laat liggen om de bevolking gegijzeld te houden.

De goede mensen zijn echt in de meerderheid in ons land, zal zij niet in beweging komen zijn ze ook het slachtoffer van de Satanisten in de politiek.

Het is slechts een handvol Globalisten die ons leven al jaren vergallen.

Als de patriotten onder Politie, Leger de zaak overnemen, met hulp van de US en Russische Ambassade, en de hulp in roepen van de bevolking die geen angst hebben en in actie wil komen, kan het morgen gedaan zijn met de Fascisten in de politiek en de topposities in deze bananen republiek wat ooit Nederland was.

Maar het is van de gekke, dat we ons moeten verstoppen achter de US en Rusland om onze vrijheid terug te pakken.

Mocht Baudet en Wilders toch nog kiezen voor de onderdrukte bevolking kunnen ze op steun en clementie rekenen als hen iets verwijdbaars aangerekend zou kunnen worden.

Ook zij moeten beseffen dat ons belang zwaarder weegs dan mogelijke misstappen van hun in het verleden.

Door niets te doen of reageren maar een misleidende sluier van valse statements maken als of ze het patent hebben op onze rechten is niet langer te rechtvaardigen.

De verdeeldheid die opzettelijk gecreëerd wordt moet stoppen en we moeten samen een ziel en gedachten hebben, want de kleine groep ratten in de politiek zijn goed georganiseerd op onze kosten.

Het is de bedoeling en opzet dat de hele wereld bevolking bevrijd worden van de Pedo Globalisten en Satanisten die ons stelselmatig stiekem hebben afgeslacht en met Chemtrails vergiftigen.

De 2e golf van Corona kan met gemak in de Chemtrails zitten, hier kunnen we niet aan ontsnappen als we ze niet stoppen.

De 5G zetten we wel uit als de machthebbers geen macht meer hebben, en zullen door de schade claims ook de telecom netwerken en bedrijven overnemen.

Er zal een nieuwe vorm van bestuur moeten komen, waarbij deze de opdracht van de bevolking gaat uitvoeren, we hebben geen volksmenners nodig in de toekomst.

Als we dit niet doen zal de corruptie aan de top nooit stoppen.

Kom met zijn alle uit de angst en acteer waar je helpen kunt.

Politie en Leger zijn er niet om ons te onderdrukken maar beschermen, Hun salaris om van ons afgedragen beschermingsgeld dat men belastingen noemt. ze zijn net zo misleid als ons, want een Drugsbaron als Koning en Pedo Psychopaat Mark Rutte kan blijkbaar alleen in Bananenrepubliek Nederland.

Misdaad moet berecht worden door wetten die voor iedereen gelden, niet alleen voor de bevolking, maar zeker voor zij die uit machtsmisbruik het land wetteloos gemaakt hebben, in hun voordeel.

De bekentenis van Maxima dat de Nederlander niet bestaat, klopt 100%, dan is het me een raadsel waarom zij zich wel als koningin wil laten behandelen als ze daar geen recht op hebben.

Zij is de beste klokkenluider die voormalig Nederland heeft gekend, maar een koningspaar is het 100% niet, wel georganiseerde misdaad kartel Bilderberg kopstukken, opgericht door Nazi Opa Bernhard.

Die Nazi opa heeft tevens het stadhouderschap via Beatrix aan Willem Alexander overgedragen, deze Nazi Opa heeft de Bilderberg groep opgericht met de CIA, en de Gladio die we nu hun werkwijze in Den Haag politie hebben kunnen zien. De Romeo Groep, de van rijkswegen stille direct aangestuurde Antifa schurken van foute politie mensen ( Fascisten handlangers van VVD Rutte) zonder moreel.

Met de invoering van GESARA zal de mensheid bevrijd zijn van Globalisten en schuldenslavernij door het nieuwe goud gedekt geldsysteem.

Iedereen kan zijn eigen bank bellen en vragen.

Dan is er nog een punt, de ING bank, heeft zijn verzekeringen afgestoten naar de Nationale Nederlanden, die echter nooit de gelden zal uitkeren van de verzekerden.

Mijn lijfrente is vrij gekomen, maar ze weigeren om het uit te gaan betalen.

Er moeten meer mensen zijn die als schuldeiser kunnen optreden.

We eisen het hele bedrijf op en vormen het om als humanitaire dienstverlening, waarbij iedereen gratis verzekerd is voor alle denkbare risico.

Hoe dit verder vormgegeven moet worden komt tijdens de transitie wel aan de orden.

Feit is dat we geen opgedrongen zorgverzekering meer gaan betalen of accepteren, daar het een verlengstuk is van de politieke partijen, en baantjes carrousel voor uitgediende politieke kneuzen.

Ik hoop dat het slechte volkstoneel in de kamer snel tot een einde komt, en de corrupte ratten zijn verdreven.

Zij zijn en waren de aanleiding dat we ons recht en regie terug nemen over ons eigen leven, en nooit de ongekozen VN als een regering gaan erkennen.

Hugo en zijn Mede Satanisten mogen alle vaccinaties zelf toegediend krijgen, dan flink met 5G bestralen, zo worden ze ervaringsdeskundige van hun eigen Satanische plannen.

Mensen die achter Rutte en zijn politie blijven staan zijn onze tegen standers, dit meestal door aangeboren domheid en naïviteit.

De zogenaamde hoog leraren die de genocide en onderdrukking van de bevolking openlijk hebben uitgesproken en steunen mogen we bij de grote schoonmaak niet vergeten.

Deze vermeende hoog opgeleide NSB boeven hebben geen moreel kompas, maar zijn systeem ratten, net als Deurwaarders die in naam van een niet bestaande koning beslag leggen op inkomen van de bevolking, onder het voorwendsel van niet legale wetten vanaf 13 mei 1940.

Deurwaarders die namens een niet bestaande Koning invorderingen hebben gedaan, zijn privé aansprakelijk voor de ellende die ze in dit illegale wetsysteem hebben geplaagd door medeplichtigheid.

De slachtoffers gaan claims op jullie persoonlijk verhalen, en met rente uiteraard, jullie dragen zelf de boekhouding over.

Bij het kwijt maken van de bewijzen worden jullie compleet onteigend en kunnen werkervaring opdoen in een strafkamp, samen met de Nep elite, onder het motto samen uit samen thuis.

Groet Rinus.

info@fbi.gov info@thebrexitparty.org; media@thebrexitparty.org; boris.johnson.mp@parliament.uk info@rppplattform.com boersenwolf Mark.Rutte@az.nl; robert@jensen.nl; media@jensen.nl; contact@jensen.nl; leden@ongehoordnederland.nl; Leden@fvd.nl; ledenadministratie@pvda.nl; pers@ongehoordnederland.nl; pers@fvd.nl; persvoorlichting@tweedekamer.nl; persvoorlichting@tweedekamer.nl; perscommunicatie.almelo@rechtspraak.nl; perscommunicatie.almelo@rechtspraak.nl; g.wilders@tweedekamer.nl; g.segers@tweedekamer.nl; r.jetten@tweedekamer.nl; p.omtzigt@tweedekamer.nl; jan.dijkgraaf@gmail.com; j.klaver@tweedekamer.nl; S.Buma@tweedekamer.nl; voorzitter@tweedekamer.nl; voorlichting@raadvanstate.nl; info@act4justice.org; info@ongehoordnederland.nl; b.geurts@minaz.nl; b.vanpoelgeest@minaz.nl; c.sarijoen@minaz.nl; d.vanweel@minaz.nl; dbvsecretariaat@minaz.nl; dpcsecretariaat@minaz.nl; e.denhoedt@minaz.nl; h.korvinus@minaz.nl; h.monnickendam@minaz.nl; h.quarlesvanUfford@minaz.nl; m.boots@minaz.nl; m.hordijk@minaz.nl; m.stal@minaz.nl; p.huijts@minaz.nl; p.wiegers@minaz.nl; rvd.pers.kh@minaz.nl; s.nejal@minaz.nl; s.plasman@minaz.nl; s.schrover@minaz.nl; teaminkoop@minaz.nl; w.stevens@minaz.nl; voorlichting@raadvanstate.nl; J.abcouwer@raadvanstate.nl; G.vanDongen@RaadvanState.nl; h.medema@raadvanstate.nl; secretaris@raadvanstate.nl; a.weggeman@raadvanstate.nl; a.g.van.dijk@minvenj.nl; a.ijzerman@minvenj.nl; a.raaphorst@minvenj.nl; a.roeters@rvdk.minvenj.nl; a.roos@minvenj.nl; a.v.dam@ind.minvenj.nl; a.v.vliet@dji.minjus.nl; a.warffemius@dji.minjus.nl; alc.roelofs@dji.minjus.nl; awa.erkens@ind.minvenj.nl; b.steenbergen@minvenj.nl; c.a.herstel@minvenj.nl; c.j.franken@minvenj.nl; d.van.lingen@dji.minjus.nl; e.deborst@dji.minjus.nl; e.j.arkenbout@minvenj.nl; e.l.ozyenici@minvenj.nl; e.riks@inspectievenj.nl; e.w.bezem@minvenj.nl; f.leeuw@minvenj.nl; g.a.c.m.van.ballegooij@minvenj.nl; g.m.ter.huurne@minvenj.nl; g.van.gemert@dji.minjus.nl; H.J.v.d.Lugt@dji.minjus.nl; h.p.schreinemachers@nctv.minvenj.nl; h.w.m.schoof@nctv.minvenj.nl; hans.de.jong@dji.minjus.nl; i.nijhuis@minvenj.nl; j.a.m.leenders@minvenj.nl; j.a.terstegen@minvenj.nl; j.g.vegter@minvenj.nl; j.j.stam@minvenj.nl; j.kapteijns@minvenj.nl; j.robberse@dtv.minvenj.nl; j.w.schaper@minvenj.nl; j.wiltvank@justid.nl; jaap.koopman@dji.minjus.nl; jan-keesgoet@minvenj.nl; k.werkhorst@minvenj.nl; l.lombaers@dji.minjus.nl; l.m.p.de.bie@minvenj.nl; m.cramwinckel@inspectievenj.nl; m.e.coffeng@nfi.minvenj.nl; m.j.arler@minvenj.nl; m.l.van.kleef@minvenj.nl; m.p.bruinsma@minvenj.nl; m.tj.bouwes@minvenj.nl; m.van.den.broek@dji.minjus.nl; m.visser@minvenj.nl; n.c.van.der.wekken@ind.minvenj.nl; n.e.salomons@minvenj.nl; n.p.levenkamp@minvenj.nl; nt.schelven@ind.minvenj.nl; p.d.rooij@dji.minjus.nl; p.hennephof@dji.minjus.nl; p.m.zorko@nctv.minvenj.nl; p.t.gelton@nctv.minvenj.nl; r.a.p.paas@minvenj.nl; r.eijsenring@minvenj.nl; r.woittiez@minvenj.nl; ra.hendrichs@mindef.nl; rh.visser@ind.minvenj.nl; s.sibma@cjib.minjus.nl; s.teijlingen@rvdk.minvenj.nl; siebe.riedstra@minvenj.nl; t.a.lodder@minvenj.nl; t.bogers@dji.minjus.nl; w.f.saris@minvenj.nl; w.lodder@dji.minjus.nl; wouteboogaard@dji.minjus.nl; coert.arends@minbzk.nl; m.j.arler@minvenj.nl; saskia.azier@minbzk.nl; henriette.balt@minbzk.nl; cees-jan.beek@minbzk.nl; Henny.bekhof@minienm.nl; gerri.blekkink@minbzk.nl; peggy.bruijns@minbzk.nl; yolande.couwenberg@minbzk.nl; mariska.dee@minbzk.nl; rins.flapper@minienm.nl; a.m.freer@minfin.nl; elvire.gazan@minbzk.nl; aris-jan.hofker@minbzk.nl; lkruithoed@minszw.nl; aarnt.lantinga@minbzk.nl; irene.lauf@minbzk.nl; maarten.meurer@minbzk.nl; richard.oosterweghel@minbzk.nl; p.d.rooij@dji.minjus.nl; n.e.salomons@minvenj.nl; s.teijlingen@rvdk.minvenj.nl; c.g.a.willems@minez.nl; barbara.zeeman@minbzk.nl; ivo.blommaart@minbzk.nl; roos.dael@minbzk.nl; nina.ellenkamp@minbzk.nl; co.engberts@minbzk.nl; ronald.hoogen@minbzk.nl; jeroen.kaldenhoven@minbzk.nl; marlous.keizer@minbzk.nl; catharina.koedijk@minbzk.nl; janka.leeuwen@minbzk.nl; titus.mars@minbzk.nl; mieke.robberecht@minbzk.nl; charlotte.staats@minbzk.nl; annemiek.winter@minbzk.nl; a.berckel@belastingdienst.nl; a.berg@minvws.nl; a.bovens@awti.nl; a.buiteveld@minocw.nl; a.c.hogendoorn@minfin.nl; a.e.heun@minfin.nl; a.g.van.dijk@minvenj.nl; a.gierveld@minez.nl; a.ijzerman@minvenj.nl; a.j.f.m.deckers@minfin.nl; a.j.j.dingelstad@minocw.nl; a.j.m.kerkvliet@minfin.nl; a.jonk@owinsp.nl; a.m.c.vanrijn@minocw.nl; a.m.freer@minfin.nl; a.m.jonk@minez.nl; a.opperhuizen@nvwa.nl; a.oppers@minocw.nl; a.p.m.bersee@minocw.nl; a.p.meijler@inspectievenj.nl; a.p.nelis@nctv.minvenj.nl; A.Pleyte@nationaalcoordinatorgroningen.nl; a.raaphorst@minvenj.nl; a.roeters@rvdk.minvenj.nl; a.roos@minvenj.nl; a.s.m.tabak@minez.nl; a.sipkes@minocw.nl; a.th.g.m.delange@minocw.nl; a.v.dam@ind.minvenj.nl; a.v.vliet@dji.minjus.nl; a.van.der.horst@cpb.nl; a.warffemius@dji.minjus.nl; a.weggeman@raadvanstate.nl; a_van_der_meer@belastingdienst.nl; aarnt.lantinga@minbzk.nl; aaw.kalis@minvws.nl; abd@minbzk.nl; ac.cleyndert@belastingdienst.nl; ad.van.luijn@afm.nl; aj.d.waard@mindef.nl; alc.roelofs@dji.minjus.nl; alma.bers@minbzk.nl; an.molleman@ind.minvenj.nl; andre.belonje@minienm.nl; andre.dijkhuijs@minbzk.nl; andre.haspels@minbuza.nl; andre.jong@rijksoverheid.nl; andre.van.der.zande@rivm.nl; Andre.vanlammeren@pbl.nl; anita.vanden.ende@minienm.nl; anita.wouters@rijksoverheid.nl; ankie.meijer@minienm.nl; annemiek.van.bolhuis@rivm.nl; annemiek.winter@minbzk.nl; aris-jan.hofker@minbzk.nl; arjan.de.zeeuw@rws.nl; arjen.doosje@minienm.nl; arnold.van.vuuren@ILenT.nl; awa.erkens@ind.minvenj.nl; b.e.westgren@minez.nl; b.geurts@minaz.nl; b.goezinne@minocw.nl; b.leeftink@minez.nl; b.steenbergen@minvenj.nl; b.vanpoelgeest@minaz.nl; b.wakkerman@rekenkamer.nl; b.wolfensberger@minocw.nl; barbara.zeeman@minbzk.nl; bart.van.bolhuis@minienm.nl; barto.piersma@rvo.nl; bas.pulles@minbuza.nl; bc.zijlstra@minvws.nl; be.vd.dungen@minvws.nl; ben.vork@ilent.nl; bernadette.van.buchem@acm.nl; bert.pont@rws.nl; berthil.koster@minienm.nl; bertjan.geveke@duo.nl; bob.demoet@rws.nl; bram.klerck@minbzk.nl; brigit.gijsbers@minienm.nl; brom@wrr.nl; bthaar@minszw.nl; bw.bargerbos@mindef.nl; c.a.herstel@minvenj.nl; c.a.m.e.mattijssen@minocw.nl; c.de.heer@ccmo.nl; c.e.mur@minvws.nl; c.g.a.willems@minez.nl; c.j.franken@minvenj.nl; c.riezebos@minvenj.nl; C.vanderWerf@rekenkamer.nl; c.vd.burg@minvws.nl; caroline.herlaar@ilent.nl; caroline.kollau@minbzk.nl; catharina.koedijk@minbzk.nl; cbronda@minszw.nl; cees-jan.beek@minbzk.nl; cees.brandsen@rws.nl; ceesvantveen@cultureelerfgoed.nl; cg.wijnker@minvws.nl; charlotte.staats@minbzk.nl; chris.kuijpers@minbzk.nl; christiaan.rebergen@minbuza.nl; christiaan.stoffer@rws.nl; claudia.de.andrade@rws.nl; co.engberts@minbzk.nl; coert.arends@minbzk.nl; cpostma@inspectieszw.nl; D.J.van.Vuuren@cpb.nl; d.pappie@minez.nl; d.van.lingen@dji.minjus.nl; d.vanweel@minaz.nl; daan.langendoen@rijksoverheid.nl; david.van.baarle@rws.nl; diana.beuting@rws.nl; directiesecretariaatscp@scp.nl; dirk.janssen@minbuza.nl; dl@minbzk.nl; donne.slangen@minienm.nl; dylan.koenders@rws.nl; e.deborst@dji.minjus.nl; e.denhoedt@minaz.nl; e.gerritsen@minvws.nl; e.j.arkenbout@minvenj.nl; e.j.devries@minez.nl; e.l.ozyenici@minvenj.nl; e.m.vanderwenden@minocw.nl; E.P.Nas@minez.nl; e.pijs@minez.nl; e.riks@inspectievenj.nl; e.w.bezem@minvenj.nl; eb.v.koesveld@minvws.nl; Edgar.heijmans@p-direkt.minbzk.nl; edkleuver@minszw.nl; edwin.griffioen@rws.nl; ekiersch@minszw.nl; elaine.alwayn@minienm.nl; ellen.visser@rws.nl; elles.boers@rws.nl; els.van.schie@rivm.nl; elvire.gazan@minbzk.nl; elze.klinkhammer@rws.nl; eric.withaar@rws.nl; erica.slump@duo.nl; erikjan.kempen@minbzk.nl; ernstjan.vissers@rws.nl; f.a.hofman@minocw.nl; f.buis@mindef.nl; f.diepstraten@minfin.nl; f.e.vanzoeren@nvwa.nl; f.leeuw@minvenj.nl; f.w.vijselaar@minez.nl; Ferdi.Licher@minbzk.nl; fj.krapels@minvws.nl; Floortje.Hanneman@knmi.nl; fm.damme@belastingdienst.nl; frank.schrover@rws.nl; frank.van.diepenbeek@ilent.nl; frank.vanloon@ocwduo.nl; fred.delpeut@rws.nl; freek.keppels@acm.nl; frits.brouwer@ndw.nu; fvergossen@minszw.nl; fw.jongbloed@belastingdienst.nl; g.a.c.m.van.ballegooij@minvenj.nl; g.bekman@nationaleombudsman.nl; g.j.salden@minfin.nl; g.m.keijzer@dictu.nl; g.m.ter.huurne@minvenj.nl; g.van.gemert@dji.minjus.nl; G.vanDongen@RaadvanState.nl; g.vanlonkhuyzen@cvte.nl; ga.quak@minvws.nl; gbuitendijk@minszw.nl; ge.v.craaikamp@minvws.nl; geert.maanen@rijksoverheid.nl; george.gelauff@minienm.nl; gerard.van.der.steenhoven@knmi.nl; gerri.blekkink@minbzk.nl; gert.versluis@minbzk.nl; gg.kleinikkink@minvws.nl; gh.blankestijn@belastingdienst.nl; guido.hagemann01@rws.nl; h.a.j.m.vandermeijden@minez.nl; h.derooij@minez.nl; h.g.roodbeen@minfin.nl; h.j.beentjes@minfin.nl; H.J.v.d.Lugt@dji.minjus.nl; h.korvinus@minaz.nl; h.medema@raadvanstate.nl; h.monnickendam@minaz.nl; h.n.degroot@nvwa.nl; h.p.schreinemachers@nctv.minvenj.nl; h.quarlesvanUfford@minaz.nl; h.vandenbroek@minez.nl; h.vanessen@minez.nl; h.w.m.schoof@nctv.minvenj.nl; hanneke.schipper@minbzk.nl; Hannie.vlug@minienm.nl; hans.de.jong@dji.minjus.nl; Hans.E.Wanders@minbzk.nl; hans.leeflang@minienm.nl; Hans.mommaas@pbl.nl; hans.ruijter@rws.nl; hans.schutte@duo.nl; Hans.stelt@digicommissaris.nl; hans.tijl@minienm.nl; hans.vlist@rijksoverheid.nl; Harmen.harmsma@rvo.nl; harry.paul@rijksoverheid.nl; hellen.van.dongen@minienm.nl; Henk.Barink@minbzk.nl; henk.brons@minbzk.nl; Henk.ovink@minienm.nl; Henny.bekhof@minienm.nl; henri.vanfaassen@minocw.nl; henriette.balt@minbzk.nl; herma.de.wilde@rws.nl; hj.hendriks@belastingdienst.nl; hp.barnard@minvws.nl; hr.hurts@cbg-meb.nl; hugo.kramer@rws.nl; huizinga@cpb.nl; hvhoorn@inspectieszw.nl; i.j.vossenaar@minocw.nl; i.nijhuis@minvenj.nl; ineke.vander.hee@rws.nl; inijboer@minszw.nl; irene.lauf@minbzk.nl; irene.munster@rijksoverheid.nl; ivo.blommaart@minbzk.nl; j.a.m.leenders@minvenj.nl; j.a.p.veringa@minocw.nl; j.a.terstegen@minvenj.nl; j.a.vijlbrief@minfin.nl; J.abcouwer@raadvanstate.nl; j.blieck@minfin.nl; j.bos@minvenj.nl; j.c.degroot@minez.nl; j.c.van.scherpenzeel@inspectievenj.nl; j.g.bos@inspectievenj.nl; j.g.vegter@minvenj.nl; j.h.gelder@minfin.nl; j.h.meijer@nvwa.nl; j.hinloopen@cpb.nl; j.j.m.uijlenbroek@minfin.nl; j.j.stam@minvenj.nl; j.k.wesseling@minfin.nl; j.kapteijns@minvenj.nl; j.kruuk@minocw.nl; j.luijendijk@minaz.nl; j.m.zanen@minfin.nl; j.maas@minez.nl; j.p.g.denambtman@nvwa.nl; j.prins@minocw.nl; j.robberse@dtv.minvenj.nl; j.t.ijzerman@minfin.nl; j.w.schaper@minvenj.nl; j.w.schuiling@minfin.nl; j.wiltvank@justid.nl; j_van_der_vlist@belastingdienst.nl; ja.v.diemen@igz.nl; jaap.eikelboom@rws.nl; jaap.koopman@dji.minjus.nl; jaap.slootmaker@rws.nl; jaap.van.dissel@rivm.nl; jacco.de.kok@rws.nl; jack.vande.velde@rws.nl; jacqueline.lame@ilent.nl; Jan-Bert.Dijkstra@minienm.nl; jan-keesgoet@minvenj.nl; jan.gudde@minbzk.nl; jan.leeuwenhoek@rws.nl; jan.mens@afm.nl; jan.vanden.heuvel@anvs.nl; janhendrik.dronkers@minienm.nl; janka.leeuwen@minbzk.nl; janvdbos@ilent.nl; jarig.van.sinderen@acm.nl; jclj.denis@belastingdienst.nl; jdikmans@minszw.nl; jeanluc.beguin@rws.nl; jeroen.bartelse@cultuur.nl; jeroen.kaldenhoven@minbzk.nl; jeroen.nijland1@rvo.nl; jessie.vander.linden@rws.nl; jill.wilkinson@k-lmo.nl; JJF.Versluijs@mindef.nl; jm.uijtdewilligen@minvws.nl; johan.jacobs@minienm.nl; Johan.Keetelaar@acm.nl; jos.nouwt@rivm.nl; jos.van.hees@rws.nl; jos.van.wesemael@minienm.nl; jowi.bijsterbosch@rws.nl; jp.veekman@minvws.nl; jpl.duckers@mindef.nl; jurgen.jongkind@rijksoverheid.nl; K.Knoop@rekenkamer.nl; k.kuipers@minaz.nl; k.werkhorst@minvenj.nl; karin.visser@rws.nl; karin.weustink@rws.nl; kees.lebon@minbzk.nl; kees.van.nieuwamerongen@ilent.nl; kor.brandts@duo.nl; l.b.j.van.geest@cpb.nl; l.e.m.hendrix@minez.nl; l.lombaers@dji.minjus.nl; l.m.p.de.bie@minvenj.nl; lars.teulings@rws.nl; lidewijde.ongering@minienm.nl; lilian.vanden.aarsen@minienm.nl; liz.van.duin@rws.nl; lj.wever@minvws.nl; lkroon@inspectieszw.nl; lkruithoed@minszw.nl; lmulder@minszw.nl; louis.schouwstra@rws.nl; m.a.a.m.berkelmans@minez.nl; m.boots@minaz.nl; m.camps@minez.nl; m.cramwinckel@inspectievenj.nl; m.e.coffeng@nfi.minvenj.nl; M.Gazenbeek@mindef.nl; m.groothuizen@dji.minjus.nl; m.h.g.vanimmerseel@nvwa.nl; m.hordijk@minaz.nl; m.j.arler@minvenj.nl; m.j.bijlsma@cpb.nl; m.j.boereboom@minocw.nl; m.j.h.lamers@minfin.nl; m.j.hammersma@minocw.nl; m.kerkhof@gr.nl; m.l.van.kleef@minvenj.nl; m.p.bruinsma@minvenj.nl; m.p.c.bressers@minez.nl; m.r.leijten@minfin.nl; m.smallenbroek@minez.nl; m.sonnema@minez.nl; m.stal@minaz.nl; m.tj.bouwes@minvenj.nl; m.van.den.broek@dji.minjus.nl; m.visser@minvenj.nl; m.vogelzang@owinsp.nl; ma.kleiboer@minvws.nl; maarten.meurer@minbzk.nl; maarten.smorenburg@rvo.nl; marc.allessie@emissieautoriteit.nl; marc.de.jong@logius.nl; marc.salimans@minbuza.nl; marcel.gastel@rijksoverheid.nl; marco.brugmans@anvs.nl; marco.zeeman@rws.nl; Marens.Engelhard@nationaalarchief.nl; mares.vanden.hark03@rws.nl; margit.blokhuis@rws.nl; margriet.vonno@minienm.nl; marien.weststrate@rivm.nl; marije.beens@minvws.nl; marije.bosscher@rws.nl; marijke.de.feijter@rws.nl; mario.penzen@rws.nl; mariska.dee@minbzk.nl; marja.horstman@minbzk.nl; marja.van.strien@ndw.nu; marjolein.voslamber@minbzk.nl; marjolein.voslamber@minbzk.nl; mark.dierikx@rijksoverheid.nl; mark.frequin@minienm.nl; marli.vanden.broek@minienm.nl; marlouke.durville@rvo.nl; marlous.keizer@minbzk.nl; marten-vanden.berg@minbuza.nl; martijn.wolthuis@rijksoverheid.nl; matthijs-vander.Plas@minbuza.nl; mflier@minszw.nl; mglh.tossings@mindef.nl; michael.van.wissen.van.veen@minienm.nl; michel.bouten@minienm.nl; michele.blom@rws.nl; michiel.denkers@acm.nl; mieke.attema@rws.nl; mieke.robberecht@minbzk.nl; mkonings@minszw.nl; mkuipers@inspectieszw.nl; mm.d.boer@minvws.nl; monique.smeijers@rws.nl; Monique.van.Oers@acm.nl; mroscamabbing@minszw.nl; mt.v.raaij@minvws.nl; mv.baas@minvws.nl; mvdgoes@minszw.nl; mvtuyll@minszw.nl; myriam.van.rooij@knmi.nl; mzuurbier@inspectieszw.nl; n.c.van.der.wekken@ind.minvenj.nl; n.e.salomons@minvenj.nl; n.p.levenkamp@minvenj.nl; n.s.t.obbink@minfin.nl; nancy.scheijven@rws.nl; nanou.beekman@rws.nl; ndukker@minszw.nl; nienke.zeijlemaker@rws.nl; nina.ellenkamp@minbzk.nl; ninke.lansink@rijksoverheid.nl; noe.vanhulst@minbuza.nl; nt.schelven@ind.minvenj.nl; oebele.tolsma@minbzk.nl; oebele.tolsma@minbzk.nl; olav.welling@minbzk.nl; p.d.rooij@dji.minjus.nl; P.deGroene@minez.nl; p.f.hasekamp@minfin.nl; p.hennephof@dji.minjus.nl; p.huijts@minaz.nl; p.m.sweers@minez.nl; p.m.waasdorp@minez.nl; p.m.zorko@nctv.minvenj.nl; P.Nunen@minaz.nl; p.t.gelton@nctv.minvenj.nl; p.wiegers@minaz.nl; Pablo.Hunnego@rijksoverheid.nl; peggy.bruijns@minbzk.nl; Perry.vander.Weyden@rws.nl; peter.diez@minienm.nl; peter.heij@minienm.nl; peter.neuteboom@ilent.nl; peter.spijkerman@agentschaptelecom.nl; peter.struik@rws.nl; peter.torbijn@minienm.nl; peter.veld1@rijksoverheid.nl; pg.lugtenburg@mindef.nl; pidenburg@minszw.nl; r.a.p.paas@minvenj.nl; r.bijl@scp.nl; r.de.haan@igz.nl; r.eijsenring@minvenj.nl; R.Feringa@minez.nl; r.j.f.baarends@minvenj.nl; r.j.t.vanlint@nvwa.nl; r.kolkman.02@mindef.nl; r.p.vanbrouwershaven@minez.nl; r.stevens@nvwa.nl; r.woittiez@minvenj.nl; ra.hendrichs@mindef.nl; regine.aalders@minbuza.nl; reinier.vandenberg@pbl.nl; remco.de.vos@rws.nl; Remko.Bos@acm.nl; renata.wiel@minbzk.nl; rene.aengevaeren01@rws.nl; rene.bagchus@minbzk.nl; rene.vanderburg@rvo.nl; rene.vrugt@rws.nl; rgans@minszw.nlnl; rgdboer@inspectieszw.nl; rh.visser@ind.minvenj.nl; rhodia.maas@rvig.nl; richard.oosterweghel@minbzk.nl; richard.tieskens@rijksoverheid.nl; Rikie.Seerden@inholland.nl; rins.flapper@minienm.nl; rm.peters@belastingdienst.nl; roald.lapperre@minienm.nl; rob.huyser@minienm.nl; rob.kerstens@rijksoverheid.nl; rob.kuipers@rijksoverheid.nl; roeland.allewijn@rws.nl; Roeland.Nieuweboer@ilent.nl; Ron.Hillebrand@rli.nl; ronald.hoogen@minbzk.nl; roos.dael@minbzk.nl; Rosemarie.Bastianen@minienm.nl; rudi.snijders@duo.nl; ruth.clabbers@minienm.nl; ruud.splitthoff@rws.nl; s.breedijk@minfin.nl; s.gaastra@minez.nl; s.j.loon@minfin.nl; s.lammers@cultureelerfgoed.nl; s.n.boitelle@minfin.nl; s.schrover@minaz.nl; s.sibma@cjib.minjus.nl; s.teijlingen@rvdk.minvenj.nl; sandor.de.coninck@rws.nl; saskia.azier@minbzk.nl; secretaris@raadvanstate.nl; sg@minbuza.nl; sicco.louw@minbzk.nl; siebe.riedstra@minvenj.nl; sieben.poel@rws.nl; siep.eilander@minbzk.nl; Simone.Roos@minbzk.nl; Siregar@erfgoedinspectie.nl; steven.luitjens@minbzk.nl; Sylvia.Bronmans@minbzk.nl; t.a.lodder@minvenj.nl; t.a.tiel@minfin.nl; t.bogers@dji.minjus.nl; t.huisman@domeinen.org; T.J.A.Roelandt@minez.nl; t.w.m.poolen@minfin.nl; th.maas@minvws.nl; theo.vande.gazelle@rws.nl; Titus.Livius@minbzk.nl; titus.mars@minbzk.nl; tjeerd.veenstra@acm.nl; ton.annink@rijksoverheid.nl; ton.vander.veen@rws.nl; tw.v.uum@minvws.nl; vera.maillie@rws.nl; w.a.j.m.rovers@minfin.nl; w.f.saris@minvenj.nl; w.j.vossers@minfin.nl; w.lodder@dji.minjus.nl; w.p.m.beekmans@minfin.nl; w.raab@minfin.nl; w.stevens@minaz.nl; walter.van.wijngaarden@rivm.nl; wendy.asbeekbrusse@minbuza.nl; Wendy.Sutherland@minbzk.nl; wh.kok@mindef.nl; Willem-van.Ee@minbuza.nl; wim.anemaat@rws.nl; wim.kuijken@deltacommissaris.nl; wim.westerbeek@duo.nl; wino.aarnink@rws.nl; wjp.geerts@mindef.nl; wouteboogaard@dji.minjus.nl; wvdgriendt@minszw.nl; y.vaneechoud@minez.nl; yolande.couwenberg@minbzk.nl; ype.heijsman@rws.nl; yvonne.vanderbrugge@rijksoverheid.nl; ad@ad.nl; red@hfd.nl; redactie@nd.nl; staatscourant@sdu.nl; nrc@nrc.nl; redactie@parool.nl; redactie@refdag.nl; nieuwsdienst@telegraaf.nl; redactie@trouw.nl; redactie@volkskrant.nl; redactie@katholieknieuwsblad.nl; boerderij@reedbusiness.nl; nieuwsredactie@metronieuws.nl; info@spits.nl; wijs@refdag.nl; redactie@nd.nl; redactie@dvhn.nl; traffic@metronieuws.nl; marloes.huisman@avro.nl; bnninfo@bnn.nl; eo@eo.nl; human@omroep.nl; info@ncrv.nl; communicatie@nos.nl; publiek@nps.nl; persberichten@vara.nl; pers@tros.nl; redactie@redactiewnl.nl; pers@omroepmax.nl; info@powned.tv; info@ntr.nl; kim.koppenol@rtl.nl; tegenlicht@vpro.nl; nosbinnenland@nos.nl; nova@novatv.nl;