De COVID-19 “Plandemic” was een overkoepelend controlesysteem

De COVID-19 “Plandemic” was een overkoepelend controlesysteem dat was gekoppeld aan guillotines die tijdens de regering-Obama waren gekocht.

Het hele systeem dat voor The People was gemaakt, was tegen hen gekeerd. Wereldburgers zijn mishandeld, mishandeld, gemarteld, verkracht en vermoord door toedoen van de regering die bedoeld was om hen te beschermen.

Met het onmiskenbare bewijs dat op MSM wordt gerapporteerd over Hillary Rodham Clinton en de corruptie van de Clinton Foundation en het bespioneren van president Trump. Hillary, Bill Clinton, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, Barack Obama, Michelle “Big Mike” Obama en nog veel meer komen aan het LICHT met betrekking tot hun misdaden tegen de menselijkheid en misdaden tegen kinderen. COVID-19 is een visuele indicator van de controle die de Reptielen en Grijzen hebben over de Mensheid.

Deze visuele weergave kan worden toegepast op alle MSM-onderwerpen, die dezelfde kunstmatige intelligentie gebruiken om JOU ervan te weerhouden de WAARHEID te leren. de A.i. programmeerde de nanotechnologie – het is de GEDACHTE in je GEEST die je HOORT.

Kijk naar de enorme hoeveelheid bouwplaatsen over de hele wereld die belast zijn met het opruimen van diepe ondergrondse militaire bases, smokkeltunnels en martelkamers. De munitie van de Deep State is opgedroogd.

Het beste moet nog komen.

ZE kunnen niet langer voorkomen dat de WAARHEID naar buiten komt dat The Matrix een documentaire was.

John F Kennedy Jr
19e vice-voorzitter

WWG1WGA 💞🌹🕊🌍💫

https://memetrunk.com/jfk-jr/post/the-covid-19-plandemic-was-an-overarching-control-system-tied-into-Gdfq62rA19VYL1d

meme trunk (https://memetrunk.com/jfk-jr/post/the-covid-19-plandemic-was-an-overarching-control-system-tied-into-Gdfq62rA19VYL1d)
De COVID-19-Plandemie” was een overkoepelend controlesysteem dat was gekoppeld aan guillotines die tijdens de regering-Obama waren gekocht. Het hele systeem dat voor The People was gemaakt, was tegen hen gekeerd. Citizens Of The World zijn mishandeld, misbruikt, gemarteld, verkracht en vermoord ontworpen door de regering zelf om hen te beschermen.
Een meme-website voor sociale media en een konijnenhol met memes van het grote ontwaken, een compilatie van patriotmemes, waarheidsvideo’s, grappige