Documentaire

Hallo lieve bezoeker.

Je bent op de leer doco pagina gekomen, geweldig.

Deze  mooie serie documentaire  bestaat uit 3 delen .en heet ; THE COLLECTIVE EVOLUTION. in full film.

Hoe dat het beeld in de Wereld verandert en wat voor doelstelling en wat is ieder zijn plaats / rol hierin. Een bijdrage leveren hoe doe je dat , en hoe kun je dit spel wat er gespeeld wordt begrijpen. Zo dat het jouw ten goede komt dat is wel het uitgangspunt. Ieder is Uniek en anders ook in begrijpen van waarnemingen en alles is goed . Het komt je toe, en wat jou toekomt is voor mij weer geheel anders sappie?!

Door de afzonderlijke structuur die toch met elkaar verbonden is in samenleving; het vertrouwen in  the Financial sector. , Het  Onderwijs, De Media en wat dacht je van onze Voeding en Gezondheid .Maar ook Religie heeft hier een rol in en welke is dat ?( weet je dat  veel  met de Mind gemaakt is en vandaar uit gehandeld wordt ??)

Het Collectief Bewustzijn  ; wie we werkelijk zijn en wat is ons doel hier op Moeder Aarde / Planeet wat komen we hier doen.

Het is ook een inzichtsvorm wat David Ick geeft, we laten hem al vaker zien en horen . Daarom deze uitdaging. We behandelen deze  onderwerpen  ook bij de Wanji Energie ; Kwantum fysica, Waarnemingen en Ervaringen kunnen zo besproken worden .

Het is altijd mooi om het ook eens van een andere kant  te belichten en te bekijken vandaar dat deze serie ook in het Onderwijs past ,zoals we weten weten jongeren hier al veel vanaf ,maar delen gaat  vaak nog heel moeizaam, komen door miscommunicatie in de problemen die eigenlijk helemaal niet relevant zijn.

Ik wens je veel plezier met deze serie. en je weet ons te vinden mocht je vragen hebben hier over .

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=alcav1Ox9bg

 

 

Leer bron en info ;

sciencedump/documentaries

collective-evolution

CollectiveEvo…

geheim-rapport-europese-unie-legt-grondslag-voor-vierde-nazi-rijk

White Love for You All

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*