GESARA

Ter info

Beste patriotten, deze week staat er veel te gebeuren, waarvan we verwachten dat alle Cabal regeringen afgezet en gearresteerd gaan worden, dus ook de schlemielen in Den Haag, die zich onze heersers wanen.

Of de VS ze nu oppakt voor misdaad tegen de menselijkheid of we gaan zelf op bezoek, de tijd zal het leren, zoek uit waar de verknipte Elite woont, die ons DNA met onze toestemming te veranderen om ons tot slaaf te degraderen.

Wij de bevolking maken de keuze en geen politieke ezel die daar iets aan kan doen, we zwaaien ze uit, tot nooit meer ziens.

Als ik de angst van de mensen zie en hun slaafsgedrag met hun masker als onderdanigheidssymbool dan wordt ik zeer kwaad dat ze zo dom zijn en het niet zien.

We moeten Maskers dragen is hun zwak verweer, ik ben te herkennen dat ik geen masker draag, en boete, doe maak, ik betaal ze toch niet, net als de belastingen die ik niet meer zal betalen.

Mocht Rutte en zijn misdaad Hitler Kabinet niet weg zijn, hebben ze niets te lachen met de verkiezingen op 17 maart 2021, als deze zouden doorgaan, wat ik zeer betwijfel.

Aan alle vlaggen bestellers en bezitters van de nieuwe vlag van de Bataafse Republiek, we vragen een offerte op om meer als 20.000 vlaggen te laten maken.

Ieder van jullie zou dan 100 vlaggen kunnen ophalen, om in zijn eigen gemeente deze te gaan uitdelen met een verhaal, dat we een keuze hebben en geen enkele politieke partij meer een volmacht geven om ons leven te verzieken.

Deze vlaggen kunnen we ca 14 dagen voor de geplande verkiezingen geleverd worden mits men de vlaggen van Illegale overheid niet in beslag genomen worden.

Een mooiere anti campagne kan het misdaadsyndicaat zich niet wensen, door met de grond gelijk maken te worden, om de bevolking van Fake Koninkrijk en gewezen staat der Nederland onder valse naam te hebben misbruikt, opgelicht en stelselmatig onderdrukt op valse gronden en leugens.

Een toekomst zonder deurwaarders als systeem aasgieren meer om de corruptie in stand te houden, geen verzekeringsbedrijven meer die je oplichten.

Het hele overheidssysteem gaat imploderen, de politiek heeft geen macht meer, dan GESARA.

Vanaf juni/juli 2021 gaan de Med Bed er komen, wat ziekenhuizen compleet overbodig maakt, gratis gezondheidszorg voor iedereen en het uitbannen van alle ziekten.

https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/10/medical-beds-and-tesla-chambers-capable.html

Het gaat er echt komen, geen restricties meer op ons leven door een stel psychopaten verzonnen wetten die geen enkele geldigheid hebben, als deze eenzijdig tot stand gekomen zijn om de controle over de massa te behouden.

Transitie ontkenners, of tegen werkers doe zich zelf tekort, ik hoop dat alle ondernemers die nu opzettelijk door de misdadigers in Den Haag en Fake koningshuis een claim gaan eisen om zo het Elitair schorem te kunnen onteigenen.

Hoeveel van deze kneuzen krijgen nu zelf Angst voor hetgeen wat hun te wachten staat?

10.000 overheid personeel tegen ca 17.000.000 kwade en bedrogen burgers en bedrijven die zich misbruikt voelen, het is een heel slechte verhouding als je geen verhaal meer hebt.

Rinus