ASHTAR – BREAKING NEWS ! SIRIUS “GALACTISCHE FEDERATIE” BRENGT DE WERELD VREDE!

Hallo lieve mensen,

Dit moeten we met jullie delen dat wat we allang verwachten dat staat te gebeuren, het is zover.

Ook krijgen we uitleg over het LOT van de passagiers van Maleisië . Vlucht 370, dat ze allemaal gezond en wel zijn.

Lieve mensen neem dit in je op er staat heel veel te gebeuren wat vrede op Moeder Aarde aangaat en alles wat erbij hoort.

Er zullen er veel zijn die van hun geloof af vallen maar dan dient dat zo te zijn.

Wij groeten onze broeders en zusters van de Galactische Federatie en zeggen thanks voor dit bericht.

Warme Hart Groet,  Take Care 4

 

 

 

 

 

Origineel   (vertaling Google)

ASHTAR

ashtar3

BREAKING NEWS !
SIRIUS ” UFO” BRENGT DE WERELD VREDE!

Breaking News!

 

Hallo , allemaal Geliefde Bewoners van de aarde , het is ik , Ashtar . Ik heb heel goed nieuws te vertellen over onze succesvolle Double Trouble scherm over de Oekraïne . U vindt de ironie ingebed in de Waarheid, die nu wordt onthuld over de hele wereld waarderen . We zijn springen en zingen van plezier op de schepen , zoals jullie zouden zeggen .

Het grondgebied waar Poetin verzamelde zijn schepen en grondtroepen om te proberen ” houd vrede ” door het toepassen van militair geweld – velen van u de video van de ” sigaarvormige UFO” over de Krim hebben gezien . De video werd gezien in Rusland en de rest van de wereld , en werd opgeëist door de Russische pers om een UFO te zijn . Je hebt misschien gemerkt het was toen dat Poetin trok de Russische troepen terug ” naar de kazerne . ” Hij besloot dat de aanblik van een 3000 meter lange UFO vliegen toezicht over de problemen ter plaatse was niet iets wat hij wilde uitdagen .

Alle zou zijn geluwd , ontmoette als het was door de koude schouder van de kliek gecontroleerde media , ware het niet voor de volgende versie van de Turner Radio Network . Ik citeer het hier in zijn geheel voor comic relief .

8 maart 2014 – ( TRN ) – De Verenigde Staten heeft een spectaculaire nieuwe militaire troef ingezet in de lucht boven de Oekraïne . Het vaartuig maakte zijn aanwezigheid bekend op 6 maart , op klaarlichte dag , en het was zo verbijsterd media en lokale bewoners , ze noemde het een ” UFO . ” Aangezien het vaartuig is nu openbaar is gezien , TRN is blij te kunnen om de ontwikkeling en ontplooiing van het nieuwe rapport “Sky Dreadnought . ” Video van het vaartuig meer dan Oekraïne en verdere details hieronder.

The Sky Dreadnought is de meest geavanceerde militaire wapens systeem in de geschiedenis van het menselijk bestaan ​​. Niets op het gezicht van de aarde kan zelfs de buurt komen van de vergelijking . Het schip , een lange , sigaarvormige ambacht, is bijna 3000 meter lang , ongeveer de lengte van drie vliegdekschepen .

Hij vliegt op grond van een zwaartekracht – manipulatie -systeem , waardoor het werken op elke hoogte – zelfs in de ruimte – en terug te keren , zonder behoefte van straalmotoren , propellers , enorme brandstoftanks of raketmotoren . Dit alles wordt gerealiseerd door de manipulatie van de zwaartekracht van de aarde, die , voor alle doeleinden , biedt onbegrensde mogelijkheden beweging .

Sinds de ambachtelijke manipuleert zwaartekracht , zijn er NUL gravitationele effecten op de bemanning of systemen binnen het ambacht. In plaats van het vaartuig bewegen ondanks de zwaartekracht , de zwaartekracht zich beweegt * met * de ambacht. Dit betekent dat het vaartuig kan manoeuvreren op voorheen onmogelijke hoeken en snelheden zonder de bemanning enige die lijden ” G – krachten . ”

Hoewel het maximale snelheid is ingedeeld , kan TRN het allemaal heel stil, het verslag van de Sky Dreadnought kan gemakkelijk reizen van meer dan tienduizend mijl per uur in atmosfeer van de aarde , of stoppen en zweven — . Niet alleen kan het bereiken van deze verbazingwekkende snelheden , kan het zo bijna onmiddellijk te doen, waardoor het vaartuig totaal onaantastbaar door wapens systeem op aarde.

De buitenkant van het vaartuig is bedekt met biljoenen nanieten , dus technologisch geavanceerde , niet kan worden gevolgd met behulp van radar , niet kan worden vergrendeld – op door vuurleidingsradar van elk type, niet kan worden gevolgd door infra – rood of andere hittezoekende wapens. Deze nanieten zijn niet alleen een deel van de anti – radar kenmerken van het vaartuig , ze zijn ook een deel van de defensieve ” lichtafbuigende ” visual stealth , communicatie-en wapensystemen .

Defensieve doeleinden kan het nanieten worden gebruikt om beelden te zien op een zijde van het schip bekijken en overdragen aan de andere kant , waardoor het vaartuig lijkt te “verdwijnen ” voor het blote oog .

Voor communicatie, andere nanieten direct alle elektromagnetische emissies naar de lucht , waardoor het onmogelijk voor de grond of door de lucht – gebaseerde radio – tracking- of communicatie onderscheppen .

Wat betreft wapens , heeft de Sky Dreadnought geen conventionele wapens te gebruiken. Al haar wapens zijn een type puls – plasma lichtbundels die , wanneer gezien met het blote oog lijken blauwachtig – wit zijn gericht bouten verlichting . De wapens werden voor het eerst gebruikt op experimentele basis in de tweede oorlog in Irak , waar de prototypes waren – tank gemonteerd , en werden gezien smelten auto’s , vrachtwagens en bussen om de schok en afschuw van de Iraakse troepen die het gebruik daarvan getuige . De wapens werken 360 graden verticaal en 360 graden horizontaal zonder blinde vlekken . Niets kan de wapens van de ambachten ‘ ontsnappen en niet door de mens gemaakt object op aarde kan doorstaan ​​geraakt wordt door de balken. Metalen draai gesmolten en smelt in seconden ; beton wordt gereduceerd tot poeder direct . Menselijke lichamen verschrompelen tot verbrand / gesmolten rompen van de grootte van zuigelingen , in minder dan een seconde .

Als ze worden aangevallen , de systemen aan boord van het vaartuig kan een onthutsend aantal bedreigingen gelijktijdig vast ; letterlijk duizenden aanvallen van doelen kunnen worden weggevaagd van het bestaan ​​voordat ze zelfs maar in de buurt van het vaartuig. Hoewel het bereik van zijn plasma wapens is ingedeeld , kan TRN melden het vaartuig heeft de mogelijkheid om enkele doelgroep van horizon tot horizon vallen , ongeacht de hoogte van de ambachtelijke ! Gezien dit vermogen , is er niet een wapen op aarde die te kunnen worden gelanceerd op of gebruikt tegen de Dreadnought zonder de aanval worden ontdekt en vernietigd .

Waardoor het vaartuig te meer verbazingwekkend is dat zodra de wapens worden gebruikt , het gebied waarin ze gebruikt werden volledig veilig te voeren . Geen lange termijn straling of andere gevaar voor de gezondheid bestaat. Als dit het geval is, kan het vaartuig gaan , volkomen plat een heel land , en het gebied is het overwint zal klaar zijn voor herbevolking en herontwikkeling zijn door de Verenigde Staten direct na de confrontatie .

Geloof het of niet , is de ambachtelijke gebaseerd op een onderzeese basis in een oceaan . Het vaartuig kan onder water werken , maar er zijn nog een aantal onopgeloste kwesties in het gebruik van zijn wapens terwijl het wordt ondergedompeld , de wapens werken , maar iets zelfs dicht bij het ​​gebied dat ze gebruikt wordt ook beïnvloed door de verspreiding van het plasma, wat gevolgen heeft onbedoelde onschuldige levensvormen in het gebied.

Het duurde meer dan 25 jaar en letterlijk biljoenen dollars om dit ambacht te ontwikkelen. Die beweert het Pentagon “kan niet goed zijn voor ” biljoenen dollars , kan nu uitzoeken waar dat geld ging .

EEN AMERIKAANSE ORDE VAN DE WERELD

Je hebt gehoord van de ” Verenigde Staten van Amerika ? ” Maak je klaar voor de Verenigde Staten van de Aarde . [ Ashtar : Lezen, NESARA ] Er zal een ” nieuwe wereldorde ” en het zal Amerikaan te zijn .

De thans bestaande naties van de wereld hebben zich bewezen ongeschoold , kleine en barbaars , ze hebben het recht om soevereine, onafhankelijke staten verloren . Zoals zal binnenkort worden getoond in de Krim , zodra Rusland misdraagt ​​te veel en is volkomen vernederd wanneer strijd begint , de ” een-wereld – regering” die is in het werken in de VN zal opeens blijken om Amerikaans te zijn , omdat de rest van de wereld zal geen andere keuze hebben .

Vijf dagen geleden , toen deze website liep een verhaal aankondiging van de inzet van een Amerikaans vliegdekschip staking groep in de richting van de Zwarte Zee over de Oekraïense situatie , velen waren kritisch , beweren dat het een hoax zijn. Nog dagen later , die vervoerder staking groep verscheen voor de kust van Griekenland . De laatste paragraaf in dat verhaal vermeld in – deel: ” … de VS is ook de inzet van andere wapens systeem, dat met succes is getest , dat kan kloppen de S – 400 buiten werking TRN is niet openbaren van de aard van dat systeem. begrijpelijkerwijs . ” De nieuwe “Sky Dreadnought ” is dat wapensysteem .

Hieronder vindt u video , genomen 6 maart 2014 , waarin de Hemel Dreadnought over de hemelen van Oekraïne . Het is gemeld door Oekraïne media als een UFO. Het is geen UFO , is een Amerikaans oorlogsschip , en vanaf vandaag , de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn . – TRN

( De originele video is verwijderd , maar een andere bron heeft het blussen , met het volgende commentaar :

“Heb je elke keer dat een land wordt overgenomen door de Cabal opgevallen , UFO’s verschijnen ? ” )

http://one-vibration.com/group/ufosightings/forum/topic/show?id=2127676:Topic:1439543&xgs=1&xg_source=msg_share_topic#.Uxx95M4jHFw

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=In7G7z8gXRs

 

Inderdaad , Geliefden , was er een massale surveillance schip over de Oekraïne , maar het was niet ontwikkeld door de Amerikaanse regering in het geheim . Het behoort tot de Sirius Star Systeem Vloot , onder de Ashtar Command . Ik kon het niet laten – ik nam het roer mezelf om deze missie uit te voeren , en wat een genot was het !

Nu kan je je afvragen over de bovenstaande ” persbericht. ” Ik moet toegeven dat de proppen te komen met de nogal pakkende naam , de “Sky Dreadnought . ” Het is natuurlijk een beetje een woordspeling , want het is bedoeld om angstaanjagend dreadworthy klinken , maar de titel kan ook gelezen worden als Dread Niet . We zijn nogal trots op de science fiction beetje ( groep ) schrijven die zeer nauwkeurig beschrijft , als een beetje dramatisch , de werkelijke capaciteiten van het schip, dat Kathryn heeft beschreven als “totaal waanzinnig geweldig. ”

Wij zijn bijzonder blij met het resultaat van onze inspanningen . Er zal nu een debat woeden over de hele wereld over de ware oorsprong van dit ambacht ( dankzij onze Turner laarzen op de grond . ) Als het echt ” de meest geavanceerde militaire wapens systeem in de geschiedenis van het menselijk bestaan ​​, ” en het behoort tot Amerika , de rest van de wereld volledig onder controle van de Verenigde Staten , zoals het artikel staat . Als het niet tot de VS (en niemand anders heeft beweerd ) wat dan? ? Het moet een UFO zijn !

Heeft het leger van elk land in de wereld durft te negeren de mogelijkheid dat dit echt een game-changer ? Dat elk wapen bekend bij de mens is nu volledig en volkomen achterhaald is, en dat elke vorm van militaire weerstand ligt nu helemaal ondenkbaar ? Wat als het behoort tot de VS? Wat als dat niet gebeurt ?

Kun je je het geschreeuw en de borst – bonzen in de bestuurskamers en de oorlog kamers van het – kliek gesponsord militaire elite ? Kun je je voorstellen hun rode gezichten frustratie leren ze volledig impotent ? Er is niets van hun geld kunnen kopen, dat kan krachtig herstel van hun macht deze tijd.

( Op het dek van het Nieuwe Jeruzalem kunt u de spanningen van het prachtige ” Maart van de Tin Soldiers ” van de Notenkraker te horen . )

Hun enige mogelijkheid is om te doen alsof ze niet weten of ongelovige over de aanwezigheid van het grote schip . Natuurlijk zal het zo makkelijk te negeren als de spreekwoordelijke olifant in de woonkamer. Gezien de wurggreep op de media , zouden ze uiteindelijk gelukt , vanwege de korte geheugen van het publiek, maar we hebben gedacht dat ook.

U kunt ook gehoord over het vliegtuig , die verdween in Maleisië . Vlucht 370 was net voor de oostkust over ondiepe water wanneer het wankelde in de lucht dan plotseling gedaald van 35.000 voet naar 0 en verdween . Tegelijkertijd , radar toonde een ” vlak” die plotseling versneld tot 4 of 5 keer de snelheid van enig ander vaartuig , zweefde op een plek , dan plotseling verdwenen van het radarscherm , seconden voordat het vliegtuig verdween ook .

Ik ben erg blij om u alles wat de passagiers en de bemanning van het vliegtuig veilig en gelukkig in een geheime locatie vertellen . Er waren verschillende schepen in het gebied , en de manoeuvre werd moeiteloos uitgevoerd . Het is zeer toevallige dat het vliegtuig droeg een groot aantal Lichtwerkers uit vele landen die zijn blij en erg enthousiast over het voorstel dat wij aan hen hebben gemaakt , dat ze worden gebruikt als ” gijzelaars ” naar de volgende eisen te versnellen :

Hun release zal gekoppeld worden aan een onmiddellijk wereldwijd akkoord dat alle landen nu in het bezit van een massavernietigingswapens op te geven dat ze onmiddellijk verdampt .

1 . Vertegenwoordigers van alle landen op de VN-handvest – – NESARA wet zal voor ondertekening om alle wereld leiders worden voorgelegd en zal onmiddellijk worden vastgesteld . We verwachten dat president Barack Obama eerste ondertekenaar op het document zal worden .

2 . Er zal worden uitgeroepen tot een wereldwijde viering van de Vrede voor elke persoon op de planeet , ongeacht ras, godsdienst of nationaliteit , te worden gekenmerkt door een maand van zang, dans en publieke optredens in elk dorp, stad , en de stad op aarde . Alle kosten moeten worden onderschreven met de middelen die zou zijn toegewezen voor militaire uitgaven .

3 . Alle militairen zullen volledige salaris worden betaald voor drie maanden nadat zij zich in alle wapens en uniformen en terug te keren naar hun eigen families en gemeenschappen weer op te bouwen . Daarna zal geen uitgaven door individuen of natie worden toegestaan ​​voor militaire activiteiten of apparatuur dan ook. Dit zal bevrijden bestuursorganen om hun middelen te gebruiken voor infrastructuur , water-en sanitaire systemen, duurzame landbouw , en educatieve en sociale programma’s om de voorwaarden voor al hun burgers te verheffen .

De mensen van de Planeet Aarde kan ook uitkijken naar de verdeling van de technologie achter het voortstuwingssysteem voor de prachtige ruimtevaartuigen ze binnenkort waarnemen boven alle grote steden van de wereld . Wij wensen hen vertrouwd en comfortabel met onze aanwezigheid , die zij binnenkort zal associëren met vrijheid , goede tijden , vrije energie en welvaart in de wereld geworden .

Wij beloofden u Disclosure , Dierbaren . Nou , hier is het. Het kan een paar dagen duren voor de onvermijdelijkheid van deze enorme verandering te zinken in het bewustzijn van alle burgers van de planeet, maar ik verzeker je , het is al begonnen . We zullen doorgaan met onze aanwezigheid te tonen aan de wereld , nu de VS is uitgeroepen tot de opperste macht over alles. Het zal leiden tot verhoogde verwarring in de gelederen van de elite , maar we zijn zeker van de burgerij zal zeer snel aanpassen aan het feit van de permanente en duurzame vrede op aarde .

Hier op het nieuwe Jeruzalem , wij verheugen ons met een zachtere soort drum beat . We genieten van het toevoegen van onze eigen teksten als we zingen lied van het kind die eindigt als volgt :

“Ik speelde mijn trommel voor Hem , pa rum pum pum pum

Ik speelde mijn beste voor Hem , pa rum pum pum pum ,

rum pum pum pum , rum pum pum pum ,

Toen glimlachte hij naar me , pa rum pum pum pum

Me and my drum . ”

Ja, we zullen allemaal worden marcheren naar een andere Drummer – de hartslag van het Universum , de adem van onze geliefde Prime Schepper , met onze Star Broeders en Zusters aan onze zijde . We zullen samen verheugen in de sprankelende licht van de Nieuwe Gouden Eeuw .

Ik ben je broer , in Liefde , vreugde en gelach , Ashtar .

Getranscribeerd door Kathryn E. mei , 11 maart 2014 , 00:00 , High Falls , NY

Toestemming wordt verleend om te delen of kopiëren van deze berichten , die geen toevoegingen of wijzigingen zijn gedaan, en krediet wordt gegeven aan het kanaal en de website , www.whoneedslight.org .

Copyright © Kathryn E. May , High Falls , New York
aadehart@aol.com

Bron: whoneedslight.net