Heb jij een SPAARrekening ?

Hallo en een Goededag mensen,

We hebben hier al eens eerder de aandacht op gevestigd ,maar NU doen we dat weer een keer. Het Geldsysteem is een wirwar zonder paden in het grote Bos.En als je deze belangrijke artikelen leest dan begint het schemer te worden in het Bos en zie je het pad dat verlichting brengt. het zet je aan het denken en triggert je ,je gaat op zelfonderzoek uit ook in dit geval. Het is belangrijk deze weten schap zover je het bij kunt benen,maar eens lezen kan nooit kwaad het geeft je inzicht.

images (5)

Foto is van; weblogs.nos.nl  kijk eens goed naar deze afbeelding ????

dinsdag 10 december 2013, 15:09 in Europa NU ;

DEN HAAG (PDC) – De Eerste Kamer heeft ingestemd met de Wet houdbare overheidsfinanciën. Hiermee zijn zowel de Europese eisen en afspraken over het begrotingstekort als het Nederlandse trendmatige begrotingsbeleid wettelijk vastgelegd.

De wet bepaalt dat Rijk, gemeenten, provincies en waterschappen een gelijkwaardige inspanning leveren bij het op orde brengen van de overheidsfinanciën.

De wet vloeit voort uit eerdere Europese afspraken over handhaving van de begrotingsregels.

Oké denk ik dan , Als de Wet voortvloeit uit eerdere afspraken , lopen ze op dingen vooruit die misschien helemaal niet of nooit waren ontstaan ? of gebeurt ?! Hoe kun je iets vooruit plannen wat nog dient te gebeuren of plaats te vinden zo creëer je toch alleen maar ?! en maak je je afhankelijk van iets ?! Vandaar dat in de Europese lenden de zelfde problemen zijn ?!

armoede-europa

Bekijkt u de grafiek nog eens goed en laat de cijfers eens serieus tot u doordringen. Het gaat bar slecht in Europa. 15 van de honderd Nederlanders leeft onder de armoede grens. Vertaalt u dat even naar de straat waarin u woont of naar uw stad. Een rekenmachine vindt u onder ‘Bureau Accessoires’ onder Windows. Dat 1 op de 3 Grieken onder de armoedegrens leeft, zal u waarschijnlijk niet deren. Veel mensen denken nog steeds dat de Grieken lui waren en deze ellende aan zichzelf te danken hebben. Maar weinigen zullen door hebben dat de Grieken via financiële oorlogsvoering bewust onderuit gehaald zijn, omdat zij een lastige luis in de pels waren in de Joegoslavië oorlog. In de rest van Europa gaat het al niet veel beter. Gemiddeldgenomen kun je zeggen dat minstens 1 op de 4 mensen in Europa onder de armoedegrens leeft. Wordt het daarom niet eens tijd dat u die perceptie management methodes van de Main Stream Media gaat doorzien? De hele wereldeconomie staat op instorten. En dat alles heeft een doel. De gevolgen van deze bewust geschapen crisis moeten goed voelbaar worden. Men wil paniek en chaos zien. Want in paniek en chaos kun je de oplossing aanreiken. Die oplossing zal zijn: één wereld regering, één nieuwe munteenheid en één politiestaat. Dit beschreef Martin Vrijland

En dat is waar ,het gaat in de Europese landen slecht ,maar in Ierland zijn ze eruit geklommen. Citeer uit z24.nl

Ierland staat weer op eigen benen

De Ieren vieren feest. Ze staan weer op eigen benen. Foto, Saint Patrick’sday Parade, de dag van de patroon van Ierland

Sint-Patricks-Day-470x340
Ierland heeft de internationale noodsteun nu definitief achter zich gelaten en gaat verder zonder de hulpgelden.

Het land kreeg in november 2010 een steunpakket van in totaal 85 miljard euro van internationale geldschieters nadat er na de financiële crisis ernstige problemen waren ontstaan in de vastgoed en bankensector. Inmiddels is de werkloosheid weer iets gedaald, gaat de economie volgend jaar weer groeien en denkt Dublin dat het weer zelfstandig op de financiële markten terecht zal kunnen. Noonan sprak vrijdag van een mijlpaal.

Europees Commissaris Olli Rehn (Economische en Monetaire Zaken) zei eerder dat Ierland zich in een goede positie bevindt om het hulpprogramma succesvol en duurzaam te kunnen verlaten. ( Ik mag hopen dat ze dat doen , los maken van het geheel ).

EU besluit: spaarders gaan failliete banken redden ( ja dat had je gedacht ?????!!!!! wat een grapjas hahahah // !!!!!!!!)

Wat de Main Stream Media praktisch doodzwijgt zou u het meest alert moeten maken. Micha Kat schreef er al over, Xandernieuwsschreef er al over en ik zelf had het ook al in een eerder artikel aangekondigd. De kogel is door de kerk! De EU gaat nu officieel de spaarders plunderen. Probeert u eens in Google enkele zoektermen in te vullen om te kijken of de Main Stream Media hier iets zinnigs over meldt. Als je bijvoorbeeld intoetst ‘EU spaarders banken redden’, vind je alleen alternatieve websites en blogs die hier iets over melden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat mensen in paniek raken of in opstand komen. Trouwens 1 op de 4 Europeanen leeft onder de armoedegrens dus dit spaargeld zit alleen nog bij enkele mensen in het Gooi, Wassenaar, Bloemendaal en dergelijke bolwerken van de sub-elite. Die zullen wel op het idee komen om geen geld meer op de bank te laten staan, maar om in kunst, goud of zilver te gaan. Want hoewel de goud- en zilverprijzen kunstmatig beïnvloed worden om het investeren daarin onaantrekkelijk te maken, lijkt een behoorlijke hoeveelheid (fysiek aanwezig) goud in de kluis voor de rijken nog de beste optie op dit moment. De nieuwe regel van de EU gaat namelijk hoe dan ook de spaarders raken. Je kunt absoluut niet stellen dat het wel afgelopen is met de crisis en het omvallen van banken. De wereldeconomie staat op instorten.

Officieel heet het dat eerst de aandeelhouders zullen worden aangesproken, maar de aandelen van banken zijn vaak in handen van wie? Van banken of overheden. Neem als voorbeeld de ABN AMRO. Maar ook pensioenfondsen zitten vaak flink in de aandelen of obligaties. Ook veel depositos zijn vaak gekoppeld aan obligaties (een soort lening aan de bank). Als de aandeelhouders dus moeten bijspringen, betekent dat in veel gevallen (zoals bij de ABN AMRO) toch weer dat de burger moet betalen. En als die aandeelhouder het dan niet heeft, dan is de spaarder de klos. Linksom of rechtsom; het komt altijd bij u terecht. De mogelijkheden zijn gewoon uitgebreid.

De EU heeft in de nacht van 11 op 12 december definitief besloten om spaarders in de toekomst een verplichte dwangbijdrage op te leggen om de banken overeind te houden. Is dat niet voldoende, dan zal de gewone belastingbetaler weer moeten bloeden. Een bijdrage van de banken zelf werd niet bindend vastgelegd, noch een bijdrage van de centrale banken, het IMF of de staten zelf. Dit geldt overigens dus voor alle spaarders in Europa. Dus het is niet zo dat als uw geld bij de ABN AMRO staat en een andere bank ergens in Europa staat op omvallen, dat u er dan geen last van heeft, nee alle spaarders in Europa helpen dan mee om die ene bank te redden.

Begint u eindelijk wakker te worden? Gelooft u nog steeds dat we in een natuurlijke crisis zitten of begint u te zien dat deze crisis gewoon gebouwd is door de centrale banken als middel om de burgers in ellende te storten en ze daarmee makkelijk op de knieën te krijgen. Arme burgers zijn makkelijker te kneden. Die zijn namelijk vooral bezig met de dagelijkse stress van ‘Hoe betaal ik mijn rekeningen’ en ‘Heb ik genoeg te eten en drinken voor mijn gezin’. Bovendien maken arme burgers zich daarom minder snel druk over afluisterpraktijken en dergelijke. En mochten arme burgers in opstand komen, dan heb je chaos en dat is nog véél wenselijker als je een ‘road map’ uitgestippeld hebt om een wereldregering te vestigen. Men maakt gebruik van het principe ‘Problem’, ‘Reaction’, ‘Solution’. Het probleem van de crisis wordt voor iedereen steeds meer voelbaar. Dit leidt uiteindelijk tot een paniekreactie en volksopstanden. Vervolgens kun je de oplossing aanbieden als een soort verlossing voor de ontstane ellende. Dat het volk daarbij allerlei vrijheden in moet leveren zal dan veel makkelijker geaccepteerd worden dan wanneer je zoiets zou doen als mensen met een goed belegde boterham zorgeloos aan de keukentafel zouden zitten.

Waarom beweer ik dat deze crisis zelfgeschapen is? Omdat geld gewoon compleet uit het niets gecreëerd wordt. Landen en banken (die weer landen aan leningen helpen) wordt geld verstrekt dat uit het niets gecreëerd is. De meeste landen komen daardoor in dusdanig grote problemen dat ze hun rente, laat staan de lening zelf, nooit meer terug kunnen betalen. In plaats dat die centrale banken die lening dan afschaffen (omdat het toch uit het niets gecreëerd werd), worden de landen geholpen met zogenaamde steunpakketten. Die steunpakketten zijn niets anders dan nog meer leningen. En door dat hele spel vallen banken om en moet het volk nu helpen die banken te redden. Het zou veel logischer zijn om de schulden simpelweg kwijt te schelden. Maar dat kan niet, omdat het volk wijs gemaakt wordt dat dat slecht is voor de banken, de wereldeconomie, de inflatie en legio andere drogredenen. De realiteit is dat wanneer centrale banken de schulden kwijt zouden schelden, de landen met schulden opnieuw zouden kunnen beginnen door bijvoorbeeld hun eigen munteenheid te implementeren. De centrale bank (FED) verliest niets, want het geld is slechts met enkele streken op een toetsenbord in het computersysteem ingevoerd. Er staat niets, maar dan ook niets tegenover. Het systeem moet dan ook standhouden vanwege de machtsstructuur die er achter schuil gaat. Dit hele financiële stelsel draait om grip en controle. Landen moeten binnen de EU-klauwen blijven en de EU is slechts een provincie van de zich vormende New World Order.

En dan hebben we de Belastingschaal ook nog die mogen we toch niet vergeten ??!!

Europa
Als de personenbelasting in de Verenigde Staten al opgetrokken moet worden naar 71 procent, wil ik niet weten wat de belastingschaal in Europa en België moet worden. Het is duidelijk dat men op zoek is naar wanhopige pogingen om het systeem recht te trekken.

images (6)

Het schuldniveau van de ontwikkelde landen zal volgend jaar 110 procent van het bbp bereiken, tegenover 75 procent in 2007. De meeste westerse landen moeten al geld lenen om de intresten te betalen op de leningen. Wanhopige situaties vereisen wanhopige maatregelen. Er zullen dus nog meer kapitaalcontroles en -restricties komen de komende jaren.

Uw geld is alvast nergens meer veilig, niet op uw spaarrekening, niet meer bij uw loon, niet in goud, niet in uw pensioenfonds,

Bron: KlokkenluideronlineXandernieuwsBBCGeennieuws.com Martinvrijland.com Europa Nu  z24.nl 

gewoonnieuws

Ik wens je toch een fijne Vrij-dagavond toe.

Warme Hart Groet