74= Misleiding= verlochen van jezelf ,bedrog ,om de tuin leiden ?

Misleiding of heb je de leiding gemist,de verbinding?

Misleiding wat is dat nu precies ?

Is het zichtbaar, tastbaar, wat kun je ermee. Wat doet het met JOUW ?!

Dit wil ik graag met jullie eens gaan belichten, en weet dat ieder zijn eigen Bevindingen en Waarneming heeft, maar je kunt het eens gaan belichten, een andere Licht-impuls geven.

We zullen het woord eens gaan bekijken:

 Misleiding =  als iemand die veel praat en te vermijden om de waarheid te vertellen of net iets te verbloemen, zodat je het anders begrijpt, interpreteert. Je net een ander antwoordt geeft op een vraag en de lichaamshouding eigenlijk afwijkend is. (weg kijken, weg draaien met de linker kant van het lichaam, hand voor de mond, of neutraal niets ziende blikheeft). Je kunt aan de woorden van: Bedrog, bedrieglijkheid, om de tuin leiden, je aan het twijfelen brengen, beduvelen, schijnheiligheid, schone schijn ophouden, denken.

Zo als jullie mijn schrijven nu wel zo’n beetje kennen splits ik de woorden vaak dat gaan we nu ook doen.

Mis =  dwaalspoor, geen grip erop hebben, bij het “foute “ eind hebben, verlangen, te laat, verdriet, angst, onjuist gevolg hebben op…., de verantwoording er niet over dragen. En weet het is een vrouwelijk woord leuk toch Mis(s) En je weet hoe vrouwen kunnen zijn in misleiden ??!!! als je er zelf eerlijk voor uit komt, maar dat vergt kennis om het tot uitvoering te brengen, een dosis moed omdat te doen ?  Maar dat geeft je een beeld en zo valt bij jouw misschien in een keer het kwartje, pongk, dat je er achter komt dat je het ook wel eens hebt toe gepast, JA TOCH, NIE DAN ??!! dat geeft je alleen maar een bredere belevenis en ervaring op dit vlak. Helemaal oké.

We gaan verder:

Leiding:  Je geeft de leiding aan, je neemt het voortouw, je verantwoording om structuur te geven en handhaven, delegeren, strategisch zichtvermogen, je kennis en wetensvermogen over brengen. Dit is een mannelijk woord, er zit veel kracht in, maar als je kijkt naar een huisvrouw hoe zij thuis de zaakjes regelt ondanks haar werk, kinderen, hobby’s en huishouden, dan is af en toe zij dat ook die daar de leiding heeft? Maar daar is nu gelukkig verandering in het komen de rollen (????) zijn om gekeerd de man kan nu het huishouden doen en de vrouw kan een zaak leiden en leiding bieden en wederom respect voor elkaars werkzaamheden en zo draagt ieder zijn /haar steentje bij hahahahaha wat een stenen, ja soms kan het zwaar aan voelen vooral als er niet vanuit het Hart gehandeld wordt, wat helaas nu vaak is, maar ook hier zit een verschuiving in.

Oké, dus Misleiding = een Gevoel dat je bekruipt dat je de boot mist, je word voor de gek gehouden of voor het lapje kan ook wat jij zelf wil ??!!! Als dit de revue passeert vraag je maar eens af VERLOOCHEN JE JEZELF SOMS !!  Kan dat ook ; “OOOOOO jaaaa zeker en het gebeurt heel vaak jammer genoeg. Maar daar kun je in oefenen om hier sterker in te worden en dat je steviger in je schoenen staat als je dit gevoel en beleving bekruipt. Zoals ik al in mijn 1 boek aangeef citeer : blz 42: “ open je eigen deur”

**Je laat je toch niet onderheven worden aan je onbewuste drijfveer? Aan onbewuste driften? Je laat je toch niet leven…..? **

** Je wereld zal vol ellende blijven, wanneer je niet gelooft in je eigen scheppingskracht.**

ALS je dit herhaaldelijk maar naar jezelf toe werpt, ja, dan verloochen jezelf, snap je dat ??

Maar je kunt ook iemand het gevoel geven dat de persoon in twijfel en wankel gebracht wordt, controle over de gedachten van iemand en energetische roofbouw plegen. O ja lief mensen kind dit gebeurt ook echt, en niet alleen maar in de film hoor ik heb er al heel wat gezien en beleefd waar het bij gepleegd is en zelf mee gemaakt,dus ik weet waar ik het over heb. En geloof me, dat is helemaal geen pretje het is een horror om het zo maar eens uit te drukken !! 

Dit gebeurt vaak door mensen die gefrustreerd zijn, jaloers, hebzuchtig zijn. Zij willen jouw puurheid hebben dat is iets wat zij niet bezitten, en ook niet kunnen ontvangen, want jij bent ermee geboren en zij niet, dat is een groot verschil. We kennen het onder de noemer van Zwarte Voodoo?!(daar valt Mind-fulnis/control) ook onder. Ik ga hier nu teveel op in, als je hier vragen over hebt neem contact op met mij zou ik zeggen.  Ik wil alleen aangeven dat deze Misleiding wel degelijk bestaat en vele slachtoffers maakt,zowel kinderen als volwassen, mensen die zo liefgevend zijn dat ze zichzelf weg geven in plaats van beschermen, niks zo puur als een kind-dier en plant !!

Het gebeurt ook wel onbewust dat rovers dat doen, maar dan is het bij hun in de kindertijd ook gebeurt en hebben zich kunnen weren en gaan het nu bij anderen doen, je mag denken hier aan, Energie gevenongevraagd, een Situatie proberen te Manipuleren en te Misleiden. Zo help je iemand niet als dat je intensie is want de HSP persoon voelt namelijk een energie verandering en kan hier ziek, wankelig en twijfelachtig van worden, vooral als je nog aan het wennen bent van de verschuivingen die je nu kunt benoemen en weet dat je niet GEK bent. hahahha, hummmm. Je weet best wat ik hier mee bedoel.

Als je de Verantwoording neemt over je Geboorterecht dan neem die met Volle Overgaven.

Je weet dat als je met energie en mind-fulnis/control bezig bent de consequenties, de verantwoording hier over DOE DAT DAN OOK. Bijv; Kijknaar tv: reclame, nieuws, daar zit ook misleiding in het is aan jouw of je je hier in mee laat zuigen of dat je ogen geopend worden. En vooral nu in deze tijd waar vele onthulling plaatsvinden over bepaalde zaken die voor de mensheid verborgen of misleidend zijn geweest naar de oppervlakte komen, dus op dat vlak ben je ook een slachtoffer in misleiding eigenlijk iedereen !!

En dat is een openbaring  in shokvorm.

Neem de Voedsel industrie, de Medicijn wereld (farmaceutische wereld FDA), Religie, Kabinet, Kartels, en weet ik waar nog meer in.

Maar bekijk de Dieren Wereld eens, hebben zij dat ook?? NEE is mijn antwoordt dan, ze kunnen een prooi in de val lokken om te voeden van de groep/jongen zich zelf te laten plaats vinden, een verdedigings actie ja om te overleven, net zoals in de Planten Wereld de giftige staan naast de groep die ontgiftigt?? Maar ook hier hebben we geen ogen meer voor wat zij ons willen leren/zien.

Ja dit gegeven geeft je stof om na te denken maar niet teveel want als je met je HART spreekt en voelt en handelt is het denken overbodig.

En weet lief mensen kind de keuze is altijd van jouw eigen vrijewil, wat wil je ervaren, leren, beleven, dat is jouw geboorterecht, maar ook de verantwoording en de consequenties ervan te aanvaarden. En dat weet jij alleen, maar als het puur is dan geef je dit zelfonderzoek geen belang meer, het is OVERBODIG net zo-als het DENKEN dus geen MIND- FULNIS meer. GEEN MISLEIDING MEER IN WAT DAN OOK .

Quote ; ** Kijk verder dan wat je ziet, dan hoor je wat niet zichtbaar is**.

LV-circus-www.circuswereld.nl

Deze afbeelding vond ik heel geschikt en op zijn plaats .

Dit is een stuk uit het nieuwe boek wat ik aan het schrijven ben, dus een primeur hé. Ik vond het belangrijk naar de Wereld-omstandigheden van de alledaagse dag dit te delen met jullie op dit moment in dit moment.

O ik wens ieder een fijn weekend toe en geniet lief mensenkind je verdient het, echt waar.

Warme Hart Groet,