Natuurlijke Remedieën.

Inheemse Amerikanen kennen deze truc al duizenden jaren, maar van deze eerste hulp truc was mij niks bekend en had er persoonlijk nog nooit van gehoord , en had er nog nooit aan gedacht om dit te proberen .

Geloof het of niet , Cayenne peper is een plant die in iedereen haar/zijn medicijnkastje behoort te zijn, zelfs als het niet in uw keuken . Cayenne moet ook deel uitmaken van uw eerste hulp-kit . Onderzoek heeft ook aangetoond dat cayennepeper vele andere uitzonderlijke gezondheids en geneeskrachtige eigenschappen heeft , waaronder de preventie van een hartaanval – doe een theelepel in warm water en drink het je zal snel herstellen , en preventief van bloedingen opgelopen door een verwonding .

Hoe gebruik ik Cayenne voor externe wonden :
Neem een beetje cayennepeper poeder en doe het direct op de bloeding/verwonding . Het bloeden zal binnen stoppen 10-15 seconden . Cayenne poeder kan worden gebruikt voor kleine snijwonden en schrammen , als het een grotere wond betreft, neem dan een ​​theelepel rode Cayenne poeder, meng het in een glas warm water en drink het snel op . Cayenne is eigenlijk een krachtige bloedstelpende ( stof in staat om het bloeden te stoppen wanneer toegepast op een wond . ) Het reguleerd snel de bloeddruk en stolt de bloeding.
Cayenne peper stopt de bloeding snel, en het desinfecteert de wond als  een van de beste desinfectie middelen die er is

 

Dr. Richard Schulze, ND, MH, proclaimed, “If you only master one herb in your life, master cayenne pepper. It’s more powerful than any other.”

Sources:
Natural News
Daily Nutrition News

Huis-Tuin-en-Keuken+Remedie

powerful-syrup-for-melting-the-kidney-stones/

11-home-remedies-for-your-varicose-veins/

how-to-remove-hair-from-the-face-and-body-with-this-ancient-recipe/

recipe-sharp-vision-rejuvenation/

honing-en-kaneel

golden-honey-mixture-is-the-strongest-known-natural-antibiotic/

3-natural-homemade-bug-spray-recipes-work/

this-recipe-beverage-that-kills-cholesterol-and-fats/

you-throw-away-orange-peels-you-are-making-a-big-mistake/

this-is-a-mask-which-will-make-your-hair-grow-like-crazy

lemon-peel-heals-joints-recipe-after-which-you-will-wake-up-without-pains/

how-whole-turmeric-heals-the-damaged-brain/