Open je eigen deur

Mijn aller eerste boek.

Boek open je eigen deur

ISBN: 978-94-90537-10-4.

 

 Vroeg of laat worden wij met de neus op de feiten gedrukt. En komen tot ontdekking dat er meer uit het leven te halen valt. We raken materialistisch vol en het geeft geen voldoening meer we raken er van uit balans. Het is een mooie aanvulling maar niet DAT wat we eigenlijk nodig hadden. We gaan op zoektocht- zelf onderzoek.

Vaak zoeken we de gevoelens buiten ons zelf. We geven anderen de schuld en wijzen met de vinger. Ze zijn van ons zelf en daar zit net de sleutel ,een sleutel waar we eigenlijk liever niet willen zoeken. Naar een ander wijze is vele malen gemakkelijker.

We gaan samen op stap om je VERANTWOORDELIJKHEID  bij de hand te nemen. We gaan naar jouw gevoelsleven kijken. Je wordt zo BEWUSTER van je dagelijkse bezig heden en komt er dan ook achter of ze je goed doen of niet en waar je gedachten nog veel controle heeft over je.

Dit is het 1 ste boekje van een serie : “OPEN JE EIGEN DEUR” .

Van deze serie is ook een workshop tot leven gekomen, er was behoeften om het samen te doen met een groep van lezers om zo de werking ervan te versterken en door te delen krijg je ; Voelen + Delen = Helen.

Kijk hier voor meer info op de site.

Thanks voor de tijd die je al genomen hebt om te lezen en het kleine fragmentje te luisteren zoals je hoort mijn aller eerste interview en ik was zenuwachtig zeg ,maar dat is gezonde spanning hahahah ; ja toch nie dan !?

See you.hart groet Patricia.

Interview radio.

[ca_audio url_mp3=”http://www.takecare4.eu/wp-content/uploads/2012/12/Boek-presentatie-Patricia-Duits.mp3″ url_ogg=”” skin=”regular” align=”none”]

 


Hallo, jij daar, Voor reacties kunt u terecht op het forum of contact pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*