Hoofdpijn ?! Oorzaak !?

Hallo trouwe lezers,

Zo hier zijn we weer met…………

**  Heb jij geregeld hoofdpijn ?

**  Eet je kauwgum ?

**  Gebruik je Nep-geurtjes ?

Mijn eigen ervaring hier in is dat ik het al heel lang niet meer gebruik omdat mijn vullingen er gingen en los kwamen te zitten, en doordat ik bij de Dermatologie in Maastricht in behandeling was die mij dat ook afraden net zoals de Natuur geneesheer. Maar goed we lezen verder.

 

Volgens een onderzoek is er bij 87 procent bij tieners en volwassenen de migraine verdwenen zodra ze stoppen met kauwen op kauwgum en geen nep – geurtjes gebruiken.

foto van ;http://www.canonopdracht.nl/kauwgom.html   www.girlscene.nl

kauwgomimages (10)

 

Op Meir Medical Centre’s Child Neurology Unit and Child Development Centre, Dr Watemberg gemerkt dat veel patiënten die hoofdpijn gemeld waren dagelijkse kauwgom kauwers.

Een studie suggereerde dat kauwgom kauwen veroorzaakt stress op het kaakgewricht of TMJ – de plaats waar de kaak aan de schedel zit.

De andere studie schuld aspartaam, de kunstmatige zoetstof gebruikt in de meeste populaire kauwgom (dit artikel staat in de dailymail )

We weten wat Aspartaam doet bij de mensen ? toch ??!!

Maar wat dacht je van Arabichegom ??

Volgens Food info ; citeer eruit ;

**Het is het  E 414 of acacia gom, wordt gewonnen uit vocht van stammen en takken van Acacia senegal en Acacia seyal, bomen die groeien in de Sahel, onder de Sahara.

Chemisch gezien is Arabische gom een polysaccharide die gedeeltelijk afgebroken wordt in de dikke darm. Binnen het dieet maakt het deel uit van de vezels. De energiewaarde is minder dan de helft van die van zetmeel of maltodextrine. In meer detail: Arabische gom is een complex en variabel mengsel van arabinogalactaan, oligosacchariden, polysacchariden, en glycoproteïnen. Afhankelijk van de bron, bevat het meer L-arabinose dan D-galactose (Acacia seyal ) of meer D-galactose dan L-arabinose (Acacia senegal) . De gom uit Acacia seyal bevat ook significant meer 4-O-methyl-D-glucuronzuur, maar minder L-rhamnose en ongesubstitueerd D-glucuronzuur dan die van Acacia senegal.

En vele zijn hier allergisch voor omdat het vaak chemisch is dat gebruikt wordt,dat weet ik omdat ik in een snoepfabriek heb gewerkt. lees meer Wikipedia. Het is een zoektocht maar zet je wel aan het denken. Alvast veel plezier.

Maar goed, als je het leest is het allemaal een pot nat toch ???? en wat doe je eraan ? Kijk maar eens goed naar de afbeeldingen die we allen o zo goed kennen .!!!!!!!

Citeer uit een pers bericht van persberichten.biz ;

Parfum – Hoe merk je het verschil tussen origineel en nep?

Het is niet makkelijk. Vervalsers zijn meesters geworden van hun misdaad met behulp van moderne digitale imaging en printing technieken. Slagen zij in het produceren van bijna identieke replica’s van alle grote toonaangevende merken parfum op de markt vandaag. Als consument kun je nooit echt weten, TOTDAT je de werkelijke geur ervaart die wellicht dicht bij zit, maar niet precies ruikt zoals het zou moeten. U zult ontdekken dat het parfum NIET zo lang ruikt, misschien wel minder als een uur in plaats van een halve dag of langer zoals het geval is met de oorspronkelijke parfum. Ze hebben precies dezelfde naam, vrijwel identieke fles, etiket, doos (maar bevatten minder, inferieur en gevaarlijke stoffen!). De flessen LINKS op elk type op de afbeelding hieronder zijn vals. U kunt het verschil zien op de doos vorm, ontwerp, kleur, grootte en natuurlijk de levensduur van het parfum (de geur).

Dit weet ik maar al tegoed als je een allergie hebt tegen die nep-geurtjes, het beneemt je compleet de adem en je moet hoesten we zeggen wel eens; ” alweer een wandelende toiletspray die voor bij loopt” waar of waar !? Vooral mensen met Astma en COPD hebben hier veel last van .Dat is ook de reden waarom in de zorg geen parfum gebruikt wordt .

Read more  en bronnen; wtf.nl -blijf je verbazen   gewoonnieuws  wanttoknow 

 

Read more: http://www.dailymail.co.uk/health/article-2527128/Got-headache-Stop-chewing-gum-Sweet-trigger-migraines-teenagers.html#ixzz2pLrpuHsi
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

Zo dat was het weer, heb je ervaring met wat het artikel zegt hierover laat een bericht achter. Zo deel je ervaringen en oplossingen met elkaar.

Fijne Avond.

Warme Hart Groet