Cd opname

Hallo Lieve Mensen,

Ik had van de week mijn 1e CD opgenomen het is super gegaan en een power wauw. We hebben de ruwe diamant geslepen gister en nu overgedragen aan anderen “Los laten” heet dat ja je komt het in het dagelijks leven overal en ieder keer weer tegen.Het is zo speciaal de eerste net als mijn Boek. Ben trots op mij zelf dat ik dit mag doen en de inspiratie heb mogen ontvangen om het te doen en te delen .Een hele dierbare vriend maakt het voor mij mogelijk en helpt mij hierbij ben dankbaar dat ik hem heb mogen ontmoeten en dat we nog mooie dingen mogen maken en veel gaan/doen we al samenwerken.

We hebben laatst de Droomtijd mogen ontvangen en zie nu mijn dromen komen uit ,en heel bijzonder dat het in deze tijd mag en in teken van de dienstbaarheid voor de mens en dier.En je mag best weten dat het mijn levensdroom is ,en ik heb me er altijd aan gehouden om het te bereiken oké er waren wat omwegen .maar deze omwegen hebben me veel gebracht ook dacht ik op dat moment er heel anders over,maar je leert als je er voor openstaat en Wilt leren .En vergeet vooral niet om de onvoorwaardelijke liefdes energie die je ondersteund en begeleid te bedanken, die heb ik ook nu nog altijd aan mijn zijde gestaan.
Ik wil jullie graag de Zweethut = Zuivering geven, zuivering in gedachten, woorden en handelen zodat ook voor jouw de Droomtijd aanbreken mag.

Geniet van het heerlijke weekend.

Warme Hart Groet

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal vastgelegd.