ALS & Lyme

Hallo Lieve bezoekers,

 

 

Amyotrofische laterale sclerose (ALS), ook wel bekend als de ziekte van Lou Gehrig, is een zeldzame progressieve neurodegeneratieve ziekte die de zenuwcellen beïnvloedt in de hersenen en het ruggenmerg. Deze degeneratie leidt uiteindelijk tot celdood, waardoor het onmogelijk voor de hersenen te initiëren en besturen spierbewegingen. Naarmate de ziekte zich meer laat zien in haar latere stadia, Het resulteert in volledige verlamming. De oorzaak van deze zenuw degeneratie wordt gedacht dat de spieren niet ontvangen voldoende bevochtiging en voeding vandaar de verzuring die het met zich mee berengt. Deze verzuring zien we in de vorm van krampen. Het verloop is verschillend maar een herkenbaar patroon i swel aanwezig ofschoon het voor ieder persoon anders is. Dit zijn de symtonen ; Vroege symptomen van ALS zijn spierzwakte en moeite met slikken of ademhalen. Naarmate de ziekte vordert, wordt het steeds moeilijker om te lopen, gebruik van armen en handen, spreken, eten, slikken en ademen. Echter, ALS heeft meestal geen van invloed op de geest, maar toch zijn er sporen die op Alzheimer en Demtie lijken. Zelfs in zijn geavanceerde stadia, hebben mensen met ALS geencognitieve functie, hun geheugen en het vermogen om te denken en redeneren verliezen langzaam aan hunn grip en laten zich zien als in de vorm van Hallotionatie’s Hun vermogen om te zien, horen, ruiken, en voelen ook blijven in tact,ofschoon hier ook extreme gevallen zijn die uitschieten hierin. Het is een ziekte dat nog veel studie nodig heeft om er meer van te weten en te verklaren maar veel kun je zelf al doen door  het eten en drinken aan tepassen.

 

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3nIuIF6q8FA

 

Ziekte ALS Lou Gehrig, MS, Parkinson en Alzheimer, zou het echt van Lyme, ziekte van Lyme bewustzijn een overlapping kunnen zijn.

Volgens het artikel van NaturalNews ; De ziekte van Lyme is controversieel voor enkele jaren. Veel artsen een verkeerde diagnose is, terwijl verscheidene denk dat het mentale. Met de ziekte van Lyme, er zijn zo veel symptomen, zoveel slopende, pijnlijke manifestaties, dat het vaak verkeerd gediagnosticeerd als multiple sclerose, chronische vermoeidheid, lupus of een mentale kwestie.

Ziekte van Lyme wordt veroorzaakt door een spirocheet Borrelia bacteriën van het genus. Spirocheten zijn samengesteld uit ongeveer 40% DNA en hebben dubbele membraan enveloppen die ze moeilijk op te sporen en te doden maken. Ze zijn blijkbaar in staat om te verbergen in deep tissue en verandering vormen om hun identiteit te verhullen.

Ze zijn enigszins vergelijkbaar met de bacteriën achter syfilis, zoals de ziekte van Lyme van invloed op het zenuwstelsel en de hersenen ook.

Al bladerend door het medische systeem met de ziekte van Lyme is alsof je een bal in een ouderwetse flipperkast machine. Omdat op antibiotica altijd riskeert ernstige bijwerkingen of ten minste een van de immuniteit voor allerlei andere complicaties nodigen verminderen.

Dit alles zonder een volledige genezing. Maar nu is er een aanzienlijke hoop met cannabis.

Volgens DR.Rchard Horowitz  :”Ik heb ontdekt dat patiënten met chronische symptomen na de klassieke behandeling voor de ziekte van Lyme hebben multifactoriële oorzaken van hun ziekte. Ik noem dit syndroom Lyme-MSIDS,” schreef hij. “MSIDS staat voor Multiple Systemische Infectieziekten Syndroom, en vertegenwoordigt zestien mogelijke overlappende medische problemen die bijdragen aan aanhoudende symptomen bij patiënten met een chronische ziekte.” lees hieronder het gehele Artiekel.

Citeer van Zondag 3 maart, 2013 door: John Phillip  geplaats in Natural News het volgende het kan een aanvulling zijn is je dieet of net een opening van een nieuwe ontdekking voor je zijn of een weetje dat je door kunt geven aan iiemand die deze ziekte heeft:

Interessant is dat de onderzoekers vonden dat diëten rijk aan lycopeen, beta-cryptoxanthine en vitamine C ziektegevallen niet verminderen en langdurige vitamine C supplement inname werd niet geassocieerd met een lager risico ALS. Dr Ascherio concludeerde “Onze resultaten suggereren dat het consumeren van carotenoïde-rijke voedingsmiddelen kan helpen voorkomen of vertragen het ontstaan ​​van ALS.” Deze studie handelt om een groot volume van eerdere werken die het cruciale belang van een natuurlijk dieet bestaat voornamelijk uit fruit versterken ondersteunen en groenten ziektes, kanker en diabetes, de ziekte van Alzheimer en ALS dwarsbomen. ( zie link hier onder voor verdere info )

 

 

Met dank aan d einfo bronnen,mocht je graag je ervaringen delen dan kan dt hieronder bij reactie.

Een fijne dag toegewenst.

White love for You All

 

Bron en leer bronnen ;

http://www.naturalnews.com/039323_carotenoids_ALS_fruits_and_vegetables.html

http://www.naturalnews.com/045480_diet_secrets_lower_cholesterol_heart_disease.html

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ana.23820/abstract
http://www.sciencedaily.com/releases/2013/01/130129080508.htm
http://www.medicalnewstoday.com/articles/255513.php

http://www.naturalnews.com/028734_ALS_remedies.html

http://www.naturalnews.com/045222_Richard_Horowitz_Lyme_disease_Thyroid_Summit.html

http://www.naturalnews.com/043834_cannabis_lyme_disease_medical_marijuana.html

http://www.als.nl/

http://nl.wikipedia.org/wiki/Amyotrofe_laterale_sclerose

http://www.lymenet.nl/info/lyme-symptomen