Claim en laat ze kapot gaan.

Er klopt geen fluit van.

Delen op meerdere Web Site en Telegram.

Het bedrijf als staat Nederland BV was ingeschreven in Washington DC, en viel mee in het faillissement van de VS Incorporatie.

De val van Rutte 4 en de nieuwe inschrijving van het bedrijf Nederland BV als Kingdom dus van een domme Koning Willy de overbodige is dan ook goed te verklaren.

Er zal dus een nieuwe bedrijfsleiding aangesteld moeten worden om het bedrijf te runnen.

Vandaar dat de Haagse Ratten het zinkende schip hebben verlaten.

Over de keuze van nieuw bestuur worden schijnverkiezingen gehouden, want de uitslag staat al vast voor dat iemand heeft kunnen kiezen.

Met het eerste bedrijf in de VS geregistreerd en het vluchten van de regering en Wilhelmina op 13 mei 1940  was de staat, regering en het koninkrijk reeds vervallen.

Alles wat in verdragen is aangegaan namens het bedrijf Nederland BV is internationaal juridisch niet geldig voor de bevolking, wel voor het corrupt NGO bestuur van het bedrijf Nederland BV.

Als je zelf kunt denken moet het toch nu wel duidelijk worden dat verkiezingen en de kieswet een groot bedrog zijn, volksverlakkerij voor dombo’s.

De Grondwet is een contract van de koning met de bevolking, deze was reeds vervallen, waardoor alle wetten na 13 mei 1940 niet geldig zijn.

Nu Nederland BV Failliet is gegaan in de VS, heeft men een nieuw bedrijf opgericht in de City of London, als The Kingdom van Domme Willy de oplichter en Nep koning.

Het kan toeval zijn, maar ik heb vandaag de 25e Oktober mijn AOW nog niet ontvangen van de Sociale Verzekering Bank SVB.

Heb je nog een gezonde hersencel die werkt, laat je niet weer bedonderen om op 22 November te gaan kiezen op zakkenvullers zonder enig moraal, om de volgende Genocide ronder te legaliseren.

De Rechtspraak had zich zelf afgeschaft, is dus niet bevoegd om welke zaak nog te behandelen van het oude bedrijf Nederland BV, en het nieuwe fascisten clubje heeft achterbaks de touwtjes in de handen willen houden zonder de 17 miljoen slachtoffers van hun schrikbewind te kennen.

JE BENT DUS EEN ECHTE MONGOOL ALS JE NOG BELASTING AAN DIT TUIG GAAT BETALEN.

Geef je stem niet weg aan goddeloze Satanisten / Globalisten die nooit jou belang vertegenwoordigen maar die van het WEF en het comité van 300.

Het is een Corporate Crime van misleiding en machtsmisbruik tegen de bevolking, dan is het je plicht dit gajes niet te steunen als je niet het Downsyndroom hebt. 

De schimmige achterkamertjes politiek is een misdaad organisatie zonder mandaat, want je kan niet een bedrijf uit het niets oprichten zonder dat de bevolking alle feiten en gevolgen kent als je de bevolking verder wil terroriseren met valse wetten en dwang, hoogverraad en de tweede ronde van massa executie door de Vaccinatie van de Haagse Nazi’s.

Als er dus geen geldige wetten tot stand gekomen zijn vanaf 13 mei 1940, hebben Deurwaarders nooit legaal een mandaat gehad.

Een schoft spant de kroon, de eigenaar van Inkassier & Incasso die ook nog eens Advocaat is en samen met zijn Vader een misdaad organisatie runnen Pim Veht en zijn Vader. 

A w Veth is de vader van Pim Veth, hij woont in Arnhem in een flatje, daar staat de Veth beheer groep als bedrijf geregistreerd.

Maar het blijkt dat Pim Veth de directeur en eigenaar is.

Deze woont in Rotterdam.

Ondertussen is Vismans een onderdeel van inkassier en nog een aantal andere zaken.

Deze Pim Veth is heel trots want hij heeft een geweldige omzet van ruim 8 miljoen van u gestolen geld op valse gronden, in naam van een NEP KONING Willy de overbodige.

Deze LUL zal het lachen vergaan, want ik stel hem privé aansprakelijk voor de diefstal op valse gronden van mijn uitkering.

Zijn 120 medeplichtigen van Inkassier & incasso zijn net als hij privé aansprakelijk door lid te zijn van de Veth Maffia misdaad organisatie.

Door Pim Veth privé aansprakelijk te stellen valt de hele kerstboom van bedrijfsstructuur list en bedrog om.

Alle bezittingen van A.W. Veth Beheer B.V.   komen in de faillissementen boedel.

We maken jacht op het gestolen fortuin van Pim Veth nek en zijn corrupte medeplichtige Vader die de bedrijven op zijn naam heeft om toekomstige claims te ontlopen.

Jaarlijkse omzet (euro’s)

€ 8.048.136

Eigendomsstructuur

Dhr. A.W. Veth, Algemeen Directeur, is volledig eigenaar van Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso.

Contactpersoon voor bedrijf 

Sjoukje de Boer 

s.deboer@inkassier.nl 

0625012238

Bedrijfswebsite

www.inkassier.nl

Bezoekadres

 Velperweg 22

 6824 BH Arnhem

 Gelderland   Netherlands

Er zal dus een Burger arrest moeten plaatsvinden zolang er geen geldige wetten zijn.

Deze schimmige figuren net zolang gijzelen dat ze hebben betaald.

A.W. Veth Beheer B.V.  Bedrijfsprofiel van: A.W. Veth Beheer B.V. uit het bedrijvenregister. Dit geregistreerde bedrijf is gevestigd op het adres: Hakfortlaan 32 1 te Arnhem en ingeschreven onder KVK-nummer: 24290133

We stellen deze schoften als afschrikwekkend voorbeeld, deurwaarders sterven sneller uit als de Dinosaurus.

Doe een tegen claim bij deze rat, van €2000 per dag oplopend met €100 per dag net zolang dat hij je gestolen geld terug geeft of hij kan aantonen dat je gestolen geld een contract verplichting was dat jij bent aangegaan met de eiser.

Zie bijgevoegde reken tool Claim aan Deurwaarder.

Hartelijke groet Rob Brekel Bijlagen: